Şimdi Ara

yurtdışından posta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bana almanyadan bi paket gelicek çarşamba günü gönderildi

hiçbir yerde bulamadım kaç günde gelir die yazmıodu posta olunca takip de edilemiyor malesef

sorum şu ortalama kaç günde gelir ve gümrükte takılır mı

kulaklık geliyor ancak siteden almadım oradan bir tanıdık göndericek

tabi kaybolma ihtimali var bu neye göre kayboluo görevliler açıp bakıo mu tabi gümrükte işlem

görürse

bu konuya hakim olan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi

• Kargo takibi için hiçbir numara yok mu?
  • hayır kargoyla değil zaten postayla gönderildi
  • Tamam posta ile gönderilmiştir, PTT ile eline ulaşırda takip numarası v.s. hiçbir şey yokmuymuş? DHL çıkışlıdır almanya'dan geliyorsa. Hiç olmadı gönderim faturasının üzerinde numara v.s. vardır. Takip edemezsin online olarak ama en azından bir sorun anında başvurmak için elinde bir şey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 26 Eylül 2009; 22:52:47 >
  • hayır malesef yok paket olarak gelicek inş.

ingilterden kaç günde geliyordu bilkgisi ıolan var mı en azından bir kıyaslama yapayım
  • 10-15 gün en geç 20 gün sonra elinde olur bir aksilik olmazsa.
  • ovvvv baya varmış yau neyse sorun değil sağ sağlim gelsin de

dhl klargoyla versen 13 avro istiyorlar ama zaten kulaklık 14 avro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Yurtdışından ürün getirtmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DHL' i Deutsche Post satın aldı zaten, ama DHL özel kargoları çok daha hızlı ve farklı bir yoldan getiriyor orası ayrı. Hayırlı olsun.
  • teşekkür ederim bilgi verdiğin için umarım hayrını görürüm
  • Geçtiğimiz sene Almanya Ebay'den bir mp3 çalar almıştım. Satıcı normal posta ile gönderdi ve 10 gün gibi bir sürede geldi.. Ve hatırladığım kadarıyla gelen kutu da DHL etiketi vardı. Bir de şöyle bir durum var ki; Ben defalarca yurtdışına PTT ile birşeyler gönderdim. Mektup gibi birşey bile gönderseniz PTT takip numarası veriyor. En son Güney Kore'ye birşey gönderdim 6,5 TL ödedim üstelik takip numarası da vardı. Yani en ucuz kargo yönteminde bile aslında takip numarası var. Ülkemiz bu konuda iyi.
  • hmmm öyleyse ben bi sorayım bakalım gönderene bi fiş falan var mı die belki çıkar birşeyler tekrardan
  • yokmuş arkadaşlar bildiğin posta bu

birde birşey sorucam gümrük kontrolünden geçecek mi bu yani posta olarak gönderilmiş satın
    alınma gibi bi durum yok heralde geçmez değil mi
  • Tüm yurt dışı gönderiler gümrük kontrolünden geçer. Ama kulaklıklar takılmaz kolay kolay. Korkacak birşey yok.
  • saol ulyses bekliyoruz bakalım
  • herkese iyi aksamlar.bu sitede yeniyim sorumu nereden sorucagımı bulamadım en yakın konu burası gözüküyor.Yaklasık 2 hafta önce almanyadan bir mektup yollandı bana takipsiz normal posta olarak hala elime ulasmadı sizce normal midir bu 2 haftalık sure yoksa bir problem var mıdır?cevap verirseniz cok mutlu olurum
  • Alibabadan araba parçası siparişi verdim iki ayrı ürün 17+17=34 dolar parça ücreti ,7 dolar dhl ecommerce asia(deutch post) kargo ücreti ve 2.15 dolar güvenli ticaret ücreti ödedim. Biliyorsunuz gümrüğe sadece parça ücretinin vergisi veriliyor. 34 dolar 28.65 euro ya denk geliyor biliyorsunuz limit 30 euro. Takip kodum RX302771760DE. 12 Aralıkta Almanyadan ayrılmış. 23 gündür Türkiyeye giriş yapmadı.

Sizce Ürunüm için vergi öder miyim?

Ürün Kaç günde elime ulaşır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.