Şimdi Ara

YurtDısından Gelme Iphone 5C İçeri Pls!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Yurtdısından (Amerikadan) IPhone 5C Getirtim Açarken Unlock Sistemi Denilen Sey Geliyor Ve Sim Kart İstiyor Apple Nin Sitesine Baktıgımda Turk Operatorleri Açamıyor Emin Olmadıgım İçin Size Sordum Bi Yardımcı Olurmusunuz Lutfen Kafayı Yicem Bu Arada Telefon 13.03.2014'de Geldi İyi Forumlar Dilerim

• cihaz sim kilitli...
  • Gevey alin hocam. 100tl civari bulunabilir. 7.1 yapmayin ki jailbreak ile kullanabilesiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Gevey alin hocam. 100tl civari bulunabilir. 7.1 yapmayin ki jailbreak ile kullanabilesiniz.

Gevey Ne Kardesim ? Bide Cihazın Sim Kiliti Oldugunu Biliyorum
  • LancerTR L kullanıcısına yanıt
    Simkilitli ya hani gevey alirsaniz sim kilidi kalkar ve kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Simkilitli ya hani gevey alirsaniz sim kilidi kalkar ve kullanabilirsiniz.

Kardes Amerikadan Gelme Bu Turk Kartı Ornegin Turkcell Nano Kartile Geveyi Takarsam Çalısırmı ? Apple'nin Kendi Sitesine Baktıgımda Hiçbir Türk Operatoru Açmayı Desteklemiyor Yardımcı Olurmusun İstersen Face Uzerinden Konusalım Burda Mesaj Kirliligi Yapmayalımwww.fb.com/ferhad.63 Ekle Engel varsa Mesaj At Ben Eklerim İyi Günler
    Hocam ios 7.0.x icin gevey alacaksiniz. Bakin link veriyorum fiyati da 60TL imis. Sitenin sahibi de bu forumda zaten. Tanirim kendisini daha once bir alisverisimiz olmustu.

http://www.gevey.tc/iphone-5-ios-7-gevey-ios-701-gevey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ios 7.0.x icin gevey alacaksiniz. Bakin link veriyorum fiyati da 60TL imis. Sitenin sahibi de bu forumda zaten. Tanirim kendisini daha once bir alisverisimiz olmustu.

Saol Kardesimde Son Bi Soru Mesela Turkcell Hat Alsam Geveyle Beraber Koysam Çalısırmı Geveyi İlk Defa Duydugumdan Bilmiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LancerTR

quote:

Saol Kardesimde Son Bi Soru Mesela Turkcell Hat Alsam Geveyle Beraber Koysam Çalısırmı Geveyi İlk Defa Duydugumdan Bilmiyorumda

Calışır.Bu arada kalın harflerle yazı yazma

• Teşekurler Babamla Konusacağım Eğer İmei Kaydı Falan Olmadan Geveyle Çalıscaksa Super Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LancerTR

Teşekurler Babamla Konusacağım Eğer İmei Kaydı Falan Olmadan Geveyle Çalıscaksa Super Olur

emei kaydi olmadan olmaz kardes gevey alsanda emei kaydi zorunlu
    zaten ikisi farkli seyler gevey sim kilitli cihazlar icin sim kilidini acar pasaport kaydi ise yurt disindan gelen her cihaza sart heleki bu cihaz iphone ise dahada sart

imei kaydı ayrı gevey ayrı, sen önce imei kaydını yap, sonra gevey al ama arkadaşlarında dedigi gibi telefon güncel sürümünde kalsın, sakın güncelleme, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

imei kaydı ayrı gevey ayrı, sen önce imei kaydını yap, sonra gevey al ama arkadaşlarında dedigi gibi telefon güncel sürümünde kalsın, sakın güncelleme, kolay gelsin.

Kardes Bizim BUrda bi tanıdık telefoncu vardı unlock sistemini yurt dısından gelen simkartla çozdu gunceleme var güncelersem yine unlocka girermi ?
    Guncellemeyin, sakata gelmeyin. Ya da telefoncuya sorun oyle guncelleyin. 7.1 icin jailbreak yok ve 5C icin cokta buyuk seyler olmadi. 7.0.x te kalin ve Jailbreak yapin

yau resmen kaşınıyosun
    güncelleme öle kullan

• Arkadaşlar Hepnize Teşekur Ederim Sorunumu Çozdum Konu KİLİT Yardım Edenlere Çok Teşekurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.