Şimdi Ara

yurt dışından iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar sizdden bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var

bir arkadaşım yurt dışından iphone 4 16 gb getirtiyor birtanesini almak istiyorum yalnız aklıma takılan soru işaretleri var

mesela pasaport kayıtları kırma işlemi yapıldığında herhangi bir problem oluyormu

ve illaki bu sitedede yurt dışından iphone alan arkadaşlar vardır bu telefon benim üzerime gözükmüyecek bundan dolayı herhangi bir sıkıntı olurmu

aklıma gelen sorular şuanlık bunlar sizinde eklemek istedikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

teşekkurler.

• bu soru benimde merak ettiğim bir soru, merakla bekliyorum cevabını..
  • Ben Ispanyadan Apple Store'dan 4s aldım. Pasaporta işlettim ve kırdırdım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Kutuda yazan IMEI ile cihazın IMEI aynı idi ve unsimlocked'tu.
  • aldığınız telefon simfree ise pasaporta kayıt yaptırır kullanırsınız, hiç bir sorun çıkmaz rahat olun
  • pasaport kaydı ile jailbreak işleminin herhangi bir bağlantısı yoktur. jailbreak işlemi telefonun imei numarasını değiştirmez..
  • teşekkur ederim kırdırmak derken jb den bahsetmedim bu simfree olayını mı ne kırılıormuş hatlarla çalışsın die

birde pasaport kaydının başkasının üzerine olması bir sıkıntı doğururmu daha sonradan yani demek istediğim pasaport kaydı yapıldığında yapılan kişi adına kayıtlanıor ama nası diim telefon onun adınamı kayıtlanıyor yoksa sadece prosedür gereği yapılan bişeymi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkitapci

teşekkur ederim kırdırmak derken jb den bahsetmedim bu simfree olayını mı ne kırılıormuş hatlarla çalışsın die

birde pasaport kaydının başkasının üzerine olması bir sıkıntı doğururmu daha sonradan yani demek istediğim pasaport kaydı yapıldığında yapılan kişi adına kayıtlanıor ama nası diim telefon onun adınamı kayıtlanıyor yoksa sadece prosedür gereği yapılan bişeymi

bence kırdırma işine girmeyin ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz. İmkanınız varsa simfree alın o zaman kırdırma gibi bir gerek kalmaz her hatla çalışır. Tanıdık birinin pasaportuna kayıt yaptırırsanız daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkitapci

teşekkur ederim kırdırmak derken jb den bahsetmedim bu simfree olayını mı ne kırılıormuş hatlarla çalışsın die

benim telefonum kuzenimin üstüne kayıtlı mesela tanıdık birinin pasaportuna kayıt ettirirsen daha iyi olur sıkıntı çıksa bile 1 telefonla ulaşabileceğin biri ama kolay kolay sıkıntı çıkmaz. ama bulamam dersen internette pasaport kayıt hakkı satılıyor 80-120 tl arasında.

• peki arkadaşlar çok teşekkur ederim verdiğiniz bilgiler için kısmetse aysonu gelecekmiş cihaz
  • beyler sizce bulgaristanda fiyatı nedir bu iphone un?
  • Bulgaristanda avantajli bir fiyat yok. Turkiye ile ayni hemen hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmnankara

Bulgaristanda avantajli bir fiyat yok. Turkiye ile ayni hemen hemen.

Bulgaristan fiyatından bahsetmişsiniz belki Macaristan fiyatını da biliyorsunuzdur.. Macaristan applestore'un sitesine baktım,orda 8 GB olanın fiyatı yazıyor.Yaklaşık 1250 TL ye tekabül ediyor ama 16 GB'lık yazmıyor.iphone 4 16GB'ın fiyatıyla ilgili bilginiz var mı? Birde Apple Store diğer mağazalara göre(Media Markt vs..) daha mı pahalı satıyor iphone'u ?
  • Ispanya italya gibi ulkelerde iPhone 4s 16 gb 599 euro ve tax free alabiliyorsunuz. O da 60euro civarinda
  • Arkadaşlar yurtdışından tek seferde en fazla kaçtane iphone getirebiliriz türkiye ye? bunun bir sınırı var mıdır?
    Bir yerde 2 tane diye okudum da, sizede sormak istedim. Çünkü gittigidiyorda millet 10 an tane satışa çıkarıyo yurtdışından getirip, onlar nasıl kabul ettiriyolar o kadr cihazı?
  • 1 kisinin yasal olarak 2 telefon sokma hakki var yurtiçine. adetli sokanlar baska yontemlerle sokuyorlar fakat yontemlerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

1 kisinin yasal olarak 2 telefon sokma hakki var yurtiçine. adetli sokanlar baska yontemlerle sokuyorlar fakat yontemlerini bilmiyorum.

tek seferde mi yoksa belirli bir süresi mi var?
  • quote:

1 kisinin yasal olarak 2 telefon sokma hakki var yurtiçine. adetli sokanlar baska yontemlerle sokuyorlar fakat yontemlerini bilmiyorum.

Tşk ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

quote:

tek seferde mi yoksa belirli bir süresi mi var?

tek seferde 2 telefon. 1 haftada her gun cikis giris yapsan 14 telefon eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 19 Şubat 2012; 1:58:54 >
  • @cacainbar ben de teşekkür ederim :D
  • Kırdırma işlemide yeni mi çıktı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.