Şimdi Ara

yurtdışından araç getirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim amerikada halalarım ve yeğenlerim var hepsi de çifte vatandaş ve türkiyeye gelme niyetleri yok, onların adına araç getirip (kesin dönüş yapıyorlarmış gibi) türk plakasına çevirme prosedürünü bilen varmı ? benim bildiğim herkesin bir araç getirip satma hakkı var yani artık türkiyede yaşayacğım taşınıyorum gibi...evet yadımlarınızı bekliyorum

• Prosedürü bilmiyorum ama heralde ÖTV'si, KDV'si her şeyi ödemek zorunda kalırsınız tahminimce. Yoksa Tanju Çolak örneği ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 4 Ağustos 2008; 22:29:26 >
  • ötv kdv altında öyle söğüşlüyorki bu devlet resmen arabası parası kadar para daha haraç kesiyor bizden
  • arabayı orda aldığın fiyatın %120 si kadar vergi veriyosun diye biliyorum, Bu da o arabanın burdaki fiyatına denk geliyo hemen hemen...
  • Bu forumu okuyucu olarak uzun zamandir takip ediyorum. Yurt dışından araç getiricem vb. konular hiç eksik olmuyor. 8 yıl amerikada yaşadım. Konuyu şöyle özetleyeyim hiçbir türk vatandaşı öyle yurt dışından araba getiricem ucuza mal edicem hayallerine kapılmasın. astarı yuzunden pahalıya geliyor. Ötv, kdv, taşıma, gümrükleme ücretleri vs burdaki fiyattan pek farkı kalmıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışından Otomobil Getirme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.