Şimdi Ara

Yurtdışından android telefon alıcam yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben anneme ve bana telefon almayı planlıyoruz. Annem bana bıraktı ben daha çok anlarım telefonlardan haliyle. Annem kendisine 600 bana ise 800 tl gibi bir bütçe verdi arkadaşlar. Ben de f/p telefonlar arıyordum. Şimdi asıl konu şu Ebay adlı alışveriş sitesi var biliyorsunuzdur. Pek çok telefon çook makul fiyatlara ve ucuza güzel telefonlar var örneğin İphone3gs=190 dolar Htc Evo 4g=135 dolar. Eğer bilginiz varsa:
    1)Güvenilir bir site mi? (Pek bilgim yok da)
    2)Türkiye'ye kargosu var mı?
    3)Ödeme seçenekleri nasıl?
    4)Kargosu ne kadar sürede gelir.
    5)Kazıklanma gibi bir olasılık var mı?

Şimdiden sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: eminens06

İyi günler beyler.
    Ben anneme ve bana telefon almayı planlıyoruz. Annem bana bıraktı ben daha çok anlarım telefonlardan haliyle. Annem kendisine 600 bana ise 800 tl gibi bir bütçe verdi arkadaşlar. Ben de f/p telefonlar arıyordum. Şimdi asıl konu şu Ebay adlı alışveriş sitesi var biliyorsunuzdur. Pek çok telefon çook makul fiyatlara ve ucuza güzel telefonlar var örneğin İphone3gs=190 dolar Htc Evo 4g=135 dolar. Eğer bilginiz varsa:
    1)Güvenilir bir site mi? (Pek bilgim yok da)
    2)Türkiye'ye kargosu var mı?
    3)Ödeme seçenekleri nasıl?
    4)Kargosu ne kadar sürede gelir.
    5)Kazıklanma gibi bir olasılık var mı?

Şimdiden sağolun.

Ebay güvenilir bi site ama ordan telefon aldın mı eline geçmez gümrükte takılır orda takılır hiç bulaşma o işlere

Anca tanıdığın vs varsa gelirken getirebilir..

• hangi telefonu almak istiyorsun fiyatlar hakkinda bilgi verebilirim
  • gümrükten geçemez telefon hiç uğraşma.
    vergisini ödeyip geçireyim desen 3 ay uğraşırsın + fiyat trdeki fiyatını geçer
  • Yeni gümrük mevzuatına göre yurtdışından alınan ürün 75€ dan pahalı ise gümrükte takılır. Gümrükte takıldığında vergisini ödemek zorunda kalırsınız. %25 oldu sanırım vergi.
  • Sakın kargo ile yurt dışından cihaz getirtmeyin.Gümrükte takılır.Varsa akrabanız yanında getirsin.Kutunun üstüne gift yazsın.
  • quote:

Sakın kargo ile yurt dışından cihaz getirtmeyin.Gümrükte takılır.Varsa akrabanız yanında getirsin.Kutunun üstüne gift yazsın

Annemin çok yakın birkaç arkadaşı var Amerika'da ama pasaport üstüne kayıt etme diye bi durum var diye biliyorum hani gelişinde 1 tane telefon getirip üstüne kaydedebiliyor diye yani öyle bi problem olmaz mı anneme de getiricem de telefon.
    quote:

hangi telefonu almak istiyorsun fiyatlar hakkinda bilgi verebilirim

Sevgili arkadaşım anneme galaxy ace plus kendime ise Galaxy R yada Wave 3 düşünüyorum.
    quote:

gümrükten geçemez telefon hiç uğraşma.

Dostum 3 ay uğraşmak dan kastın nedir? 3 ayda mı geliyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FRANSADAN 3GS 32GB alıcam yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminens06

quote:

Sakın kargo ile yurt dışından cihaz getirtmeyin.Gümrükte takılır.Varsa akrabanız yanında getirsin.Kutunun üstüne gift yazsın

Annemin çok yakın birkaç arkadaşı var Amerika'da ama pasaport üstüne kayıt etme diye bi durum var diye biliyorum hani gelişinde 1 tane telefon getirip üstüne kaydedebiliyor diye yani öyle bi problem olmaz mı anneme de getiricem de telefon.
    quote:

hangi telefonu almak istiyorsun fiyatlar hakkinda bilgi verebilirim

Sevgili arkadaşım anneme galaxy ace plus kendime ise Galaxy R yada Wave 3 düşünüyorum.
    quote:

gümrükten geçemez telefon hiç uğraşma.

Dostum 3 ay uğraşmak dan kastın nedir? 3 ayda mı geliyor?

Arkadaşın 3 aydan kastı cihazlar gümrükte takılırsa uğraştırır demek istiyor. Eğer telefonları Ebay üzerinden alır ve türkiye adresini verip kendine göndermelerini istiyorsan bundan vazgeç, 75€'nun üstündeki alışverişler gümrükte takılıyor. Vergi ödeyip almanız gerekiyor. Akrabalarınız yanında Türkiye'ye sokabilirler pasaport kaydını 1 ay içinde yaptırabiliyorsunuz.

• Bende Almanyadan Samsung Galaxy Note Getiriyorum. Kendime Türkiyede 2200 Tl Almanyada 850 Tl
    Akrabam Getiricek 2-3 Hafta Kadar.
    Benim Eski Telefonumun İmei Numarasını Yeni Gelen Telefona Aktarsak Acaba Sorun Olurmu..
    Sonra Polis Kapıya Gelip Kaçak Telefon Demesinler Çıkış Noktası Bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.