Şimdi Ara

yurtdışından alınan iphone açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşım çinden iphone aldı fakat burada açamıyor her kaydını yaptığını söylüyor şimdi size soracağım

1 cihazı kayıt ettirdiği bayiye mi gitmeli

2 birinci olaydan sonuç alamaz ise jailbreak veya benzeri bir yolla cihazı kullanabilir mi ?

cihaz : iphone 4

• cihaz simkilitli mi sim kilitli ise cihazın baseband ve sürümü ne?(simkilitli:tr hattını görmüyor mu?)
    cihaz orjinal değil mi?
  • Acamiyor derken konusmayami acamiyor ? imei numarasinda bir sorun olabilir mi?
  • arkadaşlar birazdan telefon edecek bana konuşacağım sim kilitli olup olmadığını soracağım ama eğerki sim kilitli ise (en kötü ihtimal ) ne yapılabilir acamiyor derken cihaz çalışıyor ama hat olarak yani telefon özelliğinde sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

arkadaşlar birazdan telefon edecek bana konuşacağım sim kilitli olup olmadığını soracağım ama eğerki sim kilitli ise (en kötü ihtimal ) ne yapılabilir acamiyor derken cihaz çalışıyor ama hat olarak yani telefon özelliğinde sıkıntı var

surumu uygunsa gevey alinir.
    uygun degilse ucretiyle factry unlock yapilir forumda konulari var oralardan arastirin ayrintiyi ogrenirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

arkadaşlar birazdan telefon edecek bana konuşacağım sim kilitli olup olmadığını soracağım ama eğerki sim kilitli ise (en kötü ihtimal ) ne yapılabilir acamiyor derken cihaz çalışıyor ama hat olarak yani telefon özelliğinde sıkıntı var

surumu uygunsa gevey alinir.
    uygun degilse ucretiyle factry unlock yapilir forumda konulari var oralardan arastirin ayrintiyi ogrenirsiniz.

peki sim kilit yok ise sadece jb ile mesele halledilebilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.