Şimdi Ara

Yurtdışında Yükseklisans ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, direk konuya giriyim.Bu sene mezuna kaldım, 2014 de sınava giricem.İstediğim bölüm psikoloji.ODTÜ,Boğaziçi,Hacattepe gibi kalburüstü üniversitelerde psikoloji okusam ingiltere de direk yüksek lisans yapma hakkım oluyor mu yani İngiltere, Türkiyede okuduğum üniversiteyi tanıyor mu ? Birde yüksek lisanstan sonra ingilterede kalıp orda çalışabilirmiyim ? Bunları merak ediyorum, kısaca türkiyede okuduğum üniversiteyi yurtdışı tanıyor mu ? Kesinlikle türkiyede kalmayı düşünmüyorum.Yardımınız için şimdiden teşekkürler .



  • Babalar fikri olan yok mu ?
  • ingilterede iyi üniversitelerde yüksek lisans için 3.50 üzeri bi ortalamayla mezun olmak gerekir en az. ingilizce seviyeni okul toefl ielts gibi sınav sonucu isteyecektir senden. ayrıca bu okullar sadece puana, ortalamaya bakmaz. sosyal faaliyetlere çok önem verir. orada kalma konusu da ülkenin çalışma şartlarına, vatandaşlık şartlarına göre değişiklik gösterir. hangi alanda çalışmak istiyosun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flurry.

    ingilterede iyi üniversitelerde yüksek lisans için 3.50 üzeri bi ortalamayla mezun olmak gerekir en az. ingilizce seviyeni okul toefl ielts gibi sınav sonucu isteyecektir senden. ayrıca bu okullar sadece puana, ortalamaya bakmaz. sosyal faaliyetlere çok önem verir. orada kalma konusu da ülkenin çalışma şartlarına, vatandaşlık şartlarına göre değişiklik gösterir. hangi alanda çalışmak istiyosun?


    hangi alanda çalışmak istiyosun?

    Klinik psikolog olmak istiyorum + olarak müziklede uğraşabilirim çünkü uzun süredir bass gitar ve bateri çalıyorum üniversitede müzik klüplerinde aktif olucağıma eminim, sanırım tek yapmam gereken ortalamamı yüksek tutmak olucak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.