Şimdi Ara

başarıyorum yayınları çözümlü videolar nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
25.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karekodu okutunca optik çıkıyor, cevaplar yazıyor ancak zaten cevap sayfada var. çözümlü diye aldım bu kitapları ancak çözümler nerede ? biri aydınlatırsa sevinirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başarıyorum Yayınları Çözümlü Videolar

Başarıyorum Yayınları, öğrencilerin eğitim yolculuklarında başarıya ulaşmalarına yardımcı olmak için kapsamlı çalışma materyalleri sunmaktadır. Bu materyallerin arasında, öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış çözümlü videolar da yer almaktadır.

Çözümlü videolar, öğrencilere adım adım rehberlik sağlayarak ev ödevlerini ve sınav sorularını bağımsız olarak çözmelerine yardımcı olur. Videolar, deneyimli öğretmenler tarafından anlatılmakta ve öğrencilerin anlayabileceği açık ve net bir dil kullanılmaktadır.

Başarıyorum Yayınları'nın çözümlü video hizmetleri, Tyt Matematik, AYT Matematik ve Geometri gibi çeşitli dersleri kapsamaktadır. Bu videolar, öğrencilerin belirli konuları anlamalarını derinleştirmelerine, kavramları pekiştirmelerine ve sınavlarda daha iyi performans göstermelerine yardımcı olur.

Öğrenciler, Başarıyorum Yayınları'nın web sitesinden veya mobil uygulamasından çözümlü videolara erişebilirler. Videolar isteğe bağlı olarak izlenebilir ve öğrenciler ihtiyaç duydukları zaman konuları tekrar gözden geçirebilirler.

Başarıyorum Yayınları'nın çözümlü videoları, öğrencilerin akademik yolculuklarında başarıya ulaşmalarına yardımcı olmak için değerli bir kaynaktır. Videolar, öğrencilere bağımsız çalışma becerilerini geliştirme, konuları derinlemesine anlama ve sınavlarda daha iyi performans gösterme konusunda destek sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up ?
  • ben de bulamadım, up
  • Çoğunun yok maalesef. Ygs varken yavaş yavaş yüklenecektir diyorlardı şimdi hepten salarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

Çoğunun yok maalesef. Ygs varken yavaş yavaş yüklenecektir diyorlardı şimdi hepten salarlar.

olanlar nerede hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

quote:

Çoğunun yok maalesef. Ygs varken yavaş yavaş yüklenecektir diyorlardı şimdi hepten salarlar.

olanlar nerede hocam ?

olanların yanında video işareti çıkıyor, çıkmıyorsa yoktur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

quote:

olanlar nerede hocam ?

olanların yanında video işareti çıkıyor, çıkmıyorsa yoktur

anladım hocam teşekkürler. o video işaretine denk gelmedim hiç. yalnız çok kaliteli kitaplar, video çözümleri de tam olsa tadından yenmezdi
  • Yeni kitapların çoğu zaten köklü yayınların çakması, arkadaşım çözüyor,fem karekökte benzerleri çok onları çözdüyseniz bi tarayın illaki benzerini bulursunuz

Not:Yayını gördüm işkembeden sallamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.