Şimdi Ara

Yurtdışında Nasıl Üniversite Okunur? Ne yapmak gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yıl ygs ye girdim ama olmadı. Hep yurtdışına gitmek hayalim ve orda okumakdı. 2015 yıloında tekrardan YGS ve LYS gireceğim fakat bilmediğim bazı noktalar var.

Yurtdışında okumak için ne yapmak gerekiyor? Hangi adımları uygulamak gerekiyor? Dil olayı nasıl oluyor? Bütçe nasıl oluyor? Burs oluyormu? Yurtdamı kalıyoruz? Ev mi turuyoruz v.s. gibi sıfır(0) bilgiye sahibim bu konuda yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

• Yardımcı olabilecek yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba önce hangi ülkede okumak istediğni,hangi üniversite ve hangi bölüm bunları yazarsan yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezma

Merhaba önce hangi ülkede okumak istediğni,hangi üniversite ve hangi bölüm bunları yazarsan yardımcı olabilirim.

Italya-Ingiltere-Almanya bu 3 ülke var aklimda.
    Üniversite bilmiyorum oradaki istediğim bölüm var ama.birkac tane zaten istediğim bolumler TM den aldigi icin sorun defil aslinda. Istediğim bolumler; grafikerlik-mimarlik-insaat mühendisliği

Bu konuyu kafama koysum ailem kazan istediğin yerse oku diyoe zaten yurtdışı dahil Tek sorun benim Sinavi kazanmam bana yol gösterirseniz bu konuda büyük iyilik yapmis olursunuz.

Teşekkür ederim.

• Öncelikle insaat mühendisliginin TM'den aldigina emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

Öncelikle insaat mühendisliginin TM'den aldigina emin misin?

MF-4 den alıyormuş düzeltelim.
  • Arkadaşlar Türkiye den bir Allahın kulu yurt dışında okumuyor mu şimdi? Konu dışında okadar konu açıyorsunuz şurdan yazıyorum burayı açıklayayım diye birde buraya yazsanız yardım etseniz olmazmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkas, ben rusyada okuyorum,turkmenim, sanada tavsie ederim, sorularin varsa cevaplarim seve seve) arazbay315.91@mail.ru iste mailim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArazNazarov

arkas, ben rusyada okuyorum,turkmenim, sanada tavsie ederim, sorularin varsa cevaplarim seve seve) arazbay315.91@mail.ru iste mailim)

Sizi rahatsız edicrm hocam bu konu hakkinda mail yolu ile

• ne rahatsizligi kardesim, seve seve yardimci olmaya calisirim!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.