Şimdi Ara

YURTDISINDA CENG KARIYERI ICIN…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi egitim + iyi sosyallik (~MARMARA) / cok iyi egitim + orta sosyallik (~iyte)

yurtdisinda kariyer veya ulkemizde ust duzey muhendislik kariyeri icin hangisini onerirsiniz/tercih edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erdemyilmazx kullanıcısına yanıt
    marmara iyi sosyallik mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu zamana kadar hep en iyi egitim daha cok isime yarar diye dusunurdum, ama artik herkesin dilinde network network network duya duya cok kararsiz kaldim

• nullpointer13 N kullanıcısına yanıt

hic arastirmadim ancak izmir/urla'ya gore ISTANBUL'da olmasi daha iyi olur diye dusundum

• yaw git marmara'nin mezunlara bak, iyte'nin mezunlara bak. Yan yana koymaya utan.  

Hocam İstanbul'da olması artı ama üniden sosyallik-network anlamında aşırı beklentin olmasın. Hele kampüs anlamında RTE külliyesi tam bir fiyasko.

• IYTE'de yurtdisi orani daha fazla ama CENG icin IYTE'den Google/Apple gibi teknoloji devlerinde calisan yok. marmarada var yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ITU MAKINE MUHENDISLIGI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nullpointer13 N kullanıcısına yanıt
    Kral bu ikilemde istanbul'da diye diyordur büyük ihtimal, o açıdan haklı

Marmara prime zamanlarındayken cidden çok sağlam mezunlar vermiş bir üni ama şuanda çok cidde kalite düşüşü var. IYTE her geçen gün daha da gelişen bir üniversite ileride Marmara'dan çok daha iyi yerlere gelen mezunlar verme potansiyeli var.

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama kuş uçmaz kervan geçmez yere kampüs yaptılar dağ başına. İçinde hiç bir şey yok. Ulaşımı da pek rahat sayılmaz. Göztepe'nin en azından konumu iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 19 Ağustos 2023; 20:37:54 >
  • ikisi de çöp + leş

Yurtdışına gidebilmek kişisel tercih, teknoloji devlerinde çalışabilmek ise bireysel başarıdan ibaret. Mezun sayısı paralelinde vs. değişir bu tip istatistikler.

nasıl yok git iyi bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.