Şimdi Ara

Yurtdisinda Calisma Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa veya iskandinav ulkelerinde Turkiyede hukuk mezunlari calisabilir mi avukat veya baska bolumlerde calisabilirse kosullar nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyede hukuk okuyup yurt dışında avukatlık savcılık gibi meslekleri yapmak neredeyse İMKANSIZ tekrardan hukuk okursunuz orada anca o şekilde hukuk okurken bile bilmeniz gerek her ülkenin anayasası kanunları farklı bunu bile bile sormanız ilginç.
  • Sorum biraz eksik olmus kusura bakmayin hocam.Bu Turkiyeyle calisan firmalarda hukuk danismanligi yapabilir miyiz gurbetcilerin hakkini savunabilirmiyiz avukat olarak ya da garsonkuk vb harici bir is yapabilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Sorum biraz eksik olmus kusura bakmayin hocam.Bu Turkiyeyle calisan firmalarda hukuk danismanligi yapabilir miyiz gurbetcilerin hakkini savunabilirmiyiz avukat olarak ya da garsonkuk vb harici bir is yapabilirmiyiz ?

O şekilde çalışabilirsiniz yada bir şirketin türkiye bürosunda hukuk işlerine bakabilirsiniz veya bazı ülkelerde başka ülkelerden gelen hukuk mezunları için kurslar olur mesela amerikada böyle bir şey vardı araştırmanız gerek new york barosunda çalışan türk avukatlar var ve türkiyeden mezunlar
  • Anladim hocam amacim avukat olup cok para kazanmak veya savci hakim olup prestij icin olmak degilim para biriktirebilcek bu ulkedeki gibi kibirli surekli insan haklarini cigneyen ve adeletin sadece saraylarda kaldigi canim vatanimdaki uckagitcilardan uzak kalmak ailemle huzurlu bir hayat yasamak ve elimden geldgnce kulturumuzu yaymak istiyorum.Arastiriyorum pek kayda deger seyler bulamiyorum malesef hep

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Anladim hocam amacim avukat olup cok para kazanmak veya savci hakim olup prestij icin olmak degilim para biriktirebilcek bu ulkedeki gibi kibirli surekli insan haklarini cigneyen ve adeletin sadece saraylarda kaldigi canim vatanimdaki uckagitcilardan uzak kalmak ailemle huzurlu bir hayat yasamak ve elimden geldgnce kulturumuzu yaymak istiyorum.Arastiriyorum pek kayda deger seyler bulamiyorum malesef hep

Eğer okula yeni başlıyorsanız acil olarak türk alman üniversitesini düşünebilirsiniz yatay geçiş falan oluyorsa orası almancada veriyor ve alman hukukuda görüyorsunuz sanırım(araştırmadan geçmeyiniz benim ki sadece varsayım ve duyumlar) şansınız çok artar hepimiz bunu istiyoruz ama yurt dışına en kolay çıkartabilecek meslekler sayısal mesleklerdir bunlarında en tepesinde bilgisayar mühendisliği yer alıyor hukuk olarak belki yüksek lisans yapılabilir araştırmak gerek tm ve sözel bölümler hakkında bilgim yok yurt dışı için üzgünüm.

• jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Master için git hocam? Benim bildiğim öyle yapanlar vardı, Amerika da Master yapıp orada kalıyorlar vs. belki yanlış da hatırlıyor olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dubai Hakkinda
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    Hocam bu master olayinda not ortalamasini yuksek tutmak disinda bildgm bisey yok biraz bilgilendirirmisiniz.

• jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Vallahi inan benim de bir fikrim yok hocam. Bir kuzenim Fransa ya diğer kuzenim de Çin'e gitti, orada kaldı ama kendileri ile muhabbetim yok. Yani nasıl işlediğini vs anlamam. Google dan Amerika'da Hukuk Master vs diyerek aratsan belki bulabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.