Şimdi Ara

Yurtdışında bir siteyi gözüme kestirdim.( oyunları aldım sırada destiny var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 Eylül'de Endonezya tatili için aşağıdaki siteyi gözüme kestirdim. Aksilik olmazsa Destiny, PvZ Garden Warfare ve öneri olursa sizden gelen ucuz yollu 3 oyun alacağım.

Sitedeki tutarı 0,000183829493 ile çarptığımızda TL tutarı çıkıyor.

Önerileri alırsam 3. oyun ve genel fiyatları hakkında ucuz yada pahalı gibi görüşlerinizi alırsam sevinirim.

Bir kaçtanesini listeme aldım.

Last of us 96 TL (Maalesef ülkemizde de aynı fiyat 2. eli ama bu sıfır ve Türkçe değil eledim değmez)
    Destiny 102 TL - Listeme aldım aksilik olmazsa alırım.

Plants Vs Zombies GW - 68 TL (Kaçırmam kesin kapacağım :) )

---------------------------------------

Sniper Elite 3 - 96 TL alırsam burada sıfır satıp kar edilebilir mi ? ? ?

Killzone mevcut- Knack ucuz fakat Türkçe değil.

https://www.gsshop.co.id/ps4/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 7 Eylül 2014; 4:08:37 >

• vallahi helal olsun nasil buluyorsunuz boyle siteleri hayret ediyorum :) suc bizde degil bizi boyle islere zorlayan tr piyasasinda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacala2727

vallahi helal olsun nasil buluyorsunuz boyle siteleri hayret ediyorum :) suc bizde degil bizi boyle islere zorlayan tr piyasasinda :)

yurtdışı bir fırsat oluyor ülkemizde 200 TL Allah ın Endonezyasında 110 TL online değil bizzat alacağım
  • yok kardesim yanlis anlama sorun tr piyassasinda ben fransadayim ilk ciktigi gun 400 € ya aldim ustune bizim trdeki normal bankamatik karti gibi karta 4 taksit yaptirarak sorun orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacala2727

yok kardesim yanlis anlama sorun tr piyassasinda ben fransadayim ilk ciktigi gun 400 € ya aldim ustune bizim trdeki normal bankamatik karti gibi karta 4 taksit yaptirarak sorun orada

Ne kadar yolsak kardır mantığı, zaten benim bildiğim herkes kaçakçılardan alıyor oyunları, kimsenin gücü oyun çıktı 250 TL ye alayım olayına yetmez. Ben şahsen alabilir miyim alırım ama o paraya kıyamam 250 TL nedir arkadaş oyun mu alıyoruz konsol mu.

Bu ülkede müşteri olan biz değiliz bizzat Sony dir müşterimiz, yeri gelir tehdit bile ederler sanki müşteri gibi , spot alırsanız Türkçe oyun falan olmaz diye, adamlar bizim müşterimiz biz onların değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 2 Eylül 2014; 10:35:11 >
  • oha metro redux 70 tl
  • 250 tl oyun nedir allah aşkına. Ben Amerika'da ki arkadaşlarıma söyledim. Dalga geçtiler resmen o nasıl fiyattır diye. Allahtan yurtdışından alabilme imkanım oldu. Valla garanti önemli ama Türkiye'de ki servisler bir şeye yaramadığı için pekte mühim değil. Eğer ucuza buldum diyorsan max 1000 liraya kadar yurtdışından al bence linke bakamadım açılmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende usa psn den dijital alıyom 60 dolar kardeşlikle 30dolara geliyo. konsolu mecbur burdan aldim en azidan oyunlar ucuza geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

250 tl oyun nedir allah aşkına. Ben Amerika'da ki arkadaşlarıma söyledim. Dalga geçtiler resmen o nasıl fiyattır diye. Allahtan yurtdışından alabilme imkanım oldu. Valla garanti önemli ama Türkiye'de ki servisler bir şeye yaramadığı için pekte mühim değil. Eğer ucuza buldum diyorsan max 1000 liraya kadar yurtdışından al bence linke bakamadım açılmadı.

içler acısı maalesef durum ülkemizde, bakalım ben 3 oyun alacağım ama 3. oyuna karar veremedim. Destiny 109 TL. den Plants vs zombies GW 75 TL den 3. oyunuda düşünüyorum ne alınabilir. Tek kötü yanı Türkçe oyunda sıkıntı olacak, zaten DLC ile hayatta işim olmaz tek sıkıntı Türkçe dil yok bölge 3
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil destekli oyunlar güzel hele dublajlı oldu mu tadından yenmez ama Türkiye'de Türkçe destekleyen oyunları da ikinci el de alabilirsiniz şahsen ben Türkçe oyunları Türkiye'den ikinci el ya da taksitle sıfır alacağım olmadı para biriktirerek. Zaten iki Türkçe oyunun çıkışı arasındaki zaman uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Türkçe dil destekli oyunlar güzel hele dublajlı oldu mu tadından yenmez ama Türkiye'de Türkçe destekleyen oyunları da ikinci el de alabilirsiniz şahsen ben Türkçe oyunları Türkiye'den ikinci el ya da taksitle sıfır alacağım olmadı para biriktirerek. Zaten iki Türkçe oyunun çıkışı arasındaki zaman uzun.

Dediğin mantıklı Türkçe oyunları 2.elden almak daha iyi olur. İngilizce oyunlardan bir tane daha arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 2 Eylül 2014; 11:18:43 >
  • Şimdiden hayırlı olsun o halde.

kardeşim senin yerinde olsam collection paketlerden alırım,özellikle destiny düşünüyorsan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: nanobot

Bende usa psn den dijital alıyom 60 dolar kardeşlikle 30dolara geliyo. konsolu mecbur burdan aldim en azidan oyunlar ucuza geliyo

kardeşlik nedir?

Hocam tam ayrıntısını ben de bilmiyorum ama iki kişi bir oyuna ortak giriyorlar deyim sen anla
    hocam endonezya deyip geçme ekonomileri gayet sağlam.
  • iki oyuncu birbirlerinin hesabını ana hesap yapıyo,bu şekilde aynı anda oynaya biliyo.Doğal olarak ücret ikiye bölünüyo.Benim şansım işyerinde arkadaş la kardeşlik yapıyoz.Herhangi bi katakulliye olmuyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

kardeşim senin yerinde olsam collection paketlerden alırım,özellikle destiny düşünüyorsan..

Collection içeriği nedir bir bakayım öneri için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

hocam endonezya deyip geçme ekonomileri gayet sağlam.

Ekonomileri halka pek yansımıyor nüfus çok fazla ama oyun fiyatları 10 numara güzel
  • 3 . oyun arayışlarım devam ediyor Arkadaşlar aşağıdaki oyun 106 TL alınır mı ? Buralarda ne kadar ?

Diablo III: Reaper of Souls PS4 (R3) Ultimate Evil Edition

Reg 3 / Asia / English
    Released Date: 26 August 2014
    Sold Out

Rp 580,000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 2 Eylül 2014; 16:44:03 >
  • konsol fiyatlarıda uygunmu para çevirisini yapamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.