|
Bu firma ülkeye yurtdışı satışın kapanması sonrası kurallarında değişikliğe gitmiş gözüken hepsiburada trendyol gibi rezalet müşteri memnuniyeti olan firmalara dönmüş. Bu yasak öncesi satıcısı amazon tr olan ürünler ile ilgili yaşadığım birçok sorunda çözüm üreten firma, öncesinde aynı sorunla da destek olmuştu 2 yıl önce şimdi birkaç ay önce aldığım ayakkabı tabanında ürün yorumlarında da bir çok benzer mesaj olan üretim kaynaklı kronik yürürken her türlü zeminde farketmeksizin kurbağa sesi gibi aşırı rahatsız eden bir ses çıkarıyor. Plastik içinde bir hava boşlugu falan var sanırım birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Ayakkabı bunun dışında süper zaten çok kullanmadım sıfır gibi duruyor ama bu ses kaynaklı toplum içinde giyemiyorum o yüzden iadesini istedim. Tek dedikleri 30 gün iade süreci geçince destek olamıyoruz. Sattığınız her üründe yasal olarak 2 yıl garanti kapsamı destek vermeniz gerekiyor zaten bu sorunda üretim kaynaklı ayakkabı sıfır gibi hiçbir kullanım kaynaklı bir bahanede bulamazsınız alın inceleyin sizde ücret iademi yapın diyorum onuda yapamıyorlarmış sadece 30 gün iade süreci dışında yaşanan herhangi bir sorunlarda destek olamıyoruz diyorlar. Komedi gibi. Öncesinde böyle birşey yoktu birebir aynı sorunla 2024 yılı iade de aldım buna güvenerek zaten amazon'dan alışveriş yapıyorum. Birçok kez elektronik ürünlerde de üretici garantiyi veren firma destek vermeyip amazon üzerinden aldığım için destek olmuşlardı. Tek düşünebildiğim şey artık yurtdışı satışı da kapandığı için bizden alışveriş yapmak zorundasınız zaten kafası ile böyle bir rezalet sisteme yeni geçiş yapılmış olması. Konu ile ilgili hakem heyetine gitsem zaten haklı çıkacağım iade yapmak zorundalar kronik olduğu için değişim istemiyorum ama aylar sürecek. Böyle bir rezalet sonrası amazon'un merdiven altı bir firmadan hiçbir farkı kalmadı benim için. Herkese güvenerek firmayı tavsiye ediyordum üreten marka ilgilenmese bile amazon ilgilenir derdim oda bitti bu yasak sonrası gözüken. ![]() |
|
Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt