Şimdi Ara

Yurtdısı unıversıteye YATAR GECIS OLUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar suan 2. sınfıta elektrık elektronık muhendıslıgı okuyorum

yurtdısında danımarka fınlandıya vs ulkelerdekı herhangı bır unıversıteye yatay gecıs yapabılır mıyım yada mesela burada 2. sınıfı bıtırır o arada oss ye gırer barajı gecer ve yurtdısı bır unıversıteyı kazanırsam orada 3. sınıftan baslayabılır mıyım vs vs bu konuda bana bır yardımcı olursanzı sevınırım

• Bildigim kadariyla, oss den o bolumu kazanmis gitmis yada gitmemis olman gerek, istedigin okulda tabi ki okursun ama bunun icin senden dil sinavini isterler Toefel vb sinawlari isterler yada gidecegin okulun ogrenim dilini almak sartiyla da kayit edebilirler.2.Sinifi bitirdikten sonra gidip kaydini yaptirabilirsin, derslerinin hepsini saymazlar, sayacaklari dersler bellidir belki de hic birini de saymayabilirler. Onu okulun ogrenci islerine sorman gerek.Bana sorarsan 2.sinifa gelmissin tekrar 1.siniftan baslamak yada hazirlik sinifindan baslamak hic karli bir yatirim degil.
    düğün nişan kına sünnet çekim albüm yapılır..ankara
  • Almanya ve Avusturya'ya geçiş yapabilirsin ama başvuru tarihlerine dikkat et.Geçmiş olabilir.Diğer ülkeleri bilmiyorum.

Şimdi geçiş yapsan kaçıncı sınıftan başlayacağın garanti değil.Artık kaç dersini sayarlarsa o sınıfta okuyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Bidaha OSS ye girme nedenini anlamadim. Direk universiteye basvurursaniz onceden egitim aldim kredi kabul edermisiniz diye sorarsaniz cevabi alirsiniz.
    Benim bir tanidigim muhendislik okuyordu 3. siniftaydi, yurtdisinda bir universiteyle gorustu ilk 2 yilinizi sayariz 2 yil daha okursunuz demislerdi

oss ye gırmeden basurunca da oluyor mu bılmıyorum ondan sordum pekı bu okul hangı ulkede acaba benım okulumun egıtım dılı ıngılızce bu arada o bır etkısı olur mu tek bıldıgım yabancı dıl de ıngılızce

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Bidaha OSS ye girme nedenini anlamadim. Direk universiteye basvurursaniz onceden egitim aldim kredi kabul edermisiniz diye sorarsaniz cevabi alirsiniz.
    Benim bir tanidigim muhendislik okuyordu 3. siniftaydi, yurtdisinda bir universiteyle gorustu ilk 2 yilinizi sayariz 2 yil daha okursunuz demislerdi

oss ye gırmeden basurunca da oluyor mu bılmıyorum ondan sordum pekı bu okul hangı ulkede acaba benım okulumun egıtım dılı ıngılızce bu arada o bır etkısı olur mu tek bıldıgım yabancı dıl de ıngılızce

OSS adi uzerinde universiteye giris sinavi, zaten universiteye kaydi olan birinden baska bir universiteye kayit olmasini beklemezler.
    bahsettigim ulke avustralya, yani avrupadaki sistemden farkli olabilir maalesef.
    Bu arada Nordic ulkelerde ingilice egitim veren universite cok cok az, hatta bolumlerle sayili ve bildigim kadariyla muhendislik dallari icin 100% ingilizce egitim veren uni yok diye biliyorum. Ha her yil sistem degisiyor, farkli seyler ekleniyor misal, eskiden Hollandadaki unilerde 100% ingilizce hicbir bolum yokken, artik bazi unilerde var.
    Ek olarak ingilizce bilginizi gosteren toefl ya da ielts e girmeniz gerekiyor.
    Bu dediklerim lisans(undergraduate ya da bachelor) icindir, yukseklisans yapicaksaniz master ya da ph.d hepsi ingilizce diye biliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.