Bildirim
campbell biyoloji
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende var yaklaşık 800mb ancak nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. _____________________________ -
eğer hotfile update edebilirsen çok memnun olurum _____________________________ -
Önerir misiniz bu kitabı yoksa çok mu ağır?(Hedef Tıp) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 10.Mehmet.
Önerir misiniz bu kitabı yoksa çok mu ağır?(Hedef Tıp)
Bence gerek yok bu kadar kasmaya, düzgün bir kitaptan fazla derine inmeden yapılacak iyi bir çalışma ile tıp kazandıracak biyoloji çok rahat yapılır. Biyolojide konu anlatım kitaplarında sana lazım olan bilgilerin hemen hemen hepsi bulunur zaten, gereken bazı ekstra bilgileri de dershane/okul bir şekilde verir. Önemli olan kaynak değil çalışma stilindir. Biyolojiyi öğrenmek için fazla çalışma değil, azar azar ama sürekli çalışma lazım, çoğu kişinin kaçırdığı nokta bu, buna dikkat edersen çalıştığın kitabın sana katacağı veya senden eksilteceği fazla birşey olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 2 Ağustos 2012; 4:03:38 >_____________________________
-
Ygs-Lys'ye yönelik bir kitap olduğunu düşünmüyorum. _____________________________ -
bana da thomas calculus kitabının türkçesinin pdfsi lazım elinde olan var mı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
bana da thomas calculus kitabının türkçesinin pdfsi lazım elinde olan var mı
Kitabın kendisi var ancak pdf'si yok malesef. Ben de çok aradım ama bulamamıştım._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: r.quaresma7
quote:
Kitabın kendisi var ancak pdf'si yok malesef. Ben de çok aradım ama bulamamıştım.
25 lira civarlarında nereden temin edebilirim bu tarz üniversite kitaplarının 1. kalite imitasyonlarını veya temiz 2. ellerini? orjinaller cep yakıyor._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Kitabın kendisi var ancak pdf'si yok malesef. Ben de çok aradım ama bulamamıştım.
25 lira civarlarında nereden temin edebilirim bu tarz üniversite kitaplarının 1. kalite imitasyonlarını veya temiz 2. ellerini? orjinaller cep yakıyor.
Ben 30 tl'ye D&R'dan almistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
25 lira civarlarında nereden temin edebilirim bu tarz üniversite kitaplarının 1. kalite imitasyonlarını veya temiz 2. ellerini? orjinaller cep yakıyor.
Allah allah ben niye 90 tl diye hatırlıyorum. Demek ki sadece ingilizceleri o kadar pahalı. Aynı soruyu ingilizceler için sorayım o zaman :D_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Allah allah ben niye 90 tl diye hatırlıyorum. Demek ki sadece ingilizceleri o kadar pahalı. Aynı soruyu ingilizceler için sorayım o zaman :D
Ingilizcesi hakkinda bilgim yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Arkadaşlar Merhaba bana Campbell-Reece Biyoloji (türkçe) pdf si lazım bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Herhangi bir update indirme sitesine yüklerseniz ve ya e-mailime gönderirseniz mutlu olurum teşekkürler.
e-mail:fatihsaid2011@hotmail.com
teşekkürler.
_____________________________ -
Arkadaşlar campbell biyoloji lazım bana da acilen. elinde bulunan varsa veya pdf varsa bana ulaşırsa çok sevinirim. çok acilen.. _____________________________ LG 42LM670S 3D LED TV Rowenta RO5921 IPHONE 5 Clio Grandtour 1.5 Dci 105 Hp -
Arkadaşım benim de bu dosyaya ihtiyacım var s.surme33@gmail adresine gönderebilir misin acaba? Çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler -.- _____________________________ -
Arkadaşlar campbell reece biyoloji türkçe pdf acil banada lazım melihutku123@gmail.com adresine gönderirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden _____________________________ -
merhaba eğer campbell biyoloji türkçe varsa yollayabilir misiniz? çok acil lazım... mail adresi wbp_zehra@hotmail.com _____________________________ -
Hakikaten türkçe pdf si var mı ya bu kitabın ? _____________________________ -
Pdfsi var. 180 mb. Şifresiz adresi
http://dosya.co/x3srmaghkw1f/campbell_biyoloji.pdf.html
Sırf bunu paylaşmak için üye oldum. Bir dua yeterli :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: josefarmers
Pdfsi var. 180 mb. Şifresiz adresi
http://dosya.co/x3srmaghkw1f/campbell_biyoloji.pdf.html
Sırf bunu paylaşmak için üye oldum. Bir dua yeterli :)
Allah razı olsun hocam._____________________________
Benzer içerikler
- serway fizik 1 çözümleri türkçe pdf
- lise başlangıç tarihi öğrenme
- suya göre hızda akıntı eklenir mi
- dersten çekilme nedir
- kyk yurt izin hakkı uzatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler