Şimdi Ara

Yurtdışı üniversite(POLONYA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan İzmir'de bir özel üniversitede %25 burslu okuyorum.Bazı sebeplerden dolayı ülkeden ayrılmanın iyi geleceğini düşünüyorum.Yabancı ülkelerde eğitimin ucuz olması sebebiyle Avrupa ülkelerinde okumak istiyorum.Forumda tecrübesi olan okumuş veya bilgisi olan var mıdır?
    Mesela Macaristan'da okudum,
    Yıllık toplam ne kadar gider?
    Kesinlikle denklik veriyorlar mı?
    İş bulma konusunda yardımcı oluyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RE3RA -- 1 Aralık 2014; 20:14:47 >

• Masrafım yıllık 18.000'i geçmeyecek ve derslerin kolay olduğu bir ülke arıyorum.
  • Rusya kesinlik le Petersburg da okuyorum okul 1700 euro yillik yurtlar 1000 dolar yillik 200 300 dolar harcarsin aylık skype varsa kayaoguzhann ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

Rusya kesinlik le Petersburg da okuyorum okul 1700 euro yillik yurtlar 1000 dolar yillik 200 300 dolar harcarsin aylık skype varsa kayaoguzhann ekle

Orda okuduktan sonra avrupaya geçme ihtimalimiz nedir hocam ? Yani avrupada yeni bir hayat kurmak hakkında

• hic bi fikrim yok ama verdikleri sertifika international yani avrupa da calisabilirsin rahatlıkla ortamı görmek isteyen skype: kayaoguzhann

• Skype yok hocam.Ne okuyorsunuz ve denklik var mı?
    Ayrıca hocam üniversitede barajı geçtiniz mi?
  • denklink var , uçak müh.okuyorum
    barajı geçemek yetior geliceksen benim bölüme seve seve evraktır karşılaşmadır yardımcı olurum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RE3RA

up up

Hocam polonyada 18 bin tl'ye herşey dahil okuyabilirsiniz...Bende şuan polonyada okuyorum profilden konumu inceleyip benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.