Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nyyankees

http://www.aliexpress.com/item/Universal-Belkin-F8J070-Dual-USB-Car-Charger-With-Micro-USB-Data-Cable-For-Samsung-Sony-HTC/1740724030.html
    http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Belkin-F8J071-Dual-USB-Car-Charger-With-8-Pin-Cable-Universal-For-Samsung-Sony-HTC/1736020461.html

bunlardan hangisine siparişi geçmek daha mantıklı. 2 side free shipping diyor

1.si daha iyi geldi gözüme hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Htc one icin aldığım kilif kullanışlı ve kaliteli
    m.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://m.aliexpress.com/item/1249904650.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 30 Nisan 2014; 8:42:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir konu olmuş.
    Takip edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

yıllık 5 kota hıkaye falan degıl. Ben gecen yıl 5 kez yurtdısından alısverıs yaptım, sonuncusunda gumruk memuru bu 5. alısverısın olmuş bır kez daha alırsan aynen geri gıder urunun demıstı. TAkıp edıyorlar yanı, bılgınız olsun. Ama tabı yınede sız bılırsınız..

Benim 2013 de rahat 50 tane alisverisim olmustur ufak seyler telefon kilifi batarya kablo en son 4 tane batarya aldim kargoya verildi ama gelmedi bende parami geri aldim suan bi bataryada yolda 10 gün oldu alali

75 euro altı ıcın ok. Ama 75 euro uzerı bıseyler alacaksanız ve gumruk vergısını odemek ıstıyorsanız en fazla 5 kez alısverıs yapabılırsınız
  • Arkadaslar merhaba yurtdısından hiç alışveriş deneyimim olmadı bu nedenleki konunun yabanmcısın babam ıcın bu gül tohumlarından ve çilek ler gördüm renkli

ben almayı bılmıyorum....
    ben bir arkadaşa ücretini ödesem.. o arkadas benim için bu alışverişi yaparmı böyle bir yardımda bulunursanız çok sevinirim.. selamlar....

• Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.aliexpress.com/item/Universal-Belkin-F8J070-Dual-USB-Car-Charger-With-Micro-USB-Data-Cable-For-Samsung-Sony-HTC/1740724030.html#magnet-ads

ENPARA ile aldık, hayırlısı bakalım umarım gönderirler :)

Paypal daha garanti tabiki ama maalesef aliexpress' te şimdilik yok

enpara şuanda iade veriyor mu bu siteden

• Power Bank bulan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahinkp54 kullanıcısına yanıt
    Profesör'ler sanırım genetik bilimden uzak kalmışlar
    http://www.pickchur.com/2010/05/how-to-grow-a-rainbow-rose-naturally/

http://www.designboom.com/art/rainbow-roses/

Dikim zamanları olarakta bahar ayları tavsiye ediliyor..

• Arkadaslar, guvenlik kamerasi alacagim ve su iki model arasinda kaldim, hangisini onerisiniz?

Tenvis iprobot3:
    $69.99
    $72.26
    $89.99

Vstarcam T7838WIP
    $97.00
    $89.64
    $85

Amazon linkini sadece yorumlari icin ekledim ve oradaki yorumlara gore TENVIS-IPROBOT3 daha iyi gibi ama emin olamadim.

Birde kargo dahil $90 civari alacagim bu kamera, gumrukte sorun cikartir mi?

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Genetiği değiştirilmiş gıda almayın..Göze hoş görünebilir ama yemek sakıncalıdır..
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Ürün hakkında sayfanın aşağısında alıcılar tarafından yapılmış yorumları okuyunca ürünün sahte olmadığı, kapasitesinin gerçek olduğu fakat hız konusunda usb3.0 değil usb2.0 olduğu biraz yavaş çalıştığı anlaşılıyor. Şikayetler genelde yavaşlığı üstüne 512gb olmadığına dair bir şikayet görmedim.
  • 2 sene önce 1 tb flash disk numune gelmişti çinden.Dalga geçmiştim bu çalışmaz diye(daha doğrusu o zamanlar yüksek kapasiteli flash diskleri bilgisayara takıyordunuz ,örneğin 64 gb gözüküyordu ,ancak 2 gb sürekli devir ediyordu.yani siz yeni veri yazdıkça 2gb kadar tutuyordu.gerisini siliyordu.) 1tb flash diske 400-500 gb büyüklüğünde 4 -5 kere dosya-film kopyaladım-sildim .sorunsuz çalıştı.O günden sonra harddisk almıyorum.Bu teknoloji çoktandır ellerinde var ancak bir türlü piyasaya sürmüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: equality

Arkadaslar, guvenlik kamerasi alacagim ve su iki model arasinda kaldim, hangisini onerisiniz?

Tenvis iprobot3:
    $69.99
    $72.26
    $89.99

Vstarcam T7838WIP
    $97.00
    $89.64
    $85

Amazon linkini sadece yorumlari icin ekledim ve oradaki yorumlara gore TENVIS-IPROBOT3 daha iyi gibi ama emin olamadim.

Birde kargo dahil $90 civari alacagim bu kamera, gumrukte sorun cikartir mi?

Kesinlikle yurtdışından almayın.1 sene içerisinde arıza verme ihtimali çok yüksek.O fiyatlara yakın Türkiye'de de bulabilirsin.benim ip cameram 2 sene içerisinde 3 kere bozuldu.1 tanesinde garanti kapsamında komple değiştirdiler. Garantisi olmasaydı ne olacaktı.90 dolarlık çöp...Yurtdışı ,yurtiçi fiyat farklılığı çok fazla olursa bu tür elektronik şeyleri tercih edin.örneğin 2 katı.O zaman risk almanıza değer ,yoksa 10-20 dolar için risk almayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

quote:

http://www.aliexpress.com/item/Universal-Belkin-F8J070-Dual-USB-Car-Charger-With-Micro-USB-Data-Cable-For-Samsung-Sony-HTC/1740724030.html#magnet-ads

enpara şuanda iade veriyor mu bu siteden

yok hocam nerde, geçti o devir

• quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

Yurtdışından ürün sipariş hakkı 5'dir haberiniz olsun daha sonra ciddi birşey almak isterseniz gümrük işleri ile baya vakit harcarsınız.

sadece bu yıl 30dan fazla ürün getirttim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

Daha önce 10larca defa ürün aldım ebaydan. Genelde 100 dolar altı elektronik olmayan ürünlerdi(araba ve motosiklet parçası) Öğrendiğim kadarıyla büyük boyuttaki ürünler 10 dolar bile olsa takılma riski var. Gümrük memurunun önünde bi google açık , ürünün üstünde ne gördüyse yazıp fiyatına bakıyor ve bir değer biçiyor 100 dolar altı üstü diyerek. Diyelim ki 100 dolar üstü dedi ürün için ve vergi ödenecek dedi. Ürüne BELİRLEDİĞİ fiyat üzerinden %20 vergilendirme yapılıyor. ÖTV vs vs tabi olan bir ürün değilse (telefon,mp3 çalar olanlar ötv ye tabi.) Gümrüğe takıldığıyla ilgili bir zarf geliyor ptt den. Bu şekilde haberdar oluyorsun. Eğer gümrüğe takılma riski olan ürünleriniz varsa kesinlikle özel kargo firmaları ile getirtmeyiniz çünkü gümrüğe takıldığı için sizden gümrük depo parası istiyorlar. Bu yüzden herzaman ulusal postayı kullanın (ptt gibi) Ürünün işlemleri için şehrinizdeki bir ptt ye yönlendiriliyorsunuz sizin denetiminde açılıyor ve kontrolden geçiriliyor vergisini ödeyip alıyorsunuz. Şansınızı denemek istiyorsanız bir kaç ipucu vereyim
    1- ulusal posta kullanın
    2- satıcıyla iletişime geçip ürünün kutusu üzerine hurda yazdırın veya hediye olarak yollatın ve kesinlikle faturayı KARGO DAHİL 100 dolar altı kessin.
    3- Gümrüklerin yoğun olduğu zamanlara denk getirin. Yılbaşı gibi.

Bu bilgiler çok aydınlatıcı olmuş, çok teşekkür ederim.

Yanlız kargo hususunda bazıları da özel kargoyu seçin diyor, böyle olduğu zaman gümrüğe takılma olasılığı daha az oluyormuş. Yanlış bir bilgimi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Genetiği değiştirilmiş gıda almayın..Göze hoş görünebilir ama yemek sakıncalıdır..

Hocam gül vs.. bahce ıcın dusunmustum
  • quote:

aliexpress.com 'dan enpara kartı ile alışveriş yapabiliyor muyuz ? @nyyankees

• Konu yararlı olmuş ancak çok fazla bilgi kirliliği var. Bütün tavsiye ürünlere bakmam 6 sayfada yarım saatimi aldı. Buranın düzene ihtiyacı var.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.