< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (136. sayfa)
-
-
Arkadaşlar forumdaslar haftaya 2 çocukla beraber mısır sharma gideceğim ama otele daha kadar veremedim biraz yardım etseniz teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam qeeq üzerinden araç kiralayınca yine deposito ödüyoruz sanırım okmoblitye. Ama okmobility üzerinden kiralarsak ve premium covarege seçersek deposito almıyor. Yanlış mıyım? İkiside birbirine yakın fiyat veriyor.
Bir de 300km/day. Max. 3000km/contract olayı nasıl oluyor? Günlük 300km aşıp aşmadığımı nasıl biliyor ?
-
300km/gün hakkını kontrat süresince istediğin zaman kullanabilirsin. İstersen 1 günde kullan 9 gün kenarda dursun. Ama bazı firmalarda ise aracın günlük konum, km, anlık hız, trafik kurallarına uygun kullanım gibi tüm verileri toplayıp sana kullanıma bağlı olarak ücret çıkartabiliyor.
-
Arkadaşım orada şu anda memnun kalırsa gittiği otelden sizinle paylaşırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir kaç sayfa geriye gidip biraz inceleyin cevabı bulacağınızı düşünüyorum
-
Evet, qeeq ya da benzeri siteler üzerinden araç kiralayınca firma ofisinde karttan belli bir miktar depozito blokesi koyuyorlar. Siteden premium alınca depozito istenmiyor diyor, ben Roma havalimanından kiralarken internetten kiralama yapmadım ama okmobility'nin havalimanı ofisinden full kasko aldım ve herhangi bir depozito ödemedim...Diğer ülkelerdeki kiralamalarımda da eğer firmanın kendisinden full kasko kiraladıysam hemen hemen hepsi depozito almadı, birkaç tanesi çok cüzi (50-100euro) gibi rakamlar istedi....
Günlük km sınırları bazı firmaların uyguladığı bir şey, ucuz fiyat verip müşteri kapmak istiyorlar fakat tam standart yok maalesef. Misal: 1 haftalık araç kiraladın, günlük de 300km sınırı var, bazı firmalar diyor ki; 7gün x 300km = 2100 km hakkın var, ister bir günde 2100 km yap istersen bir hafta da yap sorun değil, 2100 kmyi geçersen km başına xxx lira isterim diyor. Kimisi de gps verilerine göre hareket edip şu gün 300km sınırını geçtin diye kıllık yapabiliyor ama bunu yapan firma çok az, genelde birinci seçenek oluyor. Rent a carlardaki araçların hepsinde gps vardır ve firma aracının nerede olduğunu görür.
-
Tek kelime ile gitme hepsi bok gibi. Illa gidecekseniz rixos seagate
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rixos radamis nasıl hocam neden kötüledin otelleri acabaquote:
Orijinalden alıntı: Oz_WebsterTek kelime ile gitme hepsi bok gibi. Illa gidecekseniz rixos seagate
Radamis yeni. Oraya gitmedim.
Neden kotu? Kelimelere dokemem. Dunyanjn ne kadar cer cop musterisi varsa misirdadir. Ikinci sebep ucuz. Ucuz olunca da yedigin ictigin kalitesiz oluyor. Sirf yurtdisina gittik demek icin gitmeyin derim. Ucagi vs toplasan antalya bir oteli daha iyidir. Cok yer gezdim en rezili misirdir.
Tenerife Kanarya Adalarına giden oldu mu ?
Arkadaşlar mrb
Ramazan bayramı haftası için
2 yetişkin 2 çocuk
Dubai Turu tavsiyesi olan var mı?
Vize sorunumuz yok.
Daha önce giden arkadaşlar var ise tavsiye bekliyorum lütfen
Tura gerej yok. Biz ailece abu dabifen girdik dubaiden ciktik. Gidilecek yerler belli. Taksi ucuz. Kendiniz yapabilirsjniz
Mısır'a sadece denizin altındaki o canlılığı görmek için gidilir.
Denize girmem havuzdan çıkmam diyen tiplerdenseniz Mısır'a gitmeyin.
-
Ucuz ve kampanyalı bilet takibi için uygulama, sayfa veya telegram grubu var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ucuzaucak.net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X