Şimdi Ara

yurtdışı seyehat ve bilgisayar getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bir yurtdışına gezmeye gitsek ordan bir laptop alsak sıkıntı olurmu ayrıca para verirmiyiz hava alanında sıkıntı çıkarmı telefon demiyorum telefonda kayıt yaptırmak fala ngerekiyor onun için laptop dedim başka elektronik ürünler de dahil ????

• Sıkıntı olmaz. Sadece garantisinde sıkıntı olur. Uluslararası garanti mi yoksa sadece o ülke için mi geçerli bunu öğrenmen lazım. Garanti umrumda değil dersen sıkıntı olmaz. Tax(vergi) indirimi belgesi gibi bi şey var onu da alırsan havalimanında çıkarken bilgisayarı alırken verdiğin vergiyi sana geri verirler. Mesela eğer bir bilgisayar alıp Türkiyeye getirirsen orada 3 bin liraya aldığın bilgisiyar büyük ihtimalle vergi indirimiyle 400-500 lirası sana geri dönecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napoli1926 -- 8 Haziran 2017; 15:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napoli1926

Sıkıntı olmaz. Sadece garantisinde sıkıntı olur. Uluslararası garanti mi yoksa sadece o ülke için mi geçerli bunu öğrenmen lazım. Garanti umrumda değil dersen sıkıntı olmaz. Tax(vergi) indirimi belgesi gibi bi şey var onu da alırsan havalimanında çıkarken bilgisayarı alırken verdiğin vergiyi sana geri verirler. Mesela eğer bir bilgisayar alıp Türkiyeye getirirsen orada 3 bin liraya aldığın bilgisiyar büyük ihtimalle vergi indirimiyle 400-500 lirası sana geri dönecek

yok garanti önemli değil alıp kullanırım diye düşünüyorum peki nasıl olacak yani ben belge vergi fala nuğraşmak istemiyorum
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    uğraşmazsan eğer girersin bir mağazaya yurtdışında bilgisayarını alır çıkarsın sonra uçağa binip dümdüz Türkiye'ye gelirsin. Bir sıkıntı olmaz. Anlattığım vergi olayı ekstra. Yaparsan paranın bir miktarını geri alırsın yapmazsan bi şey olmaz
  • Hmm anladım hocam çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.