Bildirim
yurtdışı seyehat ve bilgisayar getirmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sıkıntı olmaz. Sadece garantisinde sıkıntı olur. Uluslararası garanti mi yoksa sadece o ülke için mi geçerli bunu öğrenmen lazım. Garanti umrumda değil dersen sıkıntı olmaz. Tax(vergi) indirimi belgesi gibi bi şey var onu da alırsan havalimanında çıkarken bilgisayarı alırken verdiğin vergiyi sana geri verirler. Mesela eğer bir bilgisayar alıp Türkiyeye getirirsen orada 3 bin liraya aldığın bilgisiyar büyük ihtimalle vergi indirimiyle 400-500 lirası sana geri dönecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napoli1926 -- 8 Haziran 2017; 15:30:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: napoli1926
Sıkıntı olmaz. Sadece garantisinde sıkıntı olur. Uluslararası garanti mi yoksa sadece o ülke için mi geçerli bunu öğrenmen lazım. Garanti umrumda değil dersen sıkıntı olmaz. Tax(vergi) indirimi belgesi gibi bi şey var onu da alırsan havalimanında çıkarken bilgisayarı alırken verdiğin vergiyi sana geri verirler. Mesela eğer bir bilgisayar alıp Türkiyeye getirirsen orada 3 bin liraya aldığın bilgisiyar büyük ihtimalle vergi indirimiyle 400-500 lirası sana geri dönecek
yok garanti önemli değil alıp kullanırım diye düşünüyorum peki nasıl olacak yani ben belge vergi fala nuğraşmak istemiyorum -
uğraşmazsan eğer girersin bir mağazaya yurtdışında bilgisayarını alır çıkarsın sonra uçağa binip dümdüz Türkiye'ye gelirsin. Bir sıkıntı olmaz. Anlattığım vergi olayı ekstra. Yaparsan paranın bir miktarını geri alırsın yapmazsan bi şey olmaz -
Hmm anladım hocam çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X