Bildirim
Yurtdışı Kargo Takip [ YARDIM EDİN ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her şeyi açıklamış zaten
bize ne soruyon?
Orijinalden alıntı: chesmee
Ne demek istiyor:
Yardım
Bu gun geliyo belkide gelmistir postakutunuzu kontrol edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
-
Çok teşekkür ederim.
İlk alışverişim ve siz çok yardımcı olmuştunuz kargo konusunda.
Şimdilik daha gelmedi. Yarın bir de ptt ye giderim bu gün gelmezse.
Gelince haber veririm
_____________________________ rf -
quote:
Orijinalden alıntı: chesmee
Çok teşekkür ederim.
İlk alışverişim ve siz çok yardımcı olmuştunuz kargo konusunda.
Şimdilik daha gelmedi. Yarın bir de ptt ye giderim bu gün gelmezse.
Gelince haber veririm
Muhakkak gelir hocam gozunuz aydin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING -
Almanya'dan kargo bekliyorum bende bazen topluca giriyorlar kargo bilgisini diğer gelen paketlerle. Aynı gün sipariş verdiğim 11 paketten 5 tanesi birkaç gün arayla gözükmüştü. 6 paket birden TR'ye giriş yaptı gibi gözüktü. Sıraya alıyorlar artık kimin paket ne zaman sisteme girilirse veya aynı anda sisteme işleniyor. Dur bakalım ne kadar vergi ödeyecez kesin açarlar yine gümrükte paketi. Dosyaları bile açıyorlar 38 euro yazmasına rağmen gümrük yasası daha sıkıya alındı 2015 yılında. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BIOHAZARD
Almanya'dan kargo bekliyorum bende bazen topluca giriyorlar kargo bilgisini diğer gelen paketlerle. Aynı gün sipariş verdiğim 11 paketten 5 tanesi birkaç gün arayla gözükmüştü. 6 paket birden TR'ye giriş yaptı gibi gözüktü. Sıraya alıyorlar artık kimin paket ne zaman sisteme girilirse veya aynı anda sisteme işleniyor. Dur bakalım ne kadar vergi ödeyecez kesin açarlar yine gümrükte paketi. Dosyaları bile açıyorlar 38 euro yazmasına rağmen gümrük yasası daha sıkıya alındı 2015 yılında.
26 bin mesaj nedir abi_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: og
quote:
Orijinalden alıntı: BIOHAZARD
Almanya'dan kargo bekliyorum bende bazen topluca giriyorlar kargo bilgisini diğer gelen paketlerle. Aynı gün sipariş verdiğim 11 paketten 5 tanesi birkaç gün arayla gözükmüştü. 6 paket birden TR'ye giriş yaptı gibi gözüktü. Sıraya alıyorlar artık kimin paket ne zaman sisteme girilirse veya aynı anda sisteme işleniyor. Dur bakalım ne kadar vergi ödeyecez kesin açarlar yine gümrükte paketi. Dosyaları bile açıyorlar 38 euro yazmasına rağmen gümrük yasası daha sıkıya alındı 2015 yılında.
26 bin mesaj nedir abi
2005 üyesi olunca oluyor malesef.
Kargolara devam._____________________________
-
26 binn 
Ben paypal a tam adresi yazmamışım o yüzden gelmedi. Ben de ptt yi aradım, paketin bekletildiğini söylediler.
Ben de pazartesi gidip alıcam
_____________________________ rf
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
![Yurtdışı Kargo Takip [ YARDIM EDİN ]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fd5%2f26%2fed%2fd526ed8f07abd42cd0c7937dcea8f753.jpg&t=102132997&width=480&text=1)
Hızlı