Şimdi Ara

Yurtdışı Kargo Takip [ YARDIM EDİN ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışı Kargo Takip  [ YARDIM EDİN ]

Yardım

• her şeyi açıklamış zaten
    bize ne soruyon?

Söyle, Görebiliyor musun seherin ilk ışıklarında,
    Alacakaranlıkta gururla selamladığımız bayrağımızı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesmee

Ne demek istiyor:

Yardım

Bu gun geliyo belkide gelmistir postakutunuzu kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING

• aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

İlk alışverişim ve siz çok yardımcı olmuştunuz kargo konusunda.

Şimdilik daha gelmedi. Yarın bir de ptt ye giderim bu gün gelmezse.

Gelince haber veririm

Orijinalden alıntı: chesmee

Çok teşekkür ederim.

İlk alışverişim ve siz çok yardımcı olmuştunuz kargo konusunda.

Şimdilik daha gelmedi. Yarın bir de ptt ye giderim bu gün gelmezse.

Gelince haber veririm

Muhakkak gelir hocam gozunuz aydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • Almanya'dan kargo bekliyorum bende bazen topluca giriyorlar kargo bilgisini diğer gelen paketlerle. Aynı gün sipariş verdiğim 11 paketten 5 tanesi birkaç gün arayla gözükmüştü. 6 paket birden TR'ye giriş yaptı gibi gözüktü. Sıraya alıyorlar artık kimin paket ne zaman sisteme girilirse veya aynı anda sisteme işleniyor. Dur bakalım ne kadar vergi ödeyecez kesin açarlar yine gümrükte paketi. Dosyaları bile açıyorlar 38 euro yazmasına rağmen gümrük yasası daha sıkıya alındı 2015 yılında.

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Almanya'dan kargo bekliyorum bende bazen topluca giriyorlar kargo bilgisini diğer gelen paketlerle. Aynı gün sipariş verdiğim 11 paketten 5 tanesi birkaç gün arayla gözükmüştü. 6 paket birden TR'ye giriş yaptı gibi gözüktü. Sıraya alıyorlar artık kimin paket ne zaman sisteme girilirse veya aynı anda sisteme işleniyor. Dur bakalım ne kadar vergi ödeyecez kesin açarlar yine gümrükte paketi. Dosyaları bile açıyorlar 38 euro yazmasına rağmen gümrük yasası daha sıkıya alındı 2015 yılında.

26 bin mesaj nedir abi

Orijinalden alıntı: og

quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Almanya'dan kargo bekliyorum bende bazen topluca giriyorlar kargo bilgisini diğer gelen paketlerle. Aynı gün sipariş verdiğim 11 paketten 5 tanesi birkaç gün arayla gözükmüştü. 6 paket birden TR'ye giriş yaptı gibi gözüktü. Sıraya alıyorlar artık kimin paket ne zaman sisteme girilirse veya aynı anda sisteme işleniyor. Dur bakalım ne kadar vergi ödeyecez kesin açarlar yine gümrükte paketi. Dosyaları bile açıyorlar 38 euro yazmasına rağmen gümrük yasası daha sıkıya alındı 2015 yılında.

26 bin mesaj nedir abi

2005 üyesi olunca oluyor malesef.

Kargolara devam.

• 26 binn

Ben paypal a tam adresi yazmamışım o yüzden gelmedi. Ben de ptt yi aradım, paketin bekletildiğini söylediler.

Ben de pazartesi gidip alıcam
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.