Şimdi Ara

Yurtdışı imkanı varsa, görülmesi gereken yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En beğendiğim 8 yerin resimlerini ve videolarını bulup bi sayfada topladım.
    Yurtdışı seyahat imkanınız varsa kesinliklikle değerlendirilmesi gereken yerler var.

http://www.bilgicekici.com/2015/07/05/dunyadaki-en-guzel-yerler/

Benim favorim Fiji'deki Lau Takımadaları. Cennetten bir parça resmen.

• Arkadaşlar benim çok acil Batum hakkında bilgi almam lazım bilgisi olan bana ulşabilir mi
  • Batum'da her bütçeye uygun oteller, günlük kiralık evler...
    Hemen bizimle iletişime geçin...
    Batum Gayrimenkul (Batumi Service):
    Adres: Pushkin 61, Batumi, 6100, Georgia
    e-Posta: batumi-service@mail.ru
    Telefon: +995-422-225-125
    Cep: +995 568 76 16 06
    http://batumi-service.ge/index.php/tr/
    Facebook: Batum Gayrimenkul
  • Seljalandsfoss Şelalesi, İzlanda
    Klavyeye random basilmis gibi

Bu arada cuna gunu italyaya ucacagiz Allah'in izniyle, toskana ekstra turlarda fakat çok pahalı (85 euro). Kendimiz nasil gidebiliriz? Floransa'dan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 15 Temmuz 2015; 18:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Seljalandsfoss Şelalesi, İzlanda

Bu arada cuna gunu italyaya ucacagiz Allah'in izniyle, toskana ekstra turlarda fakat çok pahalı (85 euro). Kendimiz nasil gidebiliriz? Floransa'dan?

Floransa zaten Toscana bölgesinin idari merkezi, siz nereden nereye/nerelere gitmek istiyorsunuz?
    Örneğin Floransa dan otobüsle Siena 3-4 Euro, Pisa ya gidiş 5-6 Euro vs. Floransa nın merkezindeki tren garından düşük ücretlerle çoğu yere kolay ulaşım mevcut.
    Kendi hesabınızı yapmanız açısından size bir link tavsiye edeyim:
    https://www.rome2rio.com

• erdson kullanıcısına yanıt
    Pistoia bölgesinden gideceğiz, kalacagimiz hotel orada. Baktim da pisa'ya 14 TL ve yaklaşık 80 kilometre (floransa'dan), fakat google maps'te 50 kilometre gösteriyor kalacagimiz yerden hesaplayınca. Toskanayi bulamadim gidis yeri olarak verdiginiz adreste. Ayrica haritada floransadan pisa toskana siena seklinde mi yapalim dersiniz? Cunku pisa cok ters tarafta kaliyor? Taksi alalim dedik (4 kisiyiz) 290 tl gibi ucuk fiyatlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: erdson

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Seljalandsfoss Şelalesi, İzlanda

Floransa zaten Toscana bölgesinin idari merkezi, siz nereden nereye/nerelere gitmek istiyorsunuz?
    Örneğin Floransa dan otobüsle Siena 3-4 Euro, Pisa ya gidiş 5-6 Euro vs. Floransa nın merkezindeki tren garından düşük ücretlerle çoğu yere kolay ulaşım mevcut.
    Kendi hesabınızı yapmanız açısından size bir link tavsiye edeyim:
    https://www.rome2rio.com

Bir de toskana'da hangi yeri işaretleyeyim, çok büyük bir bölge gibi duruyor? Siena ve pisa küçük

Bu arada pisa'dan trenle toskanaya 2 saat diyor. O kadar surerse 1 gunde tamamlamamiz mumkun degil gibi gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 16 Temmuz 2015; 0:36:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Yurtdışı imkanı varsa, görülmesi gereken yerler

Görüldüğü gibi Toscana bölgenin adı, Firenze yani Floransa bu bölgenin idari merkezi.
    Sanırım Toskana turu dediğiniz şey bu bölgedeki manzaralı yerlerde gezinti, bir iki yerde mola içeren bir olay olsa gerek.
    Bence gezeceğiniz bir rota belirleyin, 4 kişi günlüğü 50 euro diyelim bir araba kiralayın, 50 euroluk yakıtla rahat 500km yaparsınız, kişi başı 25 euro gibi bir masrafla sabahtan akşama kadar kafanıza göre dolaşıp durursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdson -- 16 Temmuz 2015; 3:53:21 >

• Şöyle kafadan bir rota çizersek eğer:
    Pistoia dan Lucca ya 44 km,
    Lucca dan Pisa ya 18 km,
    Pisa dan Pontedera ya 30km,
    Pontedera dan Firenze ye 60km,
    Firenze den Pistoia ya 42 km
    olmak üzere toplam olarak 200 km kadar yol 15 lt benzin yaktırsa, 30 euro nun altında yakıt masrafı demektir.
    4 kişi olsanız kişi başı 20 euro gibi bir rakam düşer. Yol toplamda sakin sürüşle 2,5-3 saat sürsün diyelim, geri kalan süre boyunca gittiğiniz yerlerde bol bol gezersiniz.
  • Tripadvisor kullanıcıları tarafından seçilen dünyanın en popüler seyahat noktaları listesi açıklandı. İmkan varsa bunları görmekte de fayda var bence.
  • quote:

Şöyle kafadan bir rota çizersek eğer:
    Lucca dan Pisa ya 18 km,
    olmak üzere toplam olarak 200 km kadar yol 15 lt benzin yaktırsa, 30 euro nun altında yakıt masrafı demektir.
    4 kişi olsanız kişi başı 20 euro gibi bir rakam düşer. Yol toplamda sakin sürüşle 2,5-3 saat sürsün diyelim, geri kalan süre boyunca gittiğiniz yerlerde bol bol gezersiniz.

Teşekkürler. Ailecek gidiyoruz, babam kullanacak arabayı, fakat internetten okuduğuma göre italya'da araba kiralanınca ceza yeniliyor, ve babam da bilmediği yerlerde araba sürmek istemediği için pek sıcak bir ihtimal gelmedi bize. Tur bilgisinde 85 euroluk gezi için san gimignano pisa ve siena bolgelerini soylemis. Pisadaki yerleri biliyoruz, zaten 3 yer varmis galiba. Sienada sehir, orta cag'dan kalma dar sokaklar, ufak caddeler ve campo meydanı'ni gezdirecekler. Siena'dan toscana sarabi alabilirmisiz. O zaman toscana gibi bir bolgeye goturmek yok bizi. Haksiz miyim? 4 kisi beraber gezsek daha iyi olur gibi rehberden de yardim isteyerek.

• quote:

Şöyle kafadan bir rota çizersek eğer:
    Lucca dan Pisa ya 18 km,

Bu arada, az önce pistoia'dan pisa, san gimignano ve siena, sonra donus yolu pistoia'ya olmak uzere bir rota olusturdum. Fakat çok pahalıya geldi gibi, resimler ve fiyatlandırma:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 16 Temmuz 2015; 13:37:21 >

• En ucuz yol araba kiralamak malesef. Kiralama ile ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum, 10-15 euro fazladan vererek tam kaskolu araç kiralayabilirsiniz.
    Öteki türlü otobüsle seyahatte birden fazla noktayı gezmeye çalışmanız pahalıya gelmesinin yanısıra hem yorucu olur hem de zamanınızı çalar.
    Trenlerde bildiğim kadarıyla kısa mesafelerde hem ucuz hem de eğlenceli, onu da değerlendirebilirsiniz.
  • quote:

En ucuz yol araba kiralamak malesef. Kiralama ile ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum, 10-15 euro fazladan vererek tam kaskolu araç kiralayabilirsiniz.
    Öteki türlü otobüsle seyahatte birden fazla noktayı gezmeye çalışmanız pahalıya gelmesinin yanısıra hem yorucu olur hem de zamanınızı çalar.
    Trenlerde bildiğim kadarıyla kısa mesafelerde hem ucuz hem de eğlenceli, onu da değerlendirebilirsiniz.

Büyük ihtimalle tren kullanacağız, umarım fazla masraf olmaz, çok teşekkürler

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Listedeki yerler hakkında malesef ayrıntılı bilgiye sahip değilim.

Bana güzel gelen yerlerin listesini yaptım sadece :)

Mutlu tatiller :)
  • T MOBİLE'IN DÜNYANIN EN BÜYÜK MOBİL OPERATÖRLERİNDEN BİRİSİ OLMASI HASEBİYLE 120'yi aşkın ülkede kullanılabilmektedir.15$ hat+100$ para yüklü olup 115$ yerine sadece 80$ gibi cüzi bir ücrete verilecektir.Son 1 adet;yurtdışına çıkacaklar kaçırmasın.Türkiyenin heryerine ücretsiz gönderilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.