Şimdi Ara

Yurtdışı Çalışma İmkanları İçin Bilgi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığında da belirttiğim gibi yurtdışında iş imkanı için bilgi sahipleri kimlerdir ulaşmak için yazıyorum.

Ülkemizin hali ortada olduğu için açıkcası daha iyi bir hayat sahibine sahip olmayı düşünmek için yeni bir hayat için bilgi toplamaya karar verdim ve yurtdışında çıkıp çalışmak istiyorum.

Yurtdışı iş için bilgi verecek arkadaşlar olacağı için buraya yazmaya karar verdim. İş konusunda yardımcı olabilmek değil amacım sadece oraya gidebilmek elimde olan imkanlar var onları değerlendirmek ve yeni hayata geçmek için karar verdim. Durumumu şu şekilde açıklıyayım bilgi sahibi arkadaşlar için;

- TR şartlarında hiçbir bankaya hiçbir devlet kurumuna borcum yoktur.

- Bankada biraz mevduat hesabım vardır. Üzerime 2 tane araç vardır. (Motorsiklet) Taşınmazım yoktur.

- Herhangi bir yerde çalışmaktan kaçınmam çalışkanımdır. Ama elimde bir bilezik yoktur.

- Dil konusunda Almanca ve ingilizce üst seviye olmasada iyidir. Derdimizi anlatıcak kadar.

- En önemli durumlardan birisi bunun bana baya etken olduğunu düşündüğüm dayımın Avusturya vieana vatandaşı olması. Türk vatandaşlığından çıktı. Yengemde Vieana vatandaşı.

Yani durum bundan ibaret dayımda tabiki yanına almak için araştırmalar yapmakta. Ama benim hangi koşulda oraya gitmem veya oraya gidebilmek için orada çalışmak için nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilgim olmadığımdan yazıp bilgi almak istedim. Bu ülkeyi kafa olarak bitirdim diyebilirim. Yani dayımın yanına gidip çalışmak mantıklı geldiği için orası kolay olabileceğini düşündüğüm için o yüzden hangi yolları seçmeliyim bu bilgilere sahip arkadaşların forumda yardımcı olmasını rica ederim..

NOT; Borcun yok paran var ne işin var otur oturduğun yerde gibi kahve muhabbetlerine gerek yok. Yeni bir hayat için 0 dan başlamak istiyorum ve vianaya nasıl gidebilirim. Koşullar nelerdir hangi yolları izlemeliyim ?

• Bilezik yok, para yok, okul yok, calıskanlık = zor isi görene kadar (herkeste bole)

Tavsiyem dayına yapıs seni yemek yapan bi yere vermeye calıssın basit is. Biraz ezilirsin sonra cıkarsın ordan bi yere gecersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.