Şimdi Ara

İş Olanağı ve Mülakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İTÜ Denizcilik , DEU Denizcilik , KTÜ Denizcilik ve RTEÜ Denizcilik 'den çıktığımızda hangilerinde iş sıkıntısı çekmeyiz.Bunu özellikle buralardan yeni mezun olan abilerim varsa onlarda cevaplarsa sevinirim.Bu üniversitelerde ortamlarda nasıl bunları da bilenler söylerse güzel olur.Bir de bu mülakat olayı nasıl oluyor? Kısaca anlatırsanız çok sevinirim.Kilo boy oranı mesela ben 1.70 boyunda 87 kiloyum.Bu sıkıntı doğurur mu?En fazla kaç olması lazım?



  • Saydığın üniversiteler arasında aralarında iş bulma garantisi en iyi olan İTÜ'dür. İTÜ'nün IMO'da görev almış öğretim üyeleri vardır. Yurtdışında diğer üniversitelere kıyasla daha ağır basan bir diploması vardır.

    Ortam derken sosyal ortam bakımından diyorsan; İTÜ Denizcilik, Tuzla kampüsünde ve bu kampüsten çok fazla beklentinin olmaması gerek. Ama diğer kampüslerden yararlanabilirsin. Zaten duyduğuma öğrencilerin çoğu sosyal imkanlar açısından Maslak kampüsüne gidiyorlarmış.

    Mülakat çok zor olmaz boy/kilo oranı olarak da şöyle diyeyim. Mesela 1.75 boydasın 55~85 kilo uygundur. Yani 20 eksik 10 fazla. (Değişmiş olabilir ben böyle biliyorum)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.