Şimdi Ara

YURT SONUÇLARIYLA İLGİLİ KAFAMA TAKILAN SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben ailemin maaşını KYK yurdu çıksın diye düşük yazdım sizce bunu anlamışlar mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maaşa falan bakmaz lar ailen akp ye yakın mi onu söyle sen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim devlete yalan beyanda bulunmaktan hapse gideceksin. Üzülme belki 18 yaş altı diye atfederler

• Ne alaka benim 9 arkadaşımın hepsi de benim gibi maaşlarını düşük gösterdi yani hepimiz hapse mi gideceğiz?

• baltali ilah kullanıcısına yanıt
    Kul hakkı arkadaşım kul hakkı! Bir gariban kardeşimizin hakkını aldığında helal edecek mi acaba??

• Nesi kul hakkıymış? Onlar da öyle yazdaydı o zaman. Doğru yazmak zorunda değillerdi ki.

• baltali ilah kullanıcısına yanıt
    kardes direnme yani kul hakki bende oyle yaptim biraz dusk yazdm ama kul hakki yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıralamalarla ilgili bir soru
    10 ay önce açıldı
    Kaza ile alakalı soru
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltali ilah

Beyler ben ailemin maaşını KYK yurdu çıksın diye düşük yazdım sizce bunu anlamışlar mıdır?

Seni bilişim suçlarına, BİMER'e ve Yurtkur genel müdürlüğüne şikayet edeceğim.
  • kardes benide sikayet etsene

• quote:

Orijinalden alıntı: Merzifon Eşeği

Geçmiş olsun kardeşim devlete yalan beyanda bulunmaktan hapse gideceksin. Üzülme belki 18 yaş altı diye atfederler

bir konuda adam kyanak yazdı diye laf ediyorsun sen burada atfederler yazıyorsun.
    trollün bile bir adabı vardır dostum,
    sen hiç beceremiyorsun.
  • Bodra alan herhangi bir memur vs isen listeye almazlar muhtemelen gelirler kontrol ediliyor bu adamlar salak değil ha esnaf fln ise dükkan zor dönüyor üstümüzde ne ev var ne araba fln ona mecbur inanırlar ama memur maaşı 2500 sen oraya 1700 yazarsan sistemde gözükür...

• Ülkenin basının yediği kul hakkı nolacak gerçi bizim yediğimiz yediysek eğer onun yanında devede kulak bile olmaz gidin başka yerde ağlayin bu devirde hak hukuk falan kalmadı sayenizde

• Allah ıslah etsin. İleride bu yaptığın ya senden ya da ailenden çıkar elbet. Ben sana hakkımı helal etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetFaruk2

kardes benide sikayet etsene

Sonuç olur yada olmaz ama senide şikayet edeceğim.En azından vicdanım rahat olur
  • Lan ne kul hakkı bi kere bakanlar ve ülke başı neler yedi hak hukuk mu var gidin başka yerde ağlayin siz bu kafayla giderseniz ekmeginizi bile elinizden alırlar ...

• eline saglik adimi soyadimi felan verimi boyle bir ise yaramaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: crooked

quote:

Orijinalden alıntı: Merzifon Eşeği

Geçmiş olsun kardeşim devlete yalan beyanda bulunmaktan hapse gideceksin. Üzülme belki 18 yaş altı diye atfederler

bir konuda adam kyanak yazdı diye laf ediyorsun sen burada atfederler yazıyorsun.
    trollün bile bir adabı vardır dostum,
    sen hiç beceremiyorsun.

tHaMHoM qAnkHa dzqN yaZaRHıM aRTıq...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.