Şimdi Ara

Yurt Odam Nasıl. [SS'li] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
3
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Burasıda benim oda.Oda da 3 kişiyiz yurt gayet iyi,odanın bitişiğinde balkon var manzarası mükemmel,yemekler zaten on numara.Fiyatı 3200 TL.Tek sıkıntı internet.1 mbit veriyorlar

Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Yemekli falan mı özelliklerini yazsana biraz?

Sabah-akşam 3 çeşit yemek,3 kişilik odalar,odalarda masa-dolap-komidin ve yatak var,32 mbit net var ama şifre sistemiyle herkese 1 mbit dağıtıyorlar,konumu güzel,bizim odanın camı benzinliğe bakıyor,son giriş saati 11.30 ama camı açıp girebiliyoruz,wc-banyo falan çok temiz,çamaşırhane 7/24 açık,2 günde bir odalarda temizlik oluyor,ligtv ve playstation var..
    Tüm bu özelliklere rağmen cüzi bir ücret veriyoruz.Pazarlığın büyük payı var tabii..

• Vaybe üniversitede sadece ilk yıl yurtta kaldım şu anda son sınıfım söyleyebileceğim tek şey üniversitedeki en güzel en eğlenceli anılarım hep yurttaydı kıymetini bilin yurt arkadaşlıklarının.
  • Ben tek basima evde kaliyorum ama bahsedildigi gibi degil aslinda arkadaslar. Zaten eve gec giriyorsunuz. Evin yurttan tek farki yalniz kaldiginiz oluyor. Yurdun kiymetini bilin. Guzel arkadasliklar ve dostluklar cikiyor oradan.
  • Frost 112 kullanıcısına yanıt
    arkadaş tost makinası sokmak istiyor odaya koku yapar ama
  • Eskişehirdeyim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

ben burda kalıyorum yıllık 7200 çok kötü bir yurt kahvaltı desen tırt. paylaşayım dedim. amacım zenginim diye hava atmak değil arkadaşlar yanlış anlamayın. babam küçük esnaf.
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Kahvaltı+ aksam yemeği dahilse kötü değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanlıç

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

ben burda kalıyorum yıllık 7200 çok kötü bir yurt kahvaltı desen tırt. paylaşayım dedim. amacım zenginim diye hava atmak değil arkadaşlar yanlış anlamayın. babam küçük esnaf.
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Kahvaltı+ aksam yemeği dahilse kötü değil bence

Sadece kahvealti var.

• quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

Hocam bende evde kalıyorum ama keske kendi memlekettimdeki bir üniversiteye gitseydim diyorum aile ortamını çok özlüyorum ikinci senem ama hala öğrenci evine alışamadım aile gibisi yok kıymetini bilin arkadaşlar

Çok sevdiğin yada tam tersine gıcık olduğun senden küçük kardeşin varsa gurbette onu özlersin..
    Anan burnunda tüter..
    Babanın sana bakarken gözlerinin içi güler.. Hele de en büyük erkek evlatsan.. O surat memleketten geldiğinde 1 hafta kafandan silinmez..
    Yemeklerin aslında iğrenç olabileceğini,
    Havluların meğer 3 günde kirlendiğini,
    Oda toparlamanın, ütü yapmanın ne çok zaman aldığını,
    Sebze soymanın, doğramanın, sofrada yüzüne bakmadığın salatanın hazırlanmasının,
    1 hazır çorba ve 1 makarna ile darmadağan olan mutfağın,
    Kışın hasta olunca işe yaramayan kankalarının,
    Kapıyı açınca "sen mi geldin oğlum" diyenin olmayışını..

Daha nicelerini farkedersin.. Yani evi özlersin..
    Ben de çok özledim..
    Evdekilere kızıp çıktım saatlerce gezdim..
    Hiç dinlemesem de İbrahim Tatlıses'in "ANAM" parçasının garip bi şekilde beni bile ağlattığını gördüm..
    "Yav anne öff be" dediğim anların gurbette aklıma gelip kahrolduğumu biliyorum..

Hele ki benim cebime 2 kuruş daha fazla koyabilmek için babamdan gizli ev sahibi olduğu apartmanda merdivenleri sildiğini ve bana babandan alıyorum diye para gönderdiğini öğrendikten sonra 5lira bile harcamanın ne kadar zor geldiğini çok iyi hatırlıyorum..

Yani gurbetlik zor be.. ama bunlarda işin tadı tuzu biberi.. aynı çatı altında olmasa bile iyi bir arkadaşın, derttaşın olsun.. aileni özledikçe onunla sohbet et..

Bu işin de yolu bu.. Aile özlenir tabi..

offf off..

Hatırlıyorum da..anacığım birkeresinde patatesli börek yapmıştı.. ev arkadaşımın arkadaşları falan beraber yiyelim gibi bir salaklık etmiştim.. Adamlar hem yeyip hem de beğenmemişlerdi.. İnsan içinden bi ..... ol git giyor tabi.. ama nabıcan.. el oğlu böyle.. Nikahlı karın bile senin anandır, babandır deyip hürmet gösteremiyorken.. Yaşıtlarınla aynı çatı altında aileni özlemen.. aile ortamını araman doğaldır.. Allah sabır versin..

• Hocam lig tv var demisinde

2onemli mac cakisir ise ne oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Bizim yurtta fişe kettle takarsak şalterler atıyor Buda benim odam, dağınıklığın kusuruna bakmayın beyler
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Heinz ve meyve suyuna bakılırsa yurt dışındasınız hocam. Neredesiniz ?

İyi detay Çek cumhuriyetindeyim hocam

erasmus mu? bende çek cumhuriyetine gitmek istiyorum memnun musun hangi sehirdesin?

• Yucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    daha yeniyim zaman gösterecek
  • pamukkale üniversitesi yurtlarıda pahalı değildi bildiğim kadarıyla. arkadaşlarım kalıyordu, 6 kişilik ranzalı, 4 kişilik ranzalı ve 2 kişilik bazalı yurtları vardı. hatta öğrenci sayısı 52bine vurunca yeni iki bina yapıyorlardı. ranzalı olanlar aylık 120, bazalı olanlar aylık 200mü neydi. öyle çok pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 8 Ekim 2014; 1:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soranger

quote:

quote:

quote:

Bizim yurtta fişe kettle takarsak şalterler atıyor Buda benim odam, dağınıklığın kusuruna bakmayın beyler
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

erasmus mu? bende çek cumhuriyetine gitmek istiyorum memnun musun hangi sehirdesin?

Evet erasmus ben Brno sehrindeyim ve kesinlikle tavsiye ederim. Bana kalirsa erasmus ogrencisi icin en guzel yerlerden birisi Cek cumhuriyeti. Pahali bir yer degil, gece hayati cok cok iyi, kizlari gorseniz beyniniz yanar baska sorularin varsa aklinda yardimci olabilirim.

• Siyah inci dururken yellow label de nedir ?
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    cidden tadını sevmedim
  • Valla eve geçebilirsem çok iyi olur.

Yurt imkanları kötü değil ama ev rahatlığı bir başka oluyor.

Kyk yurdunda kalıyorum. 1. sınıfım. Hazırlıpım yoktu benim.

Odanın genişliğini anlatayım, 3 tane yatak var aralarında adım atacak yer az var. Yan yan geçiyorsun böyle. 3 tane dolap var yan yana. Bir tane masa koymuşlar bir tane laptop koyunca doluyor. Oda ışık almıyor, daracık. Yemekleri kötü değil. Yemeklerinden memnunum sadece. Odada bir tane petek var Allah'a emanet.

Odalar hep 3 kişilik ama her oda aynı boyutta değil. Eski devlet binasını restore edip yapmışlar akıllarınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 8 Ekim 2014; 1:28:11 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Evet erasmus ben Brno sehrindeyim ve kesinlikle tavsiye ederim. Bana kalirsa erasmus ogrencisi icin en guzel yerlerden birisi Cek cumhuriyeti. Pahali bir yer degil, gece hayati cok cok iyi, kizlari gorseniz beyniniz yanar baska sorularin varsa aklinda yardimci olabilirim.

ben subattan hazirana kadar litvanyadaydim daha güzel olduklarını sanmıyorum çek cumhuriyetini ucuz ve gitmediğim yerlere yakın olduğu için istiyorum. yurda ne kadar veriyon aylık?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

ben subattan hazirana kadar litvanyadaydim daha güzel olduklarını sanmıyorum çek cumhuriyetini ucuz ve gitmediğim yerlere yakın olduğu için istiyorum. yurda ne kadar veriyon aylık?

Aylik 80 euro civarinda veriyorum. Okulun yurdu burasi yurttan yurda degisiyor ama asagi yukari birbirine yakin rakamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

ben antepte 6.250 tl vermiştim 3 kişilik odaya.Çok ama çok lüxtü.Açık büfe yemeklerine kadar 10 numara idi.

İstanbulda ise, republica yurdu var.Aylık 2.500 $. Çok lüx.

Aylık 2500 dolar veren adam yurt da kalır mı? hocam

O paraya eve çıkarım tek başıma oh mis. Aylık 5 milyar he.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Aylik 80 euro civarinda veriyorum. Okulun yurdu burasi yurttan yurda degisiyor ama asagi yukari birbirine yakin rakamlar.

teşekkürler cevap için. orda geçirdiğin zamanın değerini bil iyi eğlenceler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.