Şimdi Ara

Yurt İçi ve Yurt Dışı Hukuk-Danışmanlık ve Gayrimenkul İlişkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, merkezi İstanbul Levent'te yer alan, başta Muğla, Aydın, İzmir, Ankara ve Antalya'yı kapsar şekilde yürüttüğümüz başta yabancılar için kişisel vekillik ile danışmanlık, gayrimenkul başta olmak üzere yapmak istedikleri yatırımlara ticaret hukuku, ceza hukuku, aile hukuku ve yabancılar hukuku olmak üzere gerek dava gerekse danışmanlık olarak hukuki süreçlerin yürütümünü konu alan işlerimizi büyütmeyi planlamaktayız. Bu kapsamda birden fazla şirket kurarak bir yandan hukuk, bir yandan ticari danışmanlık, bir yandan simsarlık ve bir yandan organizasyon faaliyetlerini konu alan çoklu şirket yapısı kurmayı düşünmekteyiz. Bu hususta özellikle yurt içi ve yurt dışında olmak üzere gerek kendilerine hizmet verebileceğimiz gerekse de bizimle iyi ilişkiler geliştirebilecek başta yurt içi ve yurt dışında benzer işlerde yer alan ve/veya bu yönde yüksek bir sosyal çevreye sahip olan veya ulaşabilecek kişiler ile iletişim kurmak istiyoruz.


    Belirtmek isteriz ki başta gayrimenkul olmak üzere portföyümüz piyasa şartlarına göre fazlasıyla uygun olup özellikle yabancılara bu hususta ikamet izni ve/veya vatandaşlık konularında da danışmanlık verebiliriz. Bunun yanında ilgilenenler talep ederse kendilerine uygun iş ilişkileri de kurmaktayız. Bu hususlarda özellikle yurt dışı networkümüzü geliştirmek istiyoruz.

    Şimdiden ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.









  • Gayrimenkul işleri zannettiğimden daha karmaşık çıktı. tepelawoffice.com/gayrimenkul-hukuku sayfasında bu işin sandığımdan çok daha fazla olduğunu anladım. Satış vaadi sözleşmesi İncelenmesi vs. bulunuyormuş. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.