Şimdi Ara

yurt dışından v-moda vibe duo almak.(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben iphone kullanıcısıyım 2 hafta önce cx 300 aldım hem sesi hoşuma gitmedi hemde kulaklıkta mikrofon ve şarkı degiştirme vb. tuşlar yok bunun için v-moda vibe duo(iphone versiyonu)almaya karar verdim hem ses kalitesini herkes övüyor hemde iphone ile uyumlu ama gel görki nasıl ve nerden alıcam.apple nin sitesi türkiyeye ürün yollarmı?bide ücretsiz kargo olması lazım bide kargoya 25-30 $ vermeyelim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

he bide unutmadan satılık metan garantili 2 haftalık sennheiser cx 300 fiyat 50 ytl.

• http://cgi.ebay.com/V-Moda-Vibe-Duo-Nero-4-iPhone-w-call-button-new-sealed
    _W0QQitemZ300215055331QQihZ020QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Türkiye'ye kargo 11$

not:sayfa düzeni bozulmaması için linki böldüm, birleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 11 Nisan 2008; 19:36:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincee

http://cgi.ebay.com/V-Moda-Vibe-Duo-Nero-4-iPhone-w-call-button-new-sealed
    _W0QQitemZ300215055331QQihZ020QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Türkiye'ye kargo 11$

not:sayfa düzeni bozulmaması için linki böldüm, birleştir.

hocam ebay degilde hepsiburada.com tarzı güvenilir+bedava kargo olan bi site arıyorum.acaba çokşeymi istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldcurse -- 11 Nisan 2008; 19:39:24 >

• güvenilir bulursunda bedava kargo zor olur bence ebay deki 11$ kargo fiyatını öpte başına koy
    çünkü genelde ordan gelen malların en aşağı kargo fiyatı 45$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 11 Nisan 2008; 20:06:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincee

güvenilir bulursunda bedava kargo zor olur bence ebay deki 11$ kargo fiyatını öpte başına koy
    çünkü genelde ordan gelen malların en aşağı kargo fiyatı 45$

applenin orjinal sitesinde kargo bedava ama türkiyeye yollarmı bilmiyorum

bidehttp://www.amazon.com/gp/product/B0011345GA/ref=noref?ie=UTF8&s=electronics bunda kargo bedava galiba ama nerden üye olucagımı bulamadım

• amazon Türkiyeye elektronik cihazlar yollamıyor diye biliyorum.
  • Earphonesolutions.com a bakmalısın tr de bulamazsın kargoda ekmek köfte ilişkisi var bir kere bedava olmaz ucuz olsun dersende kaybolma, takılma riski var kargoya 20-30 dolar ayırmalısın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu tamamen okumadım hemen başşlığa göre yorumumu yazmak istedim..
    Ben v-moda vibe duo kulaklık aldım iphone'a
    kendi sitesinden aldım hiç sorunsuz 4 gün gibi bir sürede geldi.. hemde express falan istedemedim. sanırım tamda sevkiyatın gününde sipariş verdim.5 dolar kargo parası ödedim, UPS ile geldi. adamlar kapıma kadar getirdi.. neyse bunlar gelip geçici şeyler tabi.. kalıcı olan kulaklık:
    kulaklık güzel ama dB seviyesi sanırım biraz düşük.. 106 mıydı neydi tam hatırlamıyorum.. kime dinlettiysem vay be sese bak dediler ama bu tarz; kulak içine giren kulaklardan daha önce kullananlar için çok ta kaliteli gelmeyebilir.. ben bundan önce sony ericsson un kulak içine giren kulaklıklarını kullandım onlar gibi güzel bass sesi alamadım bu vibe duo dan.. zaten iphone güçlü ses veriyo, dB seviyesine dikkat ederek kulaklık seçin derim ben..

Edit: Bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum.. V-moda saolsun paketinin üzerine 10 dolarlık bir mal olduğunu yazmış.. malın cinsine ne yazmıştı hatırlamıyorum ama 10 dolar değerinde bir mal yazmıştı. böylece gümrükte falan takılmadı kapıma kadar geldi.. merak edenler için söylemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuCuL -- 12 Nisan 2008; 13:37:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MuCuL

Konuyu tamamen okumadım hemen başşlığa göre yorumumu yazmak istedim..
    Ben v-moda vibe duo kulaklık aldım iphone'a
    kendi sitesinden aldım hiç sorunsuz 4 gün gibi bir sürede geldi.. hemde express falan istedemedim. sanırım tamda sevkiyatın gününde sipariş verdim.5 dolar kargo parası ödedim, UPS ile geldi. adamlar kapıma kadar getirdi.. neyse bunlar gelip geçici şeyler tabi.. kalıcı olan kulaklık:
    kulaklık güzel ama dB seviyesi sanırım biraz düşük.. 106 mıydı neydi tam hatırlamıyorum.. kime dinlettiysem vay be sese bak dediler ama bu tarz; kulak içine giren kulaklardan daha önce kullananlar için çok ta kaliteli gelmeyebilir.. ben bundan önce sony ericsson un kulak içine giren kulaklıklarını kullandım onlar gibi güzel bass sesi alamadım bu vibe duo dan.. zaten iphone güçlü ses veriyo, dB seviyesine dikkat ederek kulaklık seçin derim ben..

Edit: Bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum.. V-moda saolsun paketinin üzerine 10 dolarlık bir mal olduğunu yazmış.. malın cinsine ne yazmıştı hatırlamıyorum ama 10 dolar değerinde bir mal yazmıştı. böylece gümrükte falan takılmadı kapıma kadar geldi.. merak edenler için söylemek istedim

Burada kaliteden kastınız bass sesleri olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.