Şimdi Ara

Yurt Dışından T-Shirt Getirtmek...!!!!ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben site kurup t-shirt satmak istiyorum.Yurt dışından getirecem t-shirtleri ancak bunun sınırı kaç tane ? ya da şöyle sorim kaç dolara kadar veya kaç euro'ya kadar getirtebilirim.

• Metallica nin sitesinde tanesi 20 dolar falandi.Sen getir onlardan,almazsam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Beyler ben site kurup t-shirt satmak istiyorum.Yurt dışından getirecem t-shirtleri ancak bunun sınırı kaç tane ? ya da şöyle sorim kaç dolara kadar veya kaç euro'ya kadar getirtebilirim.

100$ 75€ ama değişmiş olabilir birde ürün bikaç taneden fazla olunca ticari amaç gibi düşünülüp paket açılabilir yani onlara dikkat etmen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Metallica nin sitesinde tanesi 20 dolar falandi.Sen getir onlardan,almazsam...

hocam farketmez getirtirim de sınırın ne olduğunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Beyler ben site kurup t-shirt satmak istiyorum.Yurt dışından getirecem t-shirtleri ancak bunun sınırı kaç tane ? ya da şöyle sorim kaç dolara kadar veya kaç euro'ya kadar getirtebilirim.

100$ 75€ ama değişmiş olabilir birde ürün bikaç taneden fazla olunca ticari amaç gibi düşünülüp paket açılabilir yani onlara dikkat etmen lazım

peki hocam yok farklı farklı alacam da mesela getirttim sonra ne zaman tekrar getirtebilirim onun bir süresi var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

peki hocam yok farklı farklı alacam da mesela getirttim sonra ne zaman tekrar getirtebilirim onun bir süresi var mı?

Var gibi diye hatırlıyorum ama tam çıkartamadım şimdi gümrük işlemleri diye büyük bir konu var ordan bulabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknolojik aletlerden 150$ üstü birşey getiremezsin diye biliyorum ama t-shirtte nasıl oluyor bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Teknolojik aletlerden 150$ üstü birşey getiremezsin diye biliyorum ama t-shirtte nasıl oluyor bir fikrim yok.

100 euro diye biliyorum.Ama t-shirtleri etkilemez o heralde.Yurtdisindan kitap film album getirmek sorunsuz oluyordu diye biliyorum

• Ama göndericinin türkiye gönderim yapması lazım yoksa gelmez.
  • ortak lazım mı işe

EDIT : Ben de bunu almazsam nolayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 1 Ocak 2013; 21:29:30 >
  • ucuza satarsan ben alırım
  • quote:

how to make it in america izledin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

ortak lazım mı işe

la şu getirme işini halletsem ortak alacam merak etme ama nasıl olur bilmiyorum ki öyle bir t-shirtler kazaklar gömlekler montlar gördüm aklın durur.Sonra internetten satacam ama gümrük olaylarını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _K_A_İ_N_ -- 1 Ocak 2013; 21:34:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

ortak lazım mı işe

la şu getirme işini halletsem ortak alacam merak etme ama nasıl olur bilmiyorum ki öyle bir t-shirtler kazaklar gömlekler montlar gördüm aklın durur diablo 3 , asas creed ,hitman felan t shirtlerini getiresim var.Sonra internetten satacam ama gümrük olaylarını bilmiyorum.

o işi bir öğrenelim ben de bu sektöre atılmak istiyorum ya herkeste aynı tişörtler falan bıkmışlardır talep olacaktır bunlara

•  Yurt Dışından T-Shirt Getirtmek...!!!!ACİL...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Teknolojik aletlerden 150$ üstü birşey getiremezsin diye biliyorum ama t-shirtte nasıl oluyor bir fikrim yok.

100 euro diye biliyorum.Ama t-shirtleri etkilemez o heralde.Yurtdisindan kitap film album getirmek sorunsuz oluyordu diye biliyorum

hocam kesin sınır var mı ya da getirdikten sonra süre var mı tekrar göndertmek için

@Zuckerberg bilmiyorum dediğiniz filmi izlemedim baktım şimdi.
  • Fiyatların mantıklı seviyede olursa forumdan bir sürü müşteri çıkar sana. Bende dahil.

• dizilerin ürünlerini getir çok para kazanırsın.t-shirt,kupa,şapka,dekoratif ürünler,çanta vs. + olarak dexter ın iğnesi

edit:hocam cidden getirirsen pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 1 Ocak 2013; 21:36:02 >
  • gerçekten almayı düşünenler ürünün orijinal olmasına mı bakar kaliteli olmasına mı bakar orijinal hem gümrükte sıkıntı yapacak gibi hem isteği karşılamada zorluk çekilir , baskı olsa da kaliteli bir baskı olsa ne dersiniz
  •  Yurt Dışından T-Shirt Getirtmek...!!!!ACİL...

Hiç fena olmazdı hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.