Şimdi Ara

YURT DIŞINDAN LOPTOP ALIYORUM, BU MODELE NE DERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, ingiltereye giden arkadaşıma loptop siparişi veriyorum, uzun araştırmalar sonucunda şu modelde karar kıldım ne dersiniz?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003V4AQPG/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0V1PEE2QQ3F1GYKZCWPT&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

ayrıca başka önerileriniz varsa mutlaka değerlendiririm...

• arkadaşlar, siparişi yarın vercez, acil yardımlarınızı bekliyorum...
  • Özellikleri gayet iyi ama ekran kartını göremedim ekran kartı modeli ne bu ürünün? Gerçi ekran kartı ne olursa olsun toshiba bu özellikler bu fiyata al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Özellikleri gayet iyi ama ekran kartını göremedim ekran kartı modeli ne bu ürünün? Gerçi ekran kartı ne olursa olsun toshiba bu özellikler bu fiyata al derim.

Nvdia G330 1gb vram
  • 5650'den biraz zayıf bir kart, temel amaç oyun oynamak ise doğru seçim değil...
  • Çok iyi bi makine markası zaten tartışılmaz almanı öneririm. Ekran kartıda kötü bi ekran kartı değil. HD5650 den biraz daha düşük özellikleri ama işini genede fazlasıyla görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

5650'den biraz zayıf bir kart, temel amaç oyun oynamak ise doğru seçim değil...

peki benzer fiyatla önerebileceğiniz başka bir marka veya model var mı?
  • Ne kadara mal oluyor bu cihaz size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Ne kadara mal oluyor bu cihaz size?

1600 TL.
  • Türkiyede elektronik aletler avrupaya göre daha ucuzdur. kesinlikle aynı fiyada daha iyi performans gösteren laptoplar alabilirsiniz. kolaylıkla internetten bulabilirsiniz modelleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusburak

Türkiyede elektronik aletler avrupaya göre daha ucuzdur. kesinlikle aynı fiyada daha iyi performans gösteren laptoplar alabilirsiniz. kolaylıkla internetten bulabilirsiniz modelleri.

bi yanlislik oldu herhalde,bu toshiba'nin tr fiyati 3000 tl civari.ayni ozellikteki dell veya hp'yi ayini fiyata bulabilirim belki amaamaz o degil
  • hayır yanlışlık olmadı :) toshiba değilde başka bir cihaz bulabilirsiniz daha iyi özellikte tabiki marka takıntınız yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.