Şimdi Ara

Yurt disindan laptop alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz avusturya macaristan ve cek cumhuriyetine gidicem. Laptop almak istiyorum acaba ordan almak daha mi uygun olur turkiyeye gore ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çek'te fiyatları bilmiyorum, euro kullanmıyorlar. Avusturya'da da bizim ülkemize göre pek kayda değer bir fark yok. Eğer özellikle aradığın bir model varsa ve türkiye'de yoksa, o zaman dışarıdan almak mantıklı. diğer türlü yabancı klavye ve 1 yıllık kısır garanti insanı düşündürüyor. ben italya'dayım tüm tablet, laptop ve telefonumu türkiye'ye gelince aldım hep. burada yüksek euro kurundan dolayı hemen hemen aynı ve yukarıdaki sebeplerden dolayı türkiye'den alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Çek'te fiyatları bilmiyorum, euro kullanmıyorlar. Avusturya'da da bizim ülkemize göre pek kayda değer bir fark yok. Eğer özellikle aradığın bir model varsa ve türkiye'de yoksa, o zaman dışarıdan almak mantıklı. diğer türlü yabancı klavye ve 1 yıllık kısır garanti insanı düşündürüyor. ben italya'dayım tüm tablet, laptop ve telefonumu türkiye'ye gelince aldım hep. burada yüksek euro kurundan dolayı hemen hemen aynı ve yukarıdaki sebeplerden dolayı türkiye'den alıyorum.

Galaxy s4 ilk ciktigi zaman almanyadaydim 900 tl ye aldim turkiyede 2000 tl ye satiliyodu..

Belki o da oyledir diye dusundum sadece. Yani hicbir piyasa arastirmasi vb de yapmadim. Vaktim olmadi ama bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kampanya yakalarsanız mantıklı olabiliyor evet. mesela bizim burda iphone 6 550 eurolara kadar düşmüştü bir ara. 1000 lira fark neredeyse. Fakat bunları gidip alması ya da internetten sipariş verip getirmesi turistik ya da iş gezilerinde pek mümkün olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    2 yıl önce açıldı
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    yurt dışından iphone 4
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.