Şimdi Ara

yurt dışından ayakkabı getiren var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sanki milyarlık mal al 150 kağıda ayakkabı tamamdır
  • Bu ayakkabı getirdim dandik çıktı malzeme kalitesi normalde 9-12 ay arası giden ayakkabılar düzgün kullanmama rağmen 3-4 ayda açıldı ayakkabıyı deneyip almak en güzeli

yurt dışından ayakkabı getiren var mı?
  • bunu getirtmiştim(kırmızı).
    asics corrido
    ayak numarası tahmini olarak alında olmazsa satarım buralarda diye. cuk oturdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vash The Stampede -- 6 Eylül 2011; 21:42:22 >
  • Türkiye'de bulamadığım bir modeli getirtmiştim , daha doğrusu babam gittiğinde aldırmıştım . Sıkıntı çıkarmadı kullandık , miladını doldurdu .
  • bende getirmek istiyorum. hem model çeşitliği var hemde yarı fiyatı. ben ayakkabıyı burada denedim, 42 numara uydu. ama sitelere baktığımda

US 8.5=UK 7.5=Euro 41 2/3
    US 9=UK 8=Euro 42 1/3

şeklinde 2 seçenek var. burada denediğim ayakkabıda US 8-8.5, UK 8, EU 42 yazıyor. yukarıdaki seçeneklerden hangisi bana uygun?
  • victory getirmiştim ama Türkiyede de var bildiğim kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakın ha ne dışardan giyilecek ürünler nede internetten alın,Geneli orjinal gibi çakma kokuo olmuo git para ver al rahatça giy derdin olmaz.Gittiden papç aldım 40tl orjinal yazıodo 40tl +10 kargo parası plastik kokuo,olmuo numaram 38di ayakkabıda 38 di ama 35lik ayakkabıydı.yollarkende 10tl verdim....20tl çöpe atttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bende getirmek istiyorum. hem model çeşitliği var hemde yarı fiyatı. ben ayakkabıyı burada denedim, 42 numara uydu. ama sitelere baktığımda

US 9=UK 8=Euro 42 1/3

şeklinde 2 seçenek var. burada denediğim ayakkabıda US 8-8.5, UK 8, EU 42 yazıyor. yukarıdaki seçeneklerden hangisi bana uygun?

Daha geçen hafta ebay.den bir ayakkabı getirtecektim.İlk alışverişim olcağı için ebay.den biraz ağır hareket ettim.Sonuç olarak 8.5 numarası ben alamadan satıldı.İyi de oldu.Sizin de dediğiniz gibi numara konusu tam net değil.Bazı tablolarda 8.5 numara 42yken, bazı tablolarda 9 numara 42ye denk olarak gösteriliyor.

Daha önce limango ve trendyoldan 2 tane ayakkabı aldım.Herhangi bir sorun veya orjinal olmama durumu olmadi.Aldığım converse 42 Numaraya 8.5 denk olarak belirtiyor.
    Ama sana önerim yurtdışından alacağın için 9 numayı getirtmen. Daha garantili alışveriş yapmis olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bende getirmek istiyorum. hem model çeşitliği var hemde yarı fiyatı. ben ayakkabıyı burada denedim, 42 numara uydu. ama sitelere baktığımda

US 9=UK 8=Euro 42 1/3

Daha geçen hafta ebay.den bir ayakkabı getirtecektim.İlk alışverişim olcağı için ebay.den biraz ağır hareket ettim.Sonuç olarak 8.5 numarası ben alamadan satıldı.İyi de oldu.Sizin de dediğiniz gibi numara konusu tam net değil.Bazı tablolarda 8.5 numara 42yken, bazı tablolarda 9 numara 42ye denk olarak gösteriliyor.

Daha önce limango ve trendyoldan 2 tane ayakkabı aldım.Herhangi bir sorun veya orjinal olmama durumu olmadi.Aldığım converse 42 Numaraya 8.5 denk olarak belirtiyor.
    Ama sana önerim yurtdışından alacağın için 9 numayı getirtmen. Daha garantili alışveriş yapmis olursun.

bende zaten ebayden bir adam buldum, ondan alacağım herhalde. bende alttakini(42 1/3 olan) getirtmeyi düşünüyorum. zaten diğeriyle 1-2 milim fark vardır, pek sorun olacağını sanmıyorum ama yinede adama bir mail atabilirim sormak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: South Away

bunu getirtmiştim(kırmızı).
    asics corrido

55$ a aldıysan boşuna yurt dışından almışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: moyku

quote:

asics corrido

buralarda bulunmadığından aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

victory getirmiştim ama Türkiyede de var bildiğim kadarıyla

Aynen deichmann'da satılıyor 39.90 tüm modelleri.
  • quote:

quote:

quote:

asics corrido

trendyol limango markafoni tarzı sitelerde 50-80 lira arasında sık sık satışa sunuluyor. ayrıca oturduğum yere yakın alışveriş merkezlerinde de 80-100 lira civarı. o renk var mıdır tam bilemicem. dikkat etmedim.

• Adidas Superstar Graphic getirtmiştim 140 liraya

6 ayı geçmeden paramparça oldu sahteymiş sanırım ama baya gerçekçiydi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

asics corrido

trendyol limango markafoni tarzı sitelerde 50-80 lira arasında sık sık satışa sunuluyor. ayrıca oturduğum yere yakın alışveriş merkezlerinde de 80-100 lira civarı. o renk var mıdır tam bilemicem. dikkat etmedim.

no ss no güven

• ben bunu almayı düşünüyorum. top-rated seller mış. ayakkabı numaram 42. buradaki 42 1/3 ü alsam sorun olmaz herhalde.

http://www.ebay.com/itm/MBT-Mens-Kimondo-Black-Sneakers-/320711952968?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item76c05590e8#ht_1308wt_1396
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.