Şimdi Ara

Yurt dışından alışverişte ayakkabı, oyuncak ve çantalara kısıtlama! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

bize derken? siz bir toplulukmusnuz.

sana birşey öğretemeyiz haklısın çünkü hiç bir şey bildiğin yok. birazcık bilgin olsa belki öğretebilirdik

yazdıklarından o anlaşılıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 22 Ekim 2025; 14:45:13 >

Bugün için Çin, gençlerimizin farkına vardığı bir atılım içinde olduğu görülüyor ve bu filmi Güney Kore ve daha önce 70 li yıllarda Japonya için görmüştük.

Ben sizlere işin kritik felsefesinde geçmeniz gereken adımları yazsam belki anlayan olur,karşı çıkan olur ,konu kaynar gider .

Bu nedenle gelecekte hangi uzak doğu ülkesini konuşanacağınızı çok güzel anlatan genç arkadaşımızın youtube aktarımını veriyorum .

Gelecekten umutsuz olanlar için 15 ile 20 sene içinde nasıl bir gelişmenin mümkün olabileceğinizi kavramanızda etkili olabileceğini düşünüyorum ,boşa geçen bir 20 senemiz de olsa ...

Uçan kazlar sistemi ile geleceğini değiştirebilen Vietnam'ı hakkında video aşağıda ( tabii ki bir savaş veya işgal olmaz ise diye de eklemem lazım )

49Wyoutube
    Vietnam Nasıl Teknoloji Devi Oluyor?
    https://youtu.be/LNQJnR1fsLA?si=2Swb53ZnXKpnPEnA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 22 Ekim 2025; 15:25:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bizim halk komada yaşıyor ölü vur kafasına al ekmeğini ses çıkarmaz

Yarı açık ceza evi burası

Tepki yok olsa keşke

Mesele kalkınma değil halen anlayamadınız..

Kendi çevresi kazansın olay bu

Ülke iran oldumu oldu daha kalkınmadan bahsetmeyin

Haberde nediyordu ülkeye kargo ile gelen eşyalar hangi firmalardan alınmışsa kayıt ediliyormuş bababa ne yapacaksınız o verilerle açıklayın yok
    Anlamak zor değil kendi yandaşlarına datayı verip kazanıcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Ekim 2025; 17:55:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt

Düne kadar her şey geçerken bugün mü soru işareti oldu. Sen kendini rezil ediyorsun şu yazınla. Temu gibi tüm firmalar Türkiye'de satışa devam edebilmek için bir temsilci bulunduruyor. Hiçbir şekilde konu inspection değil, tamamen algı. Bugün bu nedenlerle bunlar kısıtlanır, yarın bambaşka şeyler. İşin sonunda yurtdışı satışı kapatılır.

Bu halkı bu kadar keriz yerine koyarak işlem yapan insanları, savunmaya çalışmaları aklıma hayalime sığmıyor.

11 yıldır aktif yurtdışı alışverişi ve 4 yıldır ticaretin içerisindeyim. Bu kadar vicdansız bir politika başka bir ülkede görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 22 Ekim 2025; 16:29:35 >

Avrupa'dan dönenleri biz yeriz. Ama olay iş adamlarını korumaya gelince sağlığımızı düşünür olmuşlar.

Para, Para, Para!

GERÇEKTEN KONUNUN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN YORUM YAPANLARIN YAZDIĞI O KADAR KOMİK OLUYORKİ TEBRİK EDERİM

Vergi düşüşleri ile imkansıza oynamıştı zaten şuan yolda gelen figürler var bakalım ne olacak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • vesteli ben telefon satamıyorum vergi koy diğerlerine der koyar,, işportacısı ben kazık fiyata halkı.........miyorumm yurt dışı ürününü alınamayacak hale getir derler yaparlar.. halk dışında herkesin dediği oluyor patronları ne çok seviyorlar

• Bazı lavuklar kendilerini bir şey sanmış yine konuda.

• Ayakkabı çorapla giyiyoruz o zararlı maddeler çok geçmez hadi de,

Pestisitli ürünlere bu performansı gösterseniz , direkt sağlıklı diye yediğimiz sebze meyveden daha çok zehirleniyoruz.

Doğrudan yiyorum ben o ürünü o üründen emin olalım önce sonra bakarız digerlerine.

Sonra ben ucuz ayakkabı satan herlere bakıyorum hepsi plastik çin çöplüğü mallar. Bunlar daha mı sağlıklı benim amazondan sipariş ettiğim ayakkabıdan?

• Şuan Ali de neredeyse hiç bir şey Türkiye için listelenmiyor yada sepette eklenmiyor . Özellikle figür bütün satıcılar listeden çıkardı Türkiye yi . 100 ürün var 2-3 güne kadar hepsi geliyordu sırası ile alıyordum bende figür işi komple bitti .

AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Bir yönden istikrarlilar en azindan. Halki kendi istedikleri ve hak ettikleri gibi yönetiyorlar. Halk istedi bunlarda kaymaklisini yapti. Kendi düşen aglamaz. En sevindiğim kesim akp li olupta magdur olanlar. Mamaları kesildikce taraf degistiren, özünde karakter barindirmayan, insani bosver hayvan desen hayvanlara hakaret etmis olacağım bazi amipler fena yuttu zokayi.

Aciyani opim icecek su bulamayın insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 23 Ekim 2025; 17:8:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

AliExpress kargolarını Türkiye'de gümrüğe sunan Asset Lojistik adlı şirket son birkaç aydır mevzuata tamamen uygun paketlerin değerlerini kasten yanlış hesaplayarak birçok paketi gümrükte bırakınca AliExpress satıcıları da Türkiye'ye ürün gönderimlerini tamamen durdurmuş. Kaçınılmaz son...

Eğer yurtdışı alışveriş engellenirse yerli büyük alışveriş platformları süresiz olarak boykot edilmeli.

Bu arada getirilen kısıtlamaları sürekli olarak AKPye mal edenler var. AKPyi savunmak için sormuyorum ama CHP yurtdışı alışveriş engelleri konusunda bir defa açıklama yaptı mı? Al birini vur öbürüne. İkisinden de ülkeye yarar gelmez, ikisi de köhnemiş siyasi yapılar.

Artık Türkiye'ye vergi toplayıp yandaş müteahhitlere dağıtmayı değil üretim ve ihracata odaklı bir ekonomiyi esas alan yeni bir siyasi oluşum gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 24 Ekim 2025; 10:42:12 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.