Şimdi Ara

YURT DIŞINDAN ALIŞVERİŞ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amazon.com dan şu ayakkabıyı getirtsem acaba türkiyeye gelir mi giresundayımhttp://www.amazon.co.uk/Hummel-Marathona-Suede-Trainers-Silver/dp/B00IOZLTDA/ref=sr_1_6?s=shoes&ie=UTF8&qid=1421858394&sr=1-6&keywords=MARATHONA+LOW

bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mi acaba? profil falan göremedim satıcı ile ilgili bu işlerden anlayan biri yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 28 Ocak 2015; 15:29:51 >

• Hocam her ayakkabı gelir. Yalnız bekleme sürelerini unutmayın. Ona göre satıcıyla konuşun. Amazon.com'dan bak.

Edit: Yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 28 Ocak 2015; 15:57:10 >
  • işte hocam satıcının profilini falan göremedim o yüzden acaba sıkıntı olur mu diye konu açmak istedim siz görebildiniz mi
  • Hocam aynı ayakkabıyı Amazon.com'dan bakın. Satıcısını görebilirsiniz.
  • hocam denedim ancak amazon.com da sadece bir model var bu ayakkabı hiç yok orada nedeni nedir
  • Co.uk Amazon'un İngiltere şubesi. Bundan kaynaklanıyor olabilir hocam.
  • işte, acaba sipariş versem sıkıntı çıkar mı? daha önce hiç amazondan bişi almadım gerçi paypal ile alıcam ama para iade falan olur mu dolandırılma şansım varmıdır hocam? daha önce pek çok kez online alışveriş yaptım yurt içi yurt dışı ama hepsindede satıcının profili gözüküyordu ondan dolayı acaba diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Aranamıyorum.
    17 yıl önce açıldı
    Yurt dışı alışveriş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam siz en iyisi .com'dan alın. Riske atmayın.
  • hocam oradada bulamadım aynı ayakkabıyı bide siz kontrol edermisin?
  • Hocam 3 ürün çıkıyor. 3'üde farklı. Buradan alma imkanınız yok mu ?
  • link yollayabilirmisin? buradan derken co.uk tan mı kastın hocam?
  • Hayır hocam TR'den bahsediyorum. Türkiye'den.
  • 40 lira fark var ondan dolayı hocam ya
  • Hocam o zaman mecburen başka model alacaksınız. Ya da co.uk olan İngiltere şubesinden alacaksınız. Tam emin değilim ama galiba hiçbir ürünün satıcısı gözükmüyor. Siz yine de bir kontrol edin. Eğer hepsi öyleyse Amazonun İngiltere şubesi kendi satıyor olabilir.
  • hocam çok saolun cevaplar için sipariş etsem mi diye düşünüyorum acaba co.uk tan ürün alan oldu mu daha önce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.