Şimdi Ara

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress Destek, Sorular ve Cevaplar (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.945
Cevap
1.077
Favori
1.033.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: kronik10.5

herkesin ki gelirken bizimki gelmiyor ne iş bu ya

10 gün önce kargoya verilmiş dijital mutfak tartım dün geldi. Ancak PTT görevlisi apartmanın girişine bırakıp gitmiş kutuyu. Komşu tesadüf eseri görüp kaybolmasın diye sahip çıkmasa artık kamu malı olucaktı heralde :) PTT' nin bu işgüzarlığı bizim muhite mi özel yoksa genel olarak mevzuat ve politikaları mı böyle anlam veremedim. Tüm gün evdeydik üstelik insan merdiven çıkmamak için gerekçeye sahipse bile 1 aşağıdan zile basıp haber verir, iner alırdık.

Orijinalden alıntı: daramdrum

quote:

herkesin ki gelirken bizimki gelmiyor ne iş bu ya

10 gün önce kargoya verilmiş dijital mutfak tartım dün geldi. Ancak PTT görevlisi apartmanın girişine bırakıp gitmiş kutuyu. Komşu tesadüf eseri görüp kaybolmasın diye sahip çıkmasa artık kamu malı olucaktı heralde :) PTT' nin bu işgüzarlığı bizim muhite mi özel yoksa genel olarak mevzuat ve politikaları mı böyle anlam veremedim. Tüm gün evdeydik üstelik insan merdiven çıkmamak için gerekçeye sahipse bile 1 aşağıdan zile basıp haber verir, iner alırdık.

valla hocam benimki de torbaya eklendi kaldı genel merkezi aradım bir numara verdiler arıyorum ama sürekli meşgul sıkıldım aramaktan, birde mail attım dün 3 gün içinde cevap verilecek dediler bekliyorum bakalım nasıl bir çalışma sistemleri var anlamak mümkün değil.

basmazlar hocam zile hatta şikayetvar sitesinde okudum postacı zile basmış aşağı sepet sarkıt demiş evde sepet yok diyince de yalan atma biliyorum evde sepet var demiş

pttnin yurtiçi sayfasına bakmaktan sayfa yalama oldu ayın 3ünden beri o şekilde kaldı yani

• pttnin kargo takiibine inanıp çok beklemeyin bence. pazartesi dağıtıma çıktı yazıyordu yakındaki pttden. çarşamba gidip kendim aldım söyledikleri şuydu: dağıtıma çıkan arkadaş perşembe çıkıyomuş. internete pazartesi dağtıma çıktı yazmışlardı bi de....

Takipsiz kargoları isimle sorgulayabileceğimiz bir numara var mı bildiğiniz?

Aynı gün kargoya verilen kargolardan takipliler 2 gün önce geldi ancak takipsizlerden ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 12 Temmuz 2013; 14:41:21 >
  • Arkadaşlar yurt dışından ilk defa alışveriş yapmayı deneyeceğim. iPhone usb kablosu alacağım birde kılıf nereden almamı tavsiye edersiniz? Kaç güne geliyor?

Orijinalden alıntı: bbpak83

pttnin kargo takiibine inanıp çok beklemeyin bence. pazartesi dağıtıma çıktı yazıyordu yakındaki pttden. çarşamba gidip kendim aldım söyledikleri şuydu: dağıtıma çıkan arkadaş perşembe çıkıyomuş. internete pazartesi dağtıma çıktı yazmışlardı bi de....

hocam bende şubeye geldiği de yazmıyor bana yakın olan şubeye gittim dün bana teslimatı biz yapmıyoruz dedi bulunduğum yere ç.şamba ve cuma geliyormuş geöçen cuma gelmedi,ç.şamba da gelmedi bu cumada gelmezse bakacağım bakalım

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress  Destek, Sorular ve Cevaplar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Hangi numarayı arıyorsunuz?

Takipsiz kargoları isimle sorgulayabileceğimiz bir numara var mı bildiğiniz?

Aynı gün kargoya verilen kargolardan takipliler 2 gün önce geldi ancak takipsizlerden ses yok.

444 1 788 i aradım bana kargomun son görüldüğü yer olan balıkesir posta dağıtımının nosunu verdi ama ona ulaşamadım mail gönderdim dün bugün yönlendirmeye baktım sabah posta dağıtıma yönlendirmişler mesajımı.

takip nosu yoksa çok zor hocam takip no olduğu halde bu kadar uğraşıyorsam taksipsiz nasıl olur bilir bilemem zaten çağrı merkezindekilerin birşey yaptıkları yok numara verip yolluyorlar.

ekleme:takiplileri getiren ptt şubesinin posta bölümünü arayıp şansınızı deneyebilirsiniz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 12 Temmuz 2013; 14:49:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

DealExtreme bu aralar saçmalamaya devam ediyor. Siparişimden tam 14 gün sonra kargoladılar ve kargo takip numarasını gene 000075546 gibi saçma sapan şekilde verdiler. Geçen sefer de aynı şekilde olmuştu ve Singapur Post'tan kaynaklı sandığımdan bu sefer Hong Kong Post'la yollamalarını istemiştim ama sonuç değişmedi. Umarım ptt çalışanları cukkalamadan gelir ürünlerim. İçinde Zippo da var.

Benimde bundan önceki alımda başıma geldi hocam. Merak etmeyin orda çıkmamasına rağmen takip kodlu geliyor posta o yüzden kaybolma riski yok üstlerine gidin ve 1.70 kargo masrafını refund yapsınlar ben öyle yapmıştım :)

• @kronik10.5

444 1 788 i aradım. Takip numarası olmayan postaları alıcı adı ile sorgulama yapamıyoruz dediler.

Bulunduğum ildeki ptt ye gidip isim ile sorabilirmişim.

Bekleyeyim bir hafta daha.

Umarım sorununuz çözüme ulaşır.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

@kronik10.5

444 1 788 i aradım. Takip numarası olmayan postaları alıcı adı ile sorgulama yapamıyoruz dediler.

Bulunduğum ildeki ptt ye gidip isim ile sorabilirmişim.

Bekleyeyim bir hafta daha.

Umarım sorununuz çözüme ulaşır.

Teşekkürler.

rica ederim
    inşallah bulunur hocam ya o kadar bekliyoruz,beklediğimize değsin.

quote:

pttnin kargo takiibine inanıp çok beklemeyin bence. pazartesi dağıtıma çıktı yazıyordu yakındaki pttden. çarşamba gidip kendim aldım söyledikleri şuydu: dağıtıma çıkan arkadaş perşembe çıkıyomuş. internete pazartesi dağtıma çıktı yazmışlardı bi de....

hocam bende şubeye geldiği de yazmıyor bana yakın olan şubeye gittim dün bana teslimatı biz yapmıyoruz dedi bulunduğum yere ç.şamba ve cuma geliyormuş geöçen cuma gelmedi,ç.şamba da gelmedi bu cumada gelmezse bakacağım bakalım

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress  Destek, Sorular ve Cevaplar

bende dağıtıcıya çıktığı yazıyordu önce pttyi arayıp orda olup olmadığını sordum ama onlar normal ptt şubesinden değil dağıtım şubesinde olduğunu söyledi. yani dağıtım şubesine gitmeli. normal pttye değil

• quote:

quote:

quote:

bende dağıtıcıya çıktığı yazıyordu önce pttyi arayıp orda olup olmadığını sordum ama onlar normal ptt şubesinden değil dağıtım şubesinde olduğunu söyledi. yani dağıtım şubesine gitmeli. normal pttye değil

ptt kargo dağıtıyor bunları değil mi? yoksa normal mektupçular mı? bunu biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

DealExtreme bu aralar saçmalamaya devam ediyor. Siparişimden tam 14 gün sonra kargoladılar ve kargo takip numarasını gene 000075546 gibi saçma sapan şekilde verdiler. Geçen sefer de aynı şekilde olmuştu ve Singapur Post'tan kaynaklı sandığımdan bu sefer Hong Kong Post'la yollamalarını istemiştim ama sonuç değişmedi. Umarım ptt çalışanları cukkalamadan gelir ürünlerim. İçinde Zippo da var.

Benimde bundan önceki alımda başıma geldi hocam. Merak etmeyin orda çıkmamasına rağmen takip kodlu geliyor posta o yüzden kaybolma riski yok üstlerine gidin ve 1.70 kargo masrafını refund yapsınlar ben öyle yapmıştım :)

Yok hocam sizin dediğiniz yöntemi geçen sefer canlı destek de 3 farklı kişide denedim ama kargo masrafını geri vermemişlerdi. Sözde takipli geliyor ama takip kodu bizde olmadıktan sonra hiç bir şey farketmiyor ki. Geçen gelen kargomda da gelince kutunun üstüne bakmama rağmen düzgün bir takip kodu yoktu. Sadece üst kısmında registered air mail yazıyordu.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam sizin dediğiniz yöntemi geçen sefer canlı destek de 3 farklı kişide denedim ama kargo masrafını geri vermemişlerdi. Sözde takipli geliyor ama takip kodu bizde olmadıktan sonra hiç bir şey farketmiyor ki. Geçen gelen kargomda da gelince kutunun üstüne bakmama rağmen düzgün bir takip kodu yoktu. Sadece üst kısmında registered air mail yazıyordu.

demekki bana iyi bi temsilci geldi ondan dolayı kopardım ücreti.. Bana geldiğinde üstünde takip kodu vardı. Eğer takip kodu var diyorlarsa üstünde kaybolma şansı yok hatta bu sefer cihazı alıp tekrar refund isteyin cihaz elime geçmedi gibisinden bunlara güzel bi ders olur. Sonuçta ulaşıp ulaşmadığını bilemicekler. Bunu ben yapacaktım ama vazgeçtim bence cihaz elinize geçince 1. ayında paypaldan refund isteyin paranızıda alın onlara güzel bir ders olur :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

demekki bana iyi bi temsilci geldi ondan dolayı kopardım ücreti.. Bana geldiğinde üstünde takip kodu vardı. Eğer takip kodu var diyorlarsa üstünde kaybolma şansı yok hatta bu sefer cihazı alıp tekrar refund isteyin cihaz elime geçmedi gibisinden bunlara güzel bi ders olur. Sonuçta ulaşıp ulaşmadığını bilemicekler. Bunu ben yapacaktım ama vazgeçtim bence cihaz elinize geçince 1. ayında paypaldan refund isteyin paranızıda alın onlara güzel bir ders olur :)

Ben de geçen sefer düşünmedim değil o olayı ama onun yerine ürünün wireless problemi yüzünden (1 metre anca çekiyor ) sonra ki alışveriş için indirim aldım. 23.95 dolarlık wifi android tv için 10 dolar önce ki siparişimde ki problemli üründen dolayı indirimim vardı ve 13.95'e gelmişti. Wifi probleminden 13 dolar da indirim aldım gene 1 dolara gelmiş oldu android tv. Gelsin de ona göre bir şeyler yaparız.

• beyler merhaba ebaydan şu ürünü almayı düşünüyorum

bi bakabilirmisiniz türkiyeye gönderiyormu satıcı nasıl vs
    ebaydan ilk alışveriişim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 12 Temmuz 2013; 18:28:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

beyler merhaba ebaydan şu ürünü almayı düşünüyorum

http://www.ebay.com/itm/USB-Sync-Data-Battery-Charger-Cradle-Dock-Stand-For-Samsung-Galaxy-S2-II-i9100/251281418952?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D9020799480047264920%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D1%26sd%3D320921051644%26

bi bakabilirmisiniz türkiyeye gönderiyormu satıcı nasıl vs
    ebaydan ilk alışveriişim olacak.

Satıcı tr ye gonderıyor ayrıca gerı donusler olumlu alabılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığım t6 ledli dalış fenerinin pili geldi

yarın ilk sayfayı inceleyim de ona göre alayım.

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Aldığım t6 ledli dalış fenerinin pili geldi

senin odanın ışığından daha fazla ışık veriyor

-------------------------------

rica ederim tabi bir araştır ona göre kararını ver:)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.