Şimdi Ara

Yurt dışında yüksek lisans için MEB'den açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yükseköğretim Kuruluna, Türkiye'nin ekonomik tablosunu da göz önüne alarak bir çalışma teklif edeceğiz. Yüksek lisansı burada yaptıracağız. Bir istisnası var, çok spesifik branşlar var. Türkiye'deki üniversitelerde yüksek lisans olarak açılmamış branşlar var. Bunlar dışında hiçbir öğrenciyi yüksek lisans için eğitim, işletme, iletişim, öğretmenlik, mühendislik gibi alanlarda yurt dışına göndermeyeceğiz. En iyi üniversitelerimizde yüksek lisanslarını yapacaklar, sonra doktora için yurt dışına göndereceğiz. Bizim bundan yıllık kazancımız 20 milyon dolar."

    -Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Adamların 20 milyon $ kar etmek için yaptıkları işe bak, insanların özgürlüğünü kısıtlıyorlar. O zaman adam gibi eğitim aldır, millet kendini gitmek zorunda hissetmesin. 20 milyon $ kar edeceksin diye senin vatandaşın kötü mü eğitim alsın, çoğu arap ülkesi iyi eğitim alsın diye kendi parasını harcamayı biliyor, kendi vatandaşına gelince 20 milyonun peşinde. Bütün salaklar yönetim olarak bir döneme toplanmış, işin kötüsü bizde o döneme denk geldik Allah kahretsin!
  • Amerika için değil miydi o ya? Bir de nasıl kısıtlayabilirler ki, parası olan yine gidecek..
  • Bu durumda nasıl bir plan izleyeceğiz ... Ben Avrupa'da yapmak istiyorum ama burs olmazsa euro bölgesinde geçinmek çok zor



    Orda çalışacak bir yer bulmak gerek ... Tabi benim şimdilik hedefim Wroclaw Poznan Varşova Gdansk Krakow gibi yerler ama burada da eğitim ücretleri Euro üzerinden ve çok pahalı , para biriktirmek gerekecek



    Sizce 3 yılda 6000 euro birikirmi arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lasercannon L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim para lazımsa tek yapman gereken çalışmak. Üç senede yemez içmezsen birikir.
  • Öyle yapacaz artık Poe usta :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikaya yüksek lisansa gitmek zaten oldukça zordu, neredeyse mükemmel kişiler bile reddedilebiliyordu. Hindistandan sürekli 4 ortalamalı öğrenciler gidiyor felan deniyordu, ücretli de yok sanırım artık?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.