Şimdi Ara

yurt dışında üniversite ilgili bi haber

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://antalyaairhaber.com/haber_detay.asp?haberID=95

bu haberi gördüm bi anda çok şaşırdım aslı astarı var mıdır çalışarak okunabilecek mekanlar mıdır kendileri?

önerileriniz var mı

• yok mu bilgisi olan düşünen kişiler
  • İsveçtekilerin fiyatları az , non EU lar için yıllık min 7.000 €..Ayrıca yazılan bi çok ülke için şartlar ağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

İsveçtekilerin fiyatları az , non EU lar için yıllık min 7.000 €..Ayrıca yazılan bi çok ülke için şartlar ağır

ya benim en çok istediğim yerlerden biri bosna hersek biri de güney amerika (kur farkı ile paramız çok değerli oluyor) diye biliyorum

hani oralar hakkında cidden detaylı bilgi istiyorum ve g. amerika hakkında da bilgisi olan varsa dinlemek isterim

aman amerika yazmışım güney afrika gap bölümü (isim doğru mu emin değilim) filan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubai -- 7 Temmuz 2013; 15:20:36 >
  • up da oluversin
  • üniversiteler ucuz ama yaşam giderleri pahalıdır

Humboldt üniversitesi hoşuma gitti ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 7 Temmuz 2013; 15:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

üniversiteler ucuz ama yaşam giderleri pahalıdır

ya ben ciddi ciddi çalışıp okurum diye düşünüyorum hani türkiyede işletme okuduğum zaman ne bana manipulasyon hakkında bir bilgi verecekler ne de bilin altı satış teknikleri öğretilecek bunlar ile ilgili okumalık bile kitap bulamadığım için oralarda okumayı göze aldım açıkçası

çalışarak da okuyan örnekler vardır elbet ya da burs bulan bilemiyorum yani bi umut su an araştırıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki oralara kabul şattları ne ben de düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

quote:

ya ben ciddi ciddi çalışıp okurum diye düşünüyorum hani türkiyede işletme okuduğum zaman ne bana manipulasyon hakkında bir bilgi verecekler ne de bilin altı satış teknikleri öğretilecek bunlar ile ilgili okumalık bile kitap bulamadığım için oralarda okumayı göze aldım açıkçası

çalışarak da okuyan örnekler vardır elbet ya da burs bulan bilemiyorum yani bi umut su an araştırıyorum

ben de senin gibi düşünüyorum paramız yetse ailem yollayacakta paramız yetmiyor benide bilgilendirir misin araştırıp

• Yahu ailem paramız varken yurt dışında okumaya göndermediler ygs-lys de de hiç bir şey yapamadım öyle kaldım la sene başında yurt dışı hayalleri kuruyordum o geldi aklıma.Ayrıca en f/p ülkeler avusturya ve almanya dır bilginize
  • ya türkiyede hazırlıkla beraber üni 5 sene sürüyor almanya vs de 1 hazırlık + 3 oluyor hani masraf neredeyse eşit ama vadesi farklı oluyor

birde türkiyede alınan başbakanlık vs bursları yurt dışındayken alınabiliyor mu acaba ? hani 300 lira az para değil + ailem bi 500 600 yolladı mı yetinirim gibi duruyor

güney afrika ve bosna herkesk i de öğrenmek istiyorum ben
  • ben 300 dolarlık su bilmiyorum bilen var mı
  • quote:

ya türkiyede hazırlıkla beraber üni 5 sene sürüyor almanya vs de 1 hazırlık + 3 oluyor hani masraf neredeyse eşit ama vadesi farklı oluyor

birde türkiyede alınan başbakanlık vs bursları yurt dışındayken alınabiliyor mu acaba ? hani 300 lira az para değil + ailem bi 500 600 yolladı mı yetinirim gibi duruyor

güney afrika ve bosna herkesk i de öğrenmek istiyorum ben

Eğitim açısından fark yok.Kredi sayıları eşit ama 3 yıl olunca daha çok kredi alıyorsun bir yılda..O da daha çok çalışmak demek
  • quote:

quote:

quote:

ben de senin gibi düşünüyorum paramız yetse ailem yollayacakta paramız yetmiyor benide bilgilendirir misin araştırıp

hayat böyle işte, kimisi gitmeyi ister parası olmaz, kimi salağı ise bölüm başkanı göndermek ister ama gitmez

• sorum arada kaynamış devletin verdiği karşılıklı bursu bana yurt dışında okusam da verir mi acaba ?
  • quote:

sorum arada kaynamış devletin verdiği karşılıklı bursu bana yurt dışında okusam da verir mi acaba ?

evet veriliyor dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

quote:

sorum arada kaynamış devletin verdiği karşılıklı bursu bana yurt dışında okusam da verir mi acaba ?

evet veriliyor dostum

yurt kur bursu (adı tam olarak bu muydu 300 lira filan olan şey işte) alırsam üzerine de aile desteği ile (700 800 verseler) viyana da okuyabilir miyim acaba viyana ekonomi üniversitesi çok köklü bi yer

orada okuyan var mı acaba viyanada masraflar ne duruma gelir filan bile var mıdır ?

• ya viyanayı geçtim polonya yı daha da cazip bulmaya başladım acaba bilgisi olan yok mu ? kesinlikle öğrenmem lazım yurt dışındayken o yurt kur bursu alabiliyor muyum alamıyor muyum diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.