Arkadaslar hep merak etmisimdir. Biz Türk milleti olarak yabancı filmleri özellikle Holywood filmlerini çok sever izleriz dublajlisini arar bulamazsak alt yazilisini arar hayranlıkla izleriz acaba diyorum yurt dısında Türk simalarını yeşilçamdan filmleri dublajlayip izleyen ülkeler varmidir. Türk sinemasının efsanevi ismi olan Kemal SUNAL in filmleri izleniyor mu acaba onlarda bizim gibi bıkmadan tekrar tekrar zevkle katıla katıla izliyorlarmidir Tarkanimiz Battal Gazimiz Kara Muratlarimiz var izleniyor mu acaba bir ara Almanyada Kemal SUNAL filmlerinin düblajlanip izlendiğini duymuştum aslı var MI bilmiyorum Yurt dısında yaşayan ve ya yasamış olan arkadaslar durum nedir?
Hiç sanmıyorum
imkansiz.
Neden arkadaslar ya hani Ha babam sınıfı oli ve stelin den sonra Dunyanin en komik filmi Secilmisti Eger izlemiyorlarsa nasil secmisler
eskilerden hababam sınıfı hariç izlenecegini sanmıyorum. yeni türk filmlerini ise ben bile izlemiyorum yabancılar mı izleyecek
quote:
Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy eskilerden hababam sınıfı hariç izlenecegini sanmıyorum. yeni türk filmlerini ise ben bile izlemiyorum yabancılar mı izleyecek
Eskiler daha güzeldi yenilerin çoğu berbat
Türk filmlerindeki espiriler falan bize özel olduğundan adamlar anlamıyor. Gorayı izlemişti yabancılar dandik falan diyorlardı, bize göre ise çok komikti.
Türk filmlerindeki espiriler falan bize özel olduğundan adamlar anlamıyor. Gorayı izlemişti yabancılar dandik falan diyorlardı, bize göre ise çok komikti.
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: Mechaniker Türk filmlerindeki espiriler falan bize özel olduğundan adamlar anlamıyor. Gorayı izlemişti yabancılar dandik falan diyorlardı, bize göre ise çok komikti.
Kurtlar Vadisi Sinama serisini izliyorlarda. Bu sefer de adamların damarına dokunuyor diye yasaklıyorlar Almanya ve Amerika K.V Irakı yasaklamislardi Almanya şimdi dw K.V Filistin'i daha gösterime girmeden yasakladı daha yasakçı ülkeler olacaktırama K.V ekibini hayranlıkla kutluyorum Tüm dünyaya hitap eden dünya standartlarında kaliteli film yapıyorlar 28 Ocağı sabırsızlıkla bekliyorum
Dublajlıyorlar fakat bazı filmleri. Onları da dalga geçmek için dublajlıyorlar
Recep ivedik de izlendi diye biliyorum.Kanıt:Mamunda da bile var torrenti
ben uzakdoğu takılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Dublajlıyorlar fakat bazı filmleri. Onları da dalga geçmek için dublajlıyorlar
ben koyucaktim 1dk ile kacirdim
Ama Türk dizileri Arap ülkelerini kasıp kavuruyor Kivanç tatlituğun Mohannat kaakterini oynadığı bir dizinin Araplar arasında boşanma sayısını arttırdığını okumuştum Arap kadınları kocalarından mohannada benzemelerini istiyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan Dublajlıyorlar fakat bazı filmleri. Onları da dalga geçmek için dublajlıyorlar
Ben bu filmi izlemedim galiba
yen, türk filmlerini neden beğenmiyorsunuz beyler bence gayet iyi filmler var
1 elin parmaklarını geçmez iyi film sayısı(kemal sunal dışında) kim uğraşıp dublajlar.ben bile izlemiyorum bir çoğunu
İzlenecek filmler var ama adam yerine koyan yok
Hababam sınıfı hariç dublajlancak filmimiz yok, onuda dublajlamak imkansız, espriler çeviride anlam kaybına uğrar.