Şimdi Ara

Yurt Dışına Gitmesi Daha Kolay Meslekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok ceng açık ara

• tüm dünyanın temel ihtiyacı olan 2 alan var. teknoloji-sağlık.

• başarılı olduğun/olabileceğin meslek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgisayar mühendisliği ve türevleri

• yazılım öğrenen bölümler, ee

sağlık bölümleri hemşirelik doktorluk diş hekimi gibi ama gittiğin ülkenin dilini öğrenmek gerek

( ama bu kıstas aslında tüm meslekler için geçerli insan sosyal bir varlık gittiği ülkenin dilini bilmeden sosyalleşemez yalnız kalır)

bildiklerim bunlar

• Şu bilgisayar mühendisliği geyiği bir türlü bitmedi, yurtdışına kesin çıkış bileti için savunma sanayisine yönelmek çok daha mantıklı.

ASML isimli Hollanda merkezli şirketi araştırın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizce bilgisiyar muhendisligi mi daha avantajli yazilim mi? Yazacağımdan degil sadece merak ediyorum

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

tabii ki yazılım çünkü donanım gibi saçma sapan şeylerle vakit kaybetme zaten kimse oraya yönelmio herkes yazılıma yöneliyor

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Peki hocam dogru duzgun egitim veren universite var mi? Devlette yok ama vakiflardan hangisi iyidir acaba

bilmiom

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribozomal Rna

Peki hocam dogru duzgun egitim veren universite var mi? Devlette yok ama vakiflardan hangisi iyidir acaba

ama üniversite sonrası genelde insanlar yüksek lisansla gidiyorlar

direkt giden çok az var yüksek lisans sonrası iş bulmaya çalışıyorlar ona göre seç

bau yazılım iyi diolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Nisan 2021; 4:28:51 >

Yok hocam ben tıp, dişe alternatif baktım. Ted universitesi nasil acaba, fena gorunmuyor gerci bunu bile yazma ihtimalim çok düşük. En kötü azerbaycan tıpa giderim diye dusunuyorum o sıralamayı da yaparım sınavda sacmalamazsam :D

ted üniversitesini bilmiyorum ama bizim okula çok yakın hemen kurtuluşun orda

yeri tam ankaranın merkezinde ve bizim okula da 400-500 metre onun haricinde başka bir şey bilmiyorum:(

• şeyma subaşı mesleği

Evime arabayla 9 dk hocam. Ben de sadece yerleşkeyi biliyorum, kucuk bir universite. Egitimi hakkında pek fikrim yok ama yazilim muhendisligi yeni acilmis 42k ile kapatmis keske yazsaydım dedim ne yalan soyleyim mezuna kalmamis olurdum. İki uc yila daha iyi siralamadan kapatir gibi duruyor.

• Elektrik elektronik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi olduğun bir meslekle ve yabancı dille gidersin ama kolaylık açısından tıp daha kolay gibi. gideceğin ülkenin dilini bilmen ve denkliğini vermen yetiyor.

• Gelir seviyen ortalama-ortalama üzeri değilse gidemezsin. Böyle aptalca bir soru olamaz, böyle bir bölüm de yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.