selamlar ben sık sık uzak doguya hong kong a bilet alıyorum genelde 2 bazen 4-5 kişi olabiliyoruz silver üye oldugum için qatar airways tercihim genelde en iyi fiyat da bu havayolunda zaten ama sizde ne kadar olacagını bilmek isterim ayrıca daha ucuza farklı havayolu alternatif fiyat verirseniz sevinirim iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: paul_yucel2
selamlar ben sık sık uzak doguya hong kong a bilet alıyorum genelde 2 bazen 4-5 kişi olabiliyoruz silver üye oldugum için qatar airways tercihim genelde en iyi fiyat da bu havayolunda zaten ama sizde ne kadar olacagını bilmek isterim ayrıca daha ucuza farklı havayolu alternatif fiyat verirseniz sevinirim iyi günler
ya imrendim be herkes bi yere gidiyor biz bi tatil bile yapamadık bu yaz
Izmir - Düsseldorf veya Izmir - Köln tarihlerine gidis dönüs tek kisilik fiyat alabilirmiyim acaba ? (Her ikisine de fiyat alirsam iyi olur )
Gidis Tarihi : 6-7-8 Aralik (Bu tarihlerden her hangi olabilir, en ucuz olarak hangi taih ise onu tercih edebilirim)
Dönüs Tarihi : 13 - 14 Aralik
Özgür Bey'e ilgisi için çok teşekkür ederim. 2 kişi Dusseldorf gidiş-dönüş 555 YTL. Ama fiyattan daha önemli olan olan Özgür Bey'in ilgili yaklaşımı.
quote:
Orjinalden alıntı: munans
Özgür Bey'e ilgisi için çok teşekkür ederim. 2 kişi Dusseldorf gidiş-dönüş 555 YTL. Ama fiyattan daha önemli olan olan Özgür Bey'in ilgili yaklaşımı.
Atay bey yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Böyle düşündügünüze sevindim asıl ben tesekkür ederim bana güvenip alış veriş yaptıgınız için şimdiden ahyırlı ucuslar dilerim