Şimdi Ara

Yurt dışı sitelerden alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    almak istediğim birkaç ıvır zıvır ürün var hayatımda hiç yabancı sitelerden alışveriş yapmadım nasıl yapılır nasıl edilir yardımcı olurmusunuz. normal banka ya da kredi kartı ile alışveriş yapılıyormu, hangi siteleri tavsiye ediyorsunuz, özellikle alırken şuna dikkat et dediğiniz birşeyler varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • aliexpress diyeceketir çoğu kişi. azcık konularda başını kaldırıp gezinsen anlardın kardeşim :) her türlü kartın kabul edilir sadece biraz ingilizcen olsun yeterli. adresi verirkende normal Türkiyede nasıl veriyorsan öyle vereceksin tek fark ingilizce karakter kullanman gerek.
  • Ne almak istediğinize bağlı biraz. aliexpress ve amazon.de bu iş için en uygun siteler. gearbest, banggood vs bir sürü site var. Konu başlıklarını okuyun her şeyi sipariş edemezsiniz (ıvır zıvır da olsa) hangi ürünlerde sıkıntı oluyor ve sipariş etmeden önce iyice anlayın sonra ürünüm nerde, ingilizce bilmiyorum ilk defa sipariş ettim şu kadar ödedim, nasıl iade alırım gibi sorular sormayın. Çünkü genelde araştırmadan etmeden sipariş edilir sona yana yakıla sorular bitmek bilmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.