Şimdi Ara

Yurt dışı site kimlik resmi alma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 6 aya yakındır yurt dışı siteden oynuyorum isim vermek gerekirse eğer hiperbet reklam falan yapmıyorum,

Sormak istediğim şu ben bu zamana kadar birçok kez yurtdışından kazandım ve para çekimlerimde kimlik istemedi site. Ama son çekim talebimde haklı olarak e artık bi kimlik gönder sen kimsin necisin diye istediler bunu

Şimdi sormak istediğim soru şu kimliğimin Seri Numarasını gizleyebilceğimi söylediler bende gizledim henüz göndermedim kimliğimi daha burdan ne tür sorunlar çıkabilir sizce başımıza iş açar mıyız ?

Tc kimlik no'su var baba ismi anne ismi vs var sonuçta burda kredi kartı numaram vs de var e banka son döneme ait fatura da istiyorlar.

Bunu bi yandan anlayışla karşılıyorum çünkü gerçek kişi olduğum doğrulanması isteniyor adıma fatura kesicekler.
    Ama bu işten dilimiz yanmasın sonra ?

Önerileriniz nedir normal iddaa oynayın demeyin güler geçerim sadece çünkü.

Ayrıca bundan 3 yıl sonra adıma açılmış bir hat, başkası üstüne çekilmiş krediye referans olma gibi sorunlar başa iş açar.

Ki bence bu bizim ülkemizin güvenlik konusunda bize ne kadar kötü olduğunu da gösteriyor kimliğimizin sadece fotokopi ya da resim ya da kimlik bilgilerimizle neler yapılabilceği konusunda bile emin değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 7 Nisan 2015; 16:04:16 >

• Dünyadaki tüm bürolar istiyor bu belgeyi dandik dundik siteler dışında hiçbir site sorun çıkarmaz zaten bakan kişi sayısı çok az direk siliyorlar depo etmiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.