Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
74.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı neki, ben zaten yakıtı bile 50 TL'lik alıyorum
    o yüzden zamlar beni pek etkilemez...
  • Hiç ugrasmasinlar direk 2 euro yapsinlar bizde rahat edelim onlar da rahat etsin neymis ulkede uretilenler tuketilsinmis. Ne uretiyoruz ki disardan degil de icerden alalim. Ben yine gidip yurtdisindan alirim, giden bir arkadasa siparis veririm her turlu vergisi osu busu tr den yine daha ucuza gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet halkına ambargo uygulasın tam olsun.
  • Avrupa Birliği ülkelerinde genel olarak bu oranın 22 Euro olarak uygulanması nedeniyle söz konusu değişikliğin hazırlandığı belirtiliyor.

İyi de adamın 22 paraya aldığı ürün bizde 100 paraya tekabül ediyor onu nabacaz

Yeğenim yurtdışında Galatasarayın antreman tişörtünü istedi bi baktım 130 lira bi tişörte bu kadar para verilir mi olm yazık günah dedim ..ben veririm dayı 28 € yapıyor benim bir günlük otobüs ve yemek param dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Düşmanı dışarıda arıyoruz ama düşman içimizde maalesef.. ve en acısı da..çoklar..

• İsrafı önlemeye yönelik bir güncelleme. Sınır yüksekken insanlar gereksiz harcama yapıyordu aynı ekmekteki gibi. Ayrıca sınır 9.889 zimbabwean dolarına tekabül ediyor, o kadar dolara neler alınmaz ki? Şimdi sıra 65 yaş kartına gelmeli. İnsan ömrü uzadı, ücretsiz ulaşım için 85 yaş kartı olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpres, gb gibi sitelerde turkey post cikiyor daha once birkac yerde gormustum sanirim mng kargoydu sms atip su kadar gumruk ucretiniz var diye sms atmis. Turkey post ile aldigimiz da gumruk vs. tum islemleri mng firmasimi yapiyor, ptt ye gelip oradanmi mng ye gidiyor bu konuda bilgisi olan varmi? Eger boyleyse urun aldigimizda dhl gibi bir durum oluyorsa fiyati asanlar icin eski usul china post vb. devam etmek daha iyi olur.

• Sizi Allah a havale ediyorum diyeceğim ama siz bir kanun çıkartıp ondan da masraf alırsınız.

• Bilgisiz cahil hüloğ cu çomarların eseri yeni Türkiye. Asıl onlara kızmak lazım.
  • Ulan islerine gelince nasilda avrupayayi ornek gösteriyorlar. Islerine gelmeyince ise avrupaya saydirmasini biliyorlar

• bu ülkede internetin hala yasaklanmamış olması mucize
  • qooqie Q kullanıcısına yanıt
    troll
  • Canikolara para lazım
  • Artık her şeyi yurtdışından alacağım daha pahalı olsa bile.
  • Hemen de kılıf hazır AB ülkeleri tırıvırı zart zurr.

Biz AB üyesi miyiz ? Şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 1 Şubat 2018; 9:9:27 >
  • Sarayın giderleri, geçiş garantisi verilen köprü ve yolların ücretleri, milletvekilleri ve emekli milletvekillerinin ve ailelerinin implant vs bilimum masrafları, 15 Temmuz gazilerilerine verilen maaşlar, Suriyelilere yapılan yardımlar ve diğer sayamadığım şeylerin masrafları başka nerden karşılanacak?

Toplanan vergi yetmiyo, yandaş müteahhit firmaları daha da zengin etmeleri gerekiyo, sorarsan Mercedes artık 300bin TL herkes alabiliyo.
  • Ekonomidede yerli ve milli donem basliyor demekki bu yontem izlenerek. Osmanlinin çokus doneminde yapilanlarin birebir aynisini goruyoruz bgn politikalarda du bakalim hayirlisi sonu nolacak

• Devletin paraya ihtiyacı var hem de çok, daha ne vergiler ne zamlar gelecek...

Her gün o günkü alım gücünüzün keyfini çıkarın, bir süre daha fazla vergi ve zam gelince sonra o alım gücünü özleyeceksiniz. Vatandaş için yaşam standartlarının bu saatten sonra iyiye gitmesi gibi bir ihtimal yok.

• Bunlarında devri bitecek!

• ee afrin'e girerken boyle demiyordunuz.. iktidar ordaki muhimmatin ve öso'un parasini cebinden vermeyecek herhalde... tabi ki hersey zam olarak geri donecek...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.