Şimdi Ara

Yurt devamsızlık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sa bu sene ders yoğunluğum az(2) ve online derslerim(4) çok devam zorunluluğum da yok okula 2 hafta gidip sonra döndüm okulumdan memnunum ama yurt sıkıntı her yerde olduğu gibi bizim yurdumuz da dağın başında ve odada ki çocuklar da sıkıntı üst ranzamda yatan afedersiniz oe saat farketmeksizin 31 çekiyor ve kimse buna bir şey demiyor bir gece saat 12-01 civarı yatak sarsıntısına uyandım bulunduğumuz ilde fay hattı üzerinde ilk önce deprem oluyor sandım ama öyle değilmiş amk cocugu 31 çekiyormuş o sinirle kalkıp telefonuna yumruk attım bağrış sesine odada kalan çocuklarda uyandı araya girdiler o geceyi yurdun bahçesinde geçirdim sabah gidip yurt personeli bir abiye durumu anlattım( yurt müdürümüz kadın çekindiğim için onunla konuşamadım) sonra çocuğu çağırıp uyarmışlar bende bu olaydan sonra ailemin evine döndüm sınavlar yaklaşıyor ve ben yurtta ders çalışamıyorum ortam çok kasvetli geliyor soruma gelecek olursak benim normalde yurt devamsızlığım bugün itibariyle 19 gün ama görselde gördüğünüz gibi 0 gün kullanıldı diyor sonradan girerler mi bilgisi olan var mı bir de amkoyduğumun yurdundan bıktım usandım izin için neler yapabilriim bir bilgisi olan lütfen aydınlatsın hepinize iyi günler dilerim(biraz uzun oldu kusura bakmayın)

• Erkek yurdunda birşey olmaz.en azından bende olmamıştı.bu arada ben o çocuğu komaya sokardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya sokmak bişey değil de yurttan durduk yere atılmayalım bir de pis oe duşa da girmiyor cenabet oç yurt iznini de 30 güne düşürdüler tamamen saçmalık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Yurdu uyku sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Önlisanstan sonra yurt dışı
    3 hafta önce açıldı
    Burslar ve Yaş sorunu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.