Şimdi Ara

YURT BAŞVURUSUNDA YÖKSİS TEN EĞİTİM BİLGİSİ GÜNCEL DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet girdim başvuru için yine sorun önlisans sonrası kayıt olduğum aöf bilgilerimi gösteriyor kayıt oldum e kayıttan ama yökte bilgi yok
    aynı sorunu yaşayan var mı ya da bilgi sahibi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var öğrenci işleri ile irtibata geçin diyo düzelen varmı?
  • benimde öyle hocam aradım okulu yarım saat bekledim açmadılar

• bi işi de adam akıllı yapsalar şaşarım.şu boş kurumdan ve ülkeden kurtulmak istiyorum.

YÖK’ten okul / bölüm bilgileriniz doğrulanamadı, lütfen okulunuzun öğrenci işleri ile irtibata geçiniz.
    Kredi Yurtlar Kurumu okul bilgilerinizi YÖKSİS’ten çektiği için bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir. Bilgilerinizde hata olduğunu düşünüyorsanız okulunuzla iletişime geçiniz.
  • aynı sorun bendede var herkezde var galiba şuan
  • benim düzeldi arkadaşlar bilginize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Themis.

benim düzeldi arkadaşlar bilginize

Hocam nerden yapıyoruz başvuruları ben bulamadım da
  • Öğrenci belgem de gözükmüyordu ordaki hata bildirimini doldurup yolladım birkaç kere ikisi aynı anda düzeldi şuan aktif belgemi aldım deneyin sizde

• quote:

benim düzeldi arkadaşlar bilginize

Aradın da mı düzeldi yoksa kendiliğindenmi, bendeki hata seninkinden farklı sanırım okul/bölüm doğrulanamadı okulla irtibata geçin diyor ama tel sürekli meşgul maşallah
  • E devlette arama kısmına yurt vs yaz görünüyor ya da google a kyk yurt başvurusu de gelen kyk sayfasına tıkla yönlendiriyor

• quote:

Öğrenci belgem de gözükmüyordu ordaki hata bildirimini doldurup yolladım birkaç kere ikisi aynı anda düzeldi şuan aktif belgemi aldım deneyin sizde

Hata bildirimi nerde peki hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: geekon

bi işi de adam akıllı yapsalar şaşarım.şu boş kurumdan ve ülkeden kurtulmak istiyorum.

YÖK’ten okul / bölüm bilgileriniz doğrulanamadı, lütfen okulunuzun öğrenci işleri ile irtibata geçiniz.
    Kredi Yurtlar Kurumu okul bilgilerinizi YÖKSİS’ten çektiği için bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir. Bilgilerinizde hata olduğunu düşünüyorsanız okulunuzla iletişime geçiniz.

ezik psikolojisi.
    bu olayın ne devletle ne ösymyle alakası yok, sorun okul kaynaklı :)
    mesela ben hiçbir sorun yaşamadan kaydımı yaptırdım yarım saat önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

quote:

bi işi de adam akıllı yapsalar şaşarım.şu boş kurumdan ve ülkeden kurtulmak istiyorum.

ezik psikolojisi.

güzel bir sen yapmıssın

• sadece öğrenci belgesi için hata formu doldurdum başka birşey yapmadım yarım saat sonra düzeldi benim de öğrenci bilgim işlenmemişti aöf kaydım görünüyordu yöke girip belge görüntüleden doldurdum

• yök öğrenci belgesi görüntüle çıkmıyor orda hatalı ise diye kısım var okul bilgileri giriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

quote:

ezik psikolojisi.

itü acaba kimin elinde hükümetin olabilir mi?boş konuşma.ayrıca devlet üniversitesi

• geekon kullanıcısına yanıt
    oooooo lafı yedinnnnn

• yav öğrenci belgemi aldım ön kaydıda yaptım siteden ama şifreryi yazıyorum olmuyor. sizde de öyle mi? ösyme girdim üniversite gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

yav öğrenci belgemi aldım ön kaydıda yaptım siteden ama şifreryi yazıyorum olmuyor. sizde de öyle mi? ösyme girdim üniversite gözükmüyor.

aynen itü de onaylamamış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.