Şimdi Ara

Yürovizyoncular gelin bi konuşcaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • can bonomonun eurovisiona gideceği haberini duydum.anında evden çıktım ve bime doğru koştum.bu saçmalığa bir son vermeliydim.bime doğru carvalhal gibi bir depar attım.sonra arka adelemde bir ağrı hissettim ve yere yığıldım.uzaktan bir sesler geliyordu,bime 10 adım kalmıştı yerden sürüklene sürüklene bime girdim.hemen le cola içip kendime geldim ve sesi daha iyi işitmeye başladım.uzaktan gelen ses sanki bir hela vela velvela idi.eurovisiona da bu yakışırdı.hemen oraya doğru koşmaya başladım,4 mevsim geçti ve koşmam sona erdi.artık le colamda son bir damla kalmıştı.eurovisiona öyle büyük bir yıldızı götürmek için acaba para niyetine bir damla le cola yeter miydi? adı ismail olan abimize yalvar yakar kabul ettirdim le colayı.içti bir damlayı,oh dedi başladı hela vela velvela diye.sarıldık,ağlaştık...sonra farkettimki bu adam aslında adele miş.adele dediki ya bu le cola ne güzel şeymiş can bonomo bundan içerse kesin yürovizyonu kazanır...sonra bizim karşı komşu ismail abi bir uyandı donunda bir ıslaklık...

Evet beyler arkadaşla yalnızca 1.5 dakika içerisinde ancak bu kadar oldu

• Onbaşı :(
  • olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi tokatlamak istiyorum Yüzbaşım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

olmamış

Evet arkadaşlar aslında yazıyı ''YÜZBAŞI REYİZ'' ile birlikte yazmıştık
  • Böyle gerizekalıca birşey paylaşmak yerine keşke Eurovision sanatçımıza destek olsak Adam ile dalga geçmeyen kalmadı Bonomo Sordunuz? Diye espiriler bile çıktı.
    Adamın Sahne performansı mükemmel ses olarak isede normal seviyede. İyi bir sahne performansı ile seyirciyi hayran bırakırsa Anlamlı bir şarkı ilede Seyircinin kalbine girerse biter.
    Fransa ve Ingiltere zaten 5-6 Yılda bir adam gibi bir şarkıyla giriyor Nasılsa Finallerdeyim niye bu kadar uraşayım hesabi
    Birde çok takmayın Eurovision'a Bu sene Rusya Ingiltere Fransa arasında geçecek gibi.
    Ispanya yine ortalarda takılacak zaten. Ben İtalyadan büyük bir saldırı bekliyorum .
    Türkiye 3-4 Arasında kalabilir. Sahne performansının önemini size nasıl anlatsam Yüksek Sadakatdaki gibi sahnede boş boş gezinmek yerine 2010'da Romanyanın yaptığı gibi sahnede seyircinin gözüne güzel olacak şeyler koymak çok önemli bu arada
    Cool Story bro

• quote:

Orijinalden alıntı: lBerkayl

quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

olmamış

Evet arkadaşlar aslında yazıyı ''YÜZBAŞI REYİZ'' ile birlikte yazmıştık

niye beni alıntıladın ki. Sanki beraber yazdıgın yüzbaşı benmişim gibi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • can bonomoyu severim bende zaten,ayrıca o malum yüzbaşı benim :( ilk yerler benim.taa ki tek damla le colaya kadar.
  • okumadım
  • he yav he he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.