Şimdi Ara

Yurdumun nazik insanı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kadına yer vermeyeni kurşunladı
    Sefa KIDIK / İSTANBUL

    Minibüste ayakta kalan kadına yer verme tartışması kanlı bitti. Oturan erkek yolcu kendisini uyaran tabancalı yolcu tarafından ayağından kurşunlandı.

    TOPKAPI-Avcılar hattında çalışan Tahsin İnce’nin kullandığı 34 M 5514 plakalı minibüse önceki gece 21.30 sıralarında Küçükçekmece’den bir kadın bindi. Yolculardan biri, oturan İlhami Kerman’ı (31) ayakta duran kadına yer vermesi için uyardı. Kerman, uyarıyı yapan kişiye ‘Düzgün konuş’ dedi.

    Tabancasını çekti

    Minibüsteki bu gerginlik üzerine şoför Tahsin İnce, minibüsü sağa çekerek yavaşladı. Bu sırada uyarıyı yapan yolcu üzerinde taşıdığı 7.65 mm çapındaki tabancayı çıkararak Kerman’a iki el ateş etti. Kurşunlardan biri Kerman’ın sol bacağına isabet etti, diğeri ise sol yan camı kırdı. Şoför İnce, saldırganın kaçmasını önlemek için minibüsün kapısını kilitledi. İmdat butonuna basan saldırgan açtığı kapıdan inerek kaçtı. Diz üstünden yaralanan Kerman, ‘Ben kalkıp yer vermeyi düşündüm. Ancak saldırgan beni çok kaba şekilde uyardı. Böyle konuşmaması gerektiğini söyleyince silahını çekip ateşledi’ dedi. Olayla ilgili soruşturma sürerken saldırgan aranıyor.

    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~636363,00.asp







  • ohaaaa yani kırolar her yerde
  • yuh bu psikopatlarla omuz omuza yaşıyoruz.

    hepimiz olabilirdik orada
  • Avrupa niye almıyor bizi sanki.Biliyor kırolar sıçan gibi çoğalacak birkaç senede ve biliyor kıronun ne beyinsiz bir yaratık olduğunu.
    Sinirim bozuldu yine yaw.Kıro kıro kıro her yer kıro.
  • hurriyetim.com.tr den 2 haber

    - dede torununu maganda kurşunuyla öldürmüş
    -8 ve 9 yaşlarında 2 çocukta tecavüz edilip yakılarak öldürülmüş

    bu nasıl bir vahşiliktir yaaa AB salakmı bizi alsın
  • quote:

     Yurdumun nazik insanı !



    Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde bir düğünde havaya açılan ateş sonucu kafasından yaralanan ve 3 gündür yoğun bakımda bulunan 6 yaşındaki Meryem Bayraktar hayatını kaybetti.


    Beynindeki kurşun nedeniyle müdahale edilemeyen ve 3 gündür yoğun bakımda bulunan Meryem Bayraktar, Toyotasa Travmatoloji ve Acil Yardım Hastanesi'nde öldü.

    Bayraktar için Kaynarca'nın Ziyaahmetler Köyü'nde cenaze töreni düzenlenecek.

    Bayraktar, Ziyaahmetler Köyü'ndeki bir düğünde rastgele açılan ateş sonucu kafasından yaralanmış ve üç gündür yoğun bakımda tutuluyordu.

     Yurdumun nazik insanı !


    NASIL VURULMUŞTU

    Kaynarca İlçesi Ziahmetler Köyü’ndeki olay, Bayraktar ailesinin akrabası olan Ali Oyar adlı gencin düğününde meydana geldi. Düğün gecesi havanın serinlemesi üzerine küçük Meryem yeğeniyle birlikte düğünü babası Halil İbrahim Bayraktar’a ait 54 FE 001 plakalı otomobilde izlemeye başladı. Ancak halay çekilirken bir anda silahlar patladı. Bir süre sonra otomobile dönen Halil İbrahim Bayraktar kızını kanlar içinde buldu. Yapılan incelemede, otomobilin kaportasını delen kurşunun Meryem’in ensesine saplandığı anlaşıldı. Adapazarı’ndaki Özel Bilge Hastanesi'ne kaldırılan Meryem Bayraktar, yoğun bakıma alındı. Mermi beyine girdiği için risk nedeniyle ameliyat yapılamadı ve Küçük Meryem 2 gün süren yaşam savaşını bu gece geceyarısı kaybetti.


    TEKRAR GÖZALTINA ALINACAK

    Yapılan tespitlerde, küçük Meryem’e isabet eden merminin dedesi 65 yaşındaki Osman Oyar’ın tabancasından çıktığı anlaşıldı. İfadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Osman Oyar'ın, küçük Meryem’in ölümü üzerine yeniden gözaltına alınacağı belirtildi.
    (aa)


    yazık değilmiydi bu bebeğe.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kont_andre

    Avrupa niye almıyor bizi sanki.Biliyor kırolar sıçan gibi çoğalacak birkaç senede ve biliyor kıronun ne beyinsiz bir yaratık olduğunu.
    Sinirim bozuldu yine yaw.Kıro kıro kıro her yer kıro.

    quote:

    Orjinalden alıntı: darker
    hurriyetim.com.tr den 2 haber

    - dede torununu maganda kurşunuyla öldürmüş
    -8 ve 9 yaşlarında 2 çocukta tecavüz edilip yakılarak öldürülmüş

    bu nasıl bir vahşiliktir yaaa AB salakmı bizi alsın


    BU kadar eziklige de pes artik. Yahu Allah askina su kompleksten kurtulun artik. Siz avrupayi ne zannediyorsunuz? O bahsettiginiz olaylardan hergün onlarcasi ve daha vahsicesi burada vuku buluyor. Yillardir avrupanin cesitli ülkelerinde bulundum, Dibe vuran bir ahlaki cöküntünün ardindan simdi de ekonomileri dibe vurdu.

    Biz bu rezil yerden nasil kurtuluruzda ceker giderizin hesabini yaparken, vatanimiz dedigimiz Türkiye bu cöplüge girebilmek icin kicini yirtiyor. Galiba artik hic bir seyi anlamiyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.