Şimdi Ara

yurda laptop götürülür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu yıl liseye minibüsle gidip geliyorum.ama bidahaki yıl yatılı kalmayı istiyorum ama laptop götürülürmü arkadaşların elinden düşmez falan demeyin mywinlockeri yükledim hiç biyere giremezler host dosyasınada facebook falan girerim hiçkimse giremez ama izin vamrıdır bide
    yurtta banyosu falan nasıl ?

• Heralde götürürsün öyle bi sacma kural olamaz.
  • Yurdun banyosu hamam gibi. Keseciler falan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Yurdun banyosu hamam gibi. Keseciler falan var.

öyle değil her odada banyo varmı diyom ben öyle elalemle aynı yerde rahat edemem elizabeth falan yaparım şarkı söylerim
    tıraş olurum vovv abiyugu diye bagırırım öyle olurmu yav (admin lütfen yanlış anlama kötü birşey demiyorum banlama lütfen)
  • yurduna göre göre değişir devlet yurdu ise odalar 3 kişi falandır tuvalet banyo da katta
  • Banyo memuru falan var.. Yurt müdürü geri sayınca herkes üstünü falan çıkartıyo. Sonra daptısıkıştaklı bi müzik eşliğinde kim kimi keseliyo belli değil. Güzel bi ortam var yani ben beğeniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaa95

Banyo memuru falan var.. Yurt müdürü geri sayınca herkes üstünü falan çıkartıyo. Sonra daptısıkıştaklı bi müzik eşliğinde kim kimi keseliyo belli değil. Güzel bi ortam var yani ben beğeniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere laptop götürmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Kız-Erkek karışık (karma) bi yurtta kaldım, kızlar ile bizim banyolar altlı üstlüydü, üst katta kızların gülüşmeleri, kahkahaları ( ne yapıyolarsa artık) .. Alt katta biz şlap şlap! harika bi ortamdır yurt .
  • Jakuzi bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Jakuzi bile var

yurda laptop götürülür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Yurdun banyosu hamam gibi. Keseciler falan var.

öyle değil her odada banyo varmı diyom ben öyle elalemle aynı yerde rahat edemem elizabeth falan yaparım şarkı söylerim
    tıraş olurum vovv abiyugu diye bagırırım öyle olurmu yav (admin lütfen yanlış anlama kötü birşey demiyorum banlama lütfen)

bunları yaparsan bizim yurtta olduğu gibi okulda çok videon yayınlanır karizma falan kalmaz.Bırak karizmayı kızları geçtik öğretmenlerin yüzüne bakamazsın okula gelemezsin :)
  • quote:

Banyo memuru falan var.. Yurt müdürü geri sayınca herkes üstünü falan çıkartıyo. Sonra daptısıkıştaklı bi müzik eşliğinde kim kimi keseliyo belli değil. Güzel bi ortam var yani ben beğeniyorum.

• şu an yurttayım(özel) ve laptopumdan yazıyorum
  • quote:

ben bu yıl liseye minibüsle gidip geliyorum.ama bidahaki yıl yatılı kalmayı istiyorum ama laptop götürülürmü arkadaşların elinden düşmez falan demeyin mywinlockeri yükledim hiç biyere giremezler host dosyasınada facebook falan girerim hiçkimse giremez ama izin vamrıdır bide

Ben liseyi yurtta gidiyorum ancak bu olayla ilgili bir kural koyulduğunu bilmiyorum zaten çoğu yurtta pc oluyor pek sorun olmaz bir de şu açıdan bakmanı tavsiye ederim eğer yasak olmassa ve sen götürürsen sana gıcık ya da sevmeyen birisi laptopuna zarar verebilir o yüzden tavsiye etmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

Ben Kız-Erkek karışık (karma) bi yurtta kaldım, kızlar ile bizim banyolar altlı üstlüydü, üst katta kızların gülüşmeleri, kahkahaları ( ne yapıyolarsa artık) .. Alt katta biz şlap şlap! harika bi ortamdır yurt .

• quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

ben bu yıl liseye minibüsle gidip geliyorum.ama bidahaki yıl yatılı kalmayı istiyorum ama laptop götürülürmü arkadaşların elinden düşmez falan demeyin mywinlockeri yükledim hiç biyere giremezler host dosyasınada facebook falan girerim hiçkimse giremez ama izin vamrıdır bide

Ben liseyi yurtta gidiyorum ancak bu olayla ilgili bir kural koyulduğunu bilmiyorum zaten çoğu yurtta pc oluyor pek sorun olmaz bir de şu açıdan bakmanı tavsiye ederim eğer yasak olmassa ve sen götürürsen sana gıcık ya da sevmeyen birisi laptopuna zarar verebilir o yüzden tavsiye etmem...

dolap yokku oraya koyarım ayrıca ben oraların bilgisayarını kullanamam mw3 acr falan çalıştırmaz onlar ayrıca 108 gb lik film arşivim var ger gün izliyorum filmleri tv yokmuş ordan film izlerim orda yoktur işte ayrıca 4-5 satr baktırmazlar bence

• quote:

• bomba konu
  • quote:

quote:

quote:

dolap yokku oraya koyarım ayrıca ben oraların bilgisayarını kullanamam mw3 acr falan çalıştırmaz onlar ayrıca 108 gb lik film arşivim var ger gün izliyorum filmleri tv yokmuş ordan film izlerim orda yoktur işte ayrıca 4-5 satr baktırmazlar bence

Kardeşim zaten MW3 2 günde bitirilcek bir oyun buna deymez ki ... zaten öyle pclere kötü deme mesela şu anda kullandığım bilgisayar özellikler bakımından çok iyi daha yeni alındı 3 ay gibi önce o yüzden ben burda istediğim oyunu yüklüyorum istediğim gibi oynuyorum ama bu senin bilceğin iş istediğini yapabilirsin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim zaten MW3 2 günde bitirilcek bir oyun buna deymez ki ... zaten öyle pclere kötü deme mesela şu anda kullandığım bilgisayar özellikler bakımından çok iyi daha yeni alındı 3 ay gibi önce o yüzden ben burda istediğim oyunu yüklüyorum istediğim gibi oynuyorum ama bu senin bilceğin iş istediğini yapabilirsin...

kardeş laptop benim için çok önemli programlarım var slayt ödevlerini falan indiriyorum şifre kırıcı falan indirdim kırıyorum adımı yazıyorum üstüne öyle not alıyorum ordaki bilgisayarlara indiremem torrent kullanamam orda gecenin bi köründe açıp dhye giremem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.