Şimdi Ara

Yunanistan, sınrlarına 40 km uzunluğunda çelik duvar örüyor, drone uçuruyor suriyeliler gelmesn diye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

40 km uzunluğunda, 5 metre yüksekliğinde çelik duvar. üstü de tel örgülü

termal kameralar ve dronelar ile sürekli takip...sırf bu iş için yeni 400 personel almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Haziran 2021; 21:42:17 >

• Bugün işyerime güzel bir hanımefendi uğradı alışveriş yaptı. Tam çıkarken arkadan bir süri geldi ama nasıl barzo ayıdır kadını arkadan süzdü sonra kadın çıkarken birdaha süzdü birde pişkin pişkin bana bakarak güldü. Tipimi ekşitip ağzıma geleni söyledim ama sessiz bir şekilde maske de vardı ama anladı umrumda bile değildi. Irz düşmanı ya. İğreniyorum hem erkeğinden hem kadınından çocukları bile kendileri gibi olmaya başlamış masumluk yok.
  • Helal olsun. Vatanını, milletini seviyormuş demek ki adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatansız, ipsiz, sapsız, tavşan gibi üreyen tipleri bizden başka kim kabul eder ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bizde 5m :D :D

adamlara helal olsun Yunanistan, sınrlarına 40 km uzunluğunda çelik duvar örüyor, drone uçuruyor suriyeliler gelmesn diye 

• vay bea kendi halkını düşünen bir hükümet Yunanistan, sınrlarına 40 km uzunluğunda çelik duvar örüyor, drone uçuruyor suriyeliler gelmesn diye Yunanistan, sınrlarına 40 km uzunluğunda çelik duvar örüyor, drone uçuruyor suriyeliler gelmesn diye 

• Bizim hümanikler zırlar.
    İnsan hakkı, yok insafsızlık falan diye.

Valla adamlar gene insaflı hümanikler.
    Haberniz olsun.

Ayrıca helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 28 Haziran 2021; 21:30:30 >
  • Ama muhacirdi onlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde 1000 km var o sistemden.

• quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Bizde 1000 km var o sistemden.

Mülteci konusunda Avrupa bile bizi övüyorsa o sistem bir işe yaramıyordur, plansız programsız alınan herkes bu ülkeye sorun yaratacak ileride.

• quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Bizde 1000 km var o sistemden.

Yunanistan, sınrlarına 40 km uzunluğunda çelik duvar örüyor, drone uçuruyor suriyeliler gelmesn diye

• AB engelliyobiliyor mu ?

• Bizde de drone var, bizde de duvar var, üstüne bir de belirli aralıklarla gözetleme kulesi var. Bitti mi? Bitmedi. Sürekli devriye gezen zırhlı araçlar var. Bölgeye yakın kalekol ve karakollar var.

Fakat her nasılsa bu suriler bunca önleme rağmen 10 senedir düzenli olarak ülkemize giriş yapıyor, ne ilginç (!)

• Tüm dünya ve bizim reis Suriyelileri bize kitledi.gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var yani? Aynı sertlikte tedbirleri bizim hükümet de alıyor.
    Suriyeliler Yunanistan'a kaçmasın diye.

• O duvarı sadece Suriler için örmüyor, bu ülkeden gitmek isteyen milyonlarca Türk vatandaşıda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

O duvarı sadece Suriler için örmüyor, bu ülkeden gitmek isteyen milyonlarca Türk vatandaşıda mevcut.

Bunu yazmaya girmiştim. 2023'te olası bir akape iktidarı sonrası niyeti bozup Yunan, Bulgar sınırlarına dayanacak binlerce genç olacaktır.

• Hudut Namustur. Belli ki Yunanlılar namuslu adamlar

• Bugün işyerime güzel bir hanımefendi uğradı alışveriş yaptı. Tam çıkarken arkadan bir süri geldi ama nasıl barzo ayıdır kadını arkadan süzdü sonra kadın çıkarken birdaha süzdü birde pişkin pişkin bana bakarak güldü. Tipimi ekşitip ağzıma geleni söyledim ama sessiz bir şekilde maske de vardı ama anladı umrumda bile değildi. Irz düşmanı ya. İğreniyorum hem erkeğinden hem kadınından çocukları bile kendileri gibi olmaya başlamış masumluk yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt

Engellemek için her şeyi yapıyor en azından.

Milyon milyon buyur ediyor mu?

• Biz de keyfimizden buyur etmiyoruz . Onlarda keyiflerinden buyur etmiyor.

Biz 3,5 milyon mülteci var.

Almanya da 1 milyon .. Az mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 29 Haziran 2021; 9:6:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.