Şimdi Ara

yunanistan kadar şanslı bir takım varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dikkat ediyorum futbol olsun basketbol olsun bu kadar ballı bir takım görmedim.dünkü maçın 6 dakikasında içimden dedim bu yunanlılar yine kazanır bu maçı vede dediğim çıktı.slovenyada bize bir maç nasıl kaybedilir onu gösterdiler.Bu kadar basit hata yapılırmı.hele son saniyedeki lakoviçin bekleyip bekleyip uzaktan 3 lük denemesi gerçekten çok acemiceydi umarım ispanya yunanlıları dağıtır.

• Merak etme kardeşim sen ispanya bu yunanistanı üçlük manyağı yapar...Balın da bu kadarı valla ha.
  • evet yünanistan kadar ilkel oynayan az takım var..ama sloven koç maşallah eliyle verdi şunlara maçı..yazık oldu slovenlere...hakkaten üzüldüm ya haketmedi sloven oyuncular yenilgiyi..ama ispanya aç kurt gibi saldırıyo ,eğer psikolojik travma yaşamazlarsa,normal oyunlarını oynarlarsa , yünanistana en az 20 sayı fark atarlar,en geç 3. periyotta maç biter...
  • tam sans diemeyz bnce sonucta adamlar attı girdi pek sans deil de slovenyanın hediyesi desek daha mantıklı olur
  • ispanya ezer geçer bence yunanistanı
    slovenlere de bence yazık oldu ama yunanistan da onların basit hatalarını iyi değerlendirdi basketbol böyle geriden gelen takım hep avantajlı
  • Harbiden her spor dalında adamlar çok şanslı,yunanlılardan nefret ederim o yüzden ispanyollar 20+ fark atsınlar.
  • bal mal bi yere kadar
    bugün ispanya iyi yendi bunları
    böle karı gibi top oynuyolar korkakça yani
    hem futbolda hem baskette
    erkek gibi oynayın olum biraz
    ne o geriye yaslanmalar falan
    moldova macında da 90 artı 7 de gol atıp beni delirtmişlerdi
    onlar da aynı duruma düşseler süper olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şikesi En Az Olan Ülke Söyleyin
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006 da da acayip şanslılardı...hep son saniyelerde kazandılar yada uzatmaya götürmüşlerdi...
  • yunanistan - slovenya macında habire sarışın bi kız gösterdiler . maçın en güzel en akılda kalıcı yanıydı kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

yunanistan - slovenya macında habire sarışın bi kız gösterdiler . maçın en güzel en akılda kalıcı yanıydı kanımca

o sarısın kızı ispanya macında da gosterdiler her mac oraya gidio demek ki
  • çok boş bi konu
  • sanctus diavolos arkadas dogru soyluyor yenı gırdım sıteye ama baktım sımdı rusya-ispanya ılk yarı sonucu dıye konu acılacak nerdeyse.yunanıstan sans felan degıldı slovaklar cok kotu hucum ettıler hatta etmedıler.nede olsa yendık havasında bu fark bıtmez dıyerekden gıttıler onlardan cok ben uzuldum yunanlıları hıc sevmıyorum madalya alamadılar cok sukur ruslar ıns yener rus tarafdarı daha cok burada ama ıspanya yenecek dıyen daha cok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.