arkadaşlar dikkat ediyorum futbol olsun basketbol olsun bu kadar ballı bir takım görmedim.dünkü maçın 6 dakikasında içimden dedim bu yunanlılar yine kazanır bu maçı vede dediğim çıktı.slovenyada bize bir maç nasıl kaybedilir onu gösterdiler.Bu kadar basit hata yapılırmı.hele son saniyedeki lakoviçin bekleyip bekleyip uzaktan 3 lük denemesi gerçekten çok acemiceydi umarım ispanya yunanlıları dağıtır.
Merak etme kardeşim sen ispanya bu yunanistanı üçlük manyağı yapar...Balın da bu kadarı valla ha.
evet yünanistan kadar ilkel oynayan az takım var..ama sloven koç maşallah eliyle verdi şunlara maçı..yazık oldu slovenlere...hakkaten üzüldüm ya haketmedi sloven oyuncular yenilgiyi..ama ispanya aç kurt gibi saldırıyo ,eğer psikolojik travma yaşamazlarsa,normal oyunlarını oynarlarsa , yünanistana en az 20 sayı fark atarlar,en geç 3. periyotta maç biter...
tam sans diemeyz bnce sonucta adamlar attı girdi pek sans deil de slovenyanın hediyesi desek daha mantıklı olur
ispanya ezer geçer bence yunanistanı slovenlere de bence yazık oldu ama yunanistan da onların basit hatalarını iyi değerlendirdi basketbol böyle geriden gelen takım hep avantajlı
Harbiden her spor dalında adamlar çok şanslı,yunanlılardan nefret ederim o yüzden ispanyollar 20+ fark atsınlar.
bal mal bi yere kadar bugün ispanya iyi yendi bunları böle karı gibi top oynuyolar korkakça yani hem futbolda hem baskette erkek gibi oynayın olum biraz ne o geriye yaslanmalar falan moldova macında da 90 artı 7 de gol atıp beni delirtmişlerdi onlar da aynı duruma düşseler süper olur.
2006 da da acayip şanslılardı...hep son saniyelerde kazandılar yada uzatmaya götürmüşlerdi...
yunanistan - slovenya macında habire sarışın bi kız gösterdiler . maçın en güzel en akılda kalıcı yanıydı kanımca
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
yunanistan - slovenya macında habire sarışın bi kız gösterdiler . maçın en güzel en akılda kalıcı yanıydı kanımca
o sarısın kızı ispanya macında da gosterdiler her mac oraya gidio demek ki
çok boş bi konu
sanctus diavolos arkadas dogru soyluyor yenı gırdım sıteye ama baktım sımdı rusya-ispanya ılk yarı sonucu dıye konu acılacak nerdeyse.yunanıstan sans felan degıldı slovaklar cok kotu hucum ettıler hatta etmedıler.nede olsa yendık havasında bu fark bıtmez dıyerekden gıttıler onlardan cok ben uzuldum yunanlıları hıc sevmıyorum madalya alamadılar cok sukur ruslar ıns yener rus tarafdarı daha cok burada ama ıspanya yenecek dıyen daha cok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme