Bildirim
Yunanistan'ı Bilenler Birkaç Sorum Olacak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biz motorsikletle lefkadaya kadar gittik, oradan aşağıya döndük, balkanlara da gidilebilir çok güzel yerler ancak euro nun artması baya etkiliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ikara1981
biz motorsikletle lefkadaya kadar gittik, oradan aşağıya döndük, balkanlara da gidilebilir çok güzel yerler ancak euro nun artması baya etkiliyor
Euro arttığı için yunanistanı turdan çıkarmayı düşünüyorum. Bulgaristan sofyadan makedonya, kosova, arnavutluk gibi bir planım var. Daha rota planlamasını tam yapmadım önce parayı denkleştireyim diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ufak bir nüans farkı var. euro artmadı türk lirası değer kaybetti. dolayısı ile TL bütün para birimleri karşısında değer kaybetti.ekranlarda baz alınan sadece dolar ve euro. şuan bizim için tatil iki ay öncesine göre her yer için zamlandı diyebiliriz. olur da yunanistanı düşünürseniz atinayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rukaplan
ufak bir nüans farkı var. euro artmadı türk lirası değer kaybetti. dolayısı ile TL bütün para birimleri karşısında değer kaybetti.ekranlarda baz alınan sadece dolar ve euro. şuan bizim için tatil iki ay öncesine göre her yer için zamlandı diyebiliriz. olur da yunanistanı düşünürseniz atinayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Dediğiniz doğru hocam. Tl değer kaybedince euro fiyatıyla bir şeyler planlamak pahalı geliyor. Bundan dolayı yunanistanı rotadan çıkardım. Hatta balkan turunu erteleme gibi bir fikrimde var. Belki Ocak-Şubat arası daha iyi olabilir en azından biraz daha para birikmiş olabilir ya da para hala aynı da olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X